Şimdi Ara

DELTA SERVİS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ESvED1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: Delta Servis

    Merhaba,

    Öncelikle "her zaman" haklı görme kısmına gelelim;

    - Konunun başlangıcı : Delta Servis usb kablo değiştirmiyor ve sonrasında şikayetvar'da ki şikayet sonrası aynı firma tarafından değiştirilmesi.
    - Açıklama : Zaten USB kablo ve benzeri sarf ile tüketilebilen aksamları değiştirmiyoruz (Talep de gelmiyor tüketicilerden)ancak bu durum tarafıma iletildiğinde problem yok değiştirelim şeklinde cevap verildiği ve kablonun şikayetvar'dan ulaşan şikayet vasıtası ile değiştirildiği.

    - Eleştiri 1 : Değiştirmek zorunda olduğunuz ürünü neden şikayetvar talebi sonrası değiştiriyorsunuz ve müşteriye "kıyak" geçmiş gibi davranıyorsunuz?
    - Cevap 1 : Konunun kıyak geçme ile ilgisi yok,anlaşmalara dahil olmayan aksesuar değişim hizmetini talebin tekrar iletilmesi ve yetkiliye bilgi verilmesi sonucunda değişiyor.

    - Eleştiri 2: Zaten bunları Distribütör servisleri değiştiriyor,siz neden değiştirmiyorsunuz?
    - Cevap 2 : Bununla ilgili bir örnek var mı,eğer varsa bilgi edinme amacıyla bizimle paylaşır mısınız?Bizde gerekli araştırmayı yapacağız.(Sonucunda araştırma yapılıyor ve diğer servislerin "bir kısmının" değiştirdiği bilgisi alınıyor ve tarafımızca yapılan uygulamanın "YANLIŞ" olduğunun farkına varılıyor ve uygulamanın güncellendiği ve hatadan dönüldüğü bilgisi veriliyor.

    Artı olarak Apple'in Dünya genelinde verdiği "satış sonrası hizmetin" çok başarılı olduğu ve bu hizmette genel anlamda oluşan arızalara ürün değişimi ile çözüm sağlandığı için;bu hizmetin paralel ithalat servisleri tarafından sağlanmasının an itibari ile mümkün olmadığını da kabullenmiş şekilde belirttim.

    Aradaki üslup ile ilgili konuları çıkarınca konu bu halde özetlenebiliyor."Mahalle teyzeleri gibi inatçı" davranarak sürekli haklı olmaktan ziyade,yapılan uygulamanın hatalı olduğu ve Apple'in daha iyi hizmet verdiğini kabullenmiş oluyoruz aynı konu içerisinde.

    Özellikle belirtmek isterim ki ;

    - Yazılan olumsuz görüşlerin aylar hatta yıllar boyunca burada kalacağını ve her cevapsız kalan yorumun ilgilenen kişilerin aklında "acaba?" sorusu oluşturacağı için,konuları sonuçsuz bırakmama adına cevap verme konusunda "inatçı" olarak devam etmemiz gerekiyor.
    - Siz yazınızı yazar,eleştirinizi yazar,sonra istediğiniz anda konuyu takip etmekten ve cevaplamaktan vazgeçebilirsiniz,ancak aynı durum bizim için geçerli olmuyor.
    - Siz eleştirirken istediğiniz kelimeleri yazma ve istediğiniz uslübu ve benzetmeyi kullanma hakkına sahipsiniz,ancak bizim tarafımızdan verilen cevapların daha dikkatli olması gerekiyor.Kurumsal kurallara bağlı olmadan işleyen forumda uzun ve karşı eleştiri içeren
    cevaplarımız "kurumsallık" anlayışına ters düşüyor ve zaman zaman (özellikle bu konu da) eleştiri alıyor sizin tarafınızdan.
    - Siz "bu adamlara bulaşmayın,uzak durun,güvenmeyin,sizin gibilerden kurtulmamıza az kaldı gibi " gibi firma veya firmaların direk ticari faaliyetlerinin sonlandırılması yönündeki arzu ve taleplerinizi belirtirsiniz,ancak bizim hatalardan ders alarak ve açık ortamdaki
    paylaşımlardan çekinmeden,çalışmaktan vazgeçmeden güçlenerek devam etmemiz gerekmektedir.Çünkü hizmet veriyoruz ve vermeye devam etme adına sürekli yatırımlar yapıyoruz ve hizmetimizi sürekli sorguluyoruz,sorgulanmasına da imkan veriyoruz.Bunların
    beraberinde hataları düzelterek hizmetimizi geliştirmek için çalışıyoruz.

    Saygılarımızla,
    DeltaServis


    Not : Öncelikle "siz" diye bahsettiğim konunun içerisinde paylaşımda bulunan üyeler.
    Bu konunun içerisinde "burcink" aksesuar değişimi ile ilgili distribütör servisinden aldığı cevaptan ve uygulamadan bahsetti.Burada paylaşımda bulunanların Delta Servis ile bir geçmişi olmadığını dikkate alırsak,bahsedilen konu hakkında ne düşüyorsunuz?
    (Amaç kesinlikle farklı bir firmayı karalamak değildir,sadece eleştiri durumunun neye göre değişkenlik gösterdiğini anlamak adına bu soruyu sormak istedik.)

    internetten G2 gold ilanı gördüm delta garantili ilk defa duyduğum için 'aga bu nedir' dedim sadece forumu dolaştım evet sıkıntı yaşayanlar olmuş ama geri dönüşlerde herkesin memnun olduğunu gördüm sırf sizin alakanızdan dolayı cihazı alıyorum umarım hiç yaşamamak istediğim sıkıntılar olduğunda içim rahat bir şekilde tamir için telefonumu teslim edebilirm..tabiri caizse bi müşteri kazandınız umarım bende memnun kalırım ve eşimin telefonunuda sizden alırım dostlarımada tavsiye ederim...teşekkürler

    bende ilanları görüp yaklaşık 10 ay önce yeğenime Samsung s4 aldım. yeğenimin sesi çıkmadı. çıksa burayı ayaklandırırım haberiniz olsun Delta Servis




  • Ucuz Etin yahnisi olmaz atasözünün ne kadar doğru olduğunu hatırlatan firma

    sorunumu anlatırsam, LG g2 telefonum sarı ekran hatasından serviste değişti, geldiğinde ekranın altı kısmında beyaz bir parlama fark ettim ama tekrar 1 ay telefonsuz kalmayım diye sonra göndermedim bu şekilde kullandım, daha sonra telefon güncelleme yaparken telefonum açılmadı ve tekrar servise gönderdim.

    Servis darbe olduğundan anakart arızası var dedi bende tamam o zaman ekranı yapın dedim kasada darbe olduğundan ekranı değiştiremeyiz dediler telefon çok temiz telefonu mağazadan alın 10 dakika sonra verin deltaya bir arızada darbe var deyip size kitleyecek bir firma ben yandım siz yanmayın o yüzden bu yazıyı paylaşıyorum çoğu sayfada bu köylü uyanıklarına paranızı kaptırmayın
  • Deltaymış bilmemneymiş bulaşmamak lazım alırken, Apple Türkiye garantili cihaz alın her problemde içiniz rahat olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.