Şimdi Ara

Dell Inspiron 5521 Intel Core i5 3317U 1.7GHZ 8GB 1TB Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlginç hepsiburada kampanyayı yaparken zaten 7 gün koşulsuz iade garantisi veriyordu sorun cıksaydı denerdim ama çıkmadığı için göndermedim.. Ürün kusuru kişiye göre değil sıtandarta göre değişir hdd cızırtı sesi şuan bendede var ama bu kusur değil hem ince hemde sdd olmayan sesiz bir alet olan asus ince kasalarında da bu türden cızırtılar vardı ki şuan kendimiykiyle sizinkini karşılaştırıyorum. Belki sizinki çokdaha yüksek olabilir. Huyumdandır ekran kartı problemini bendede verdi bu sürücüler kurulmuş ama çalışmıyor şekilde geliyor laptop ben en güncellerini kendi sitesinden bulup kurdum şu anakadar bir problemle karşılaşmadım ama bunu dell düzgün bir şekilde vermelimiydi evet bu anlamda haklısınız kimisi uğraşmadan kullanmak ister sonuçta adam belki alıcak ve direk işlerini halledicek.. Bu konuda haklısınız..

    http://www.dell.com/support/home/tr/tr/trbsdt1?c=tr&l=tr&s=bsd

    burdan laptop un altında bulunan service tag ı girip submitleyin Drivers and Download sekmesine girin All related drivers for your Product tıklayın bios sekmesinden en güncelini indirip kurun muhtemelen fan durucak sırasıyla hepsinin en güncelini kurduğunuzda sorun kalmicak gibi geliyor bana..

    Yeni aldığınız laptop ne markadır?




  • kafkaskartali35 kullanıcısına yanıt
    ben 2 hafta önce aldım, herhangi bir ses sorunu yok, ancak makinem teknosadaki teşhir ürüne nazaran yavaş çalışıyor, hız anlamında çok hayal kırıklığına uğradım, her hangi bir dosya açarken bile bazen 2-3 saniye bekliyorum, üstelik laptopum neredeyse bomboş, sadece 1-2 tane dosya yükledim o kadar, teknosa daki elemanlara sordum, recovery güncellemesi yapın dediler, ancak bunu yaparsam garanti kapsamı dışında olacağı söyleniyor, bu konuda bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.