Şimdi Ara

Demon Hunter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese Selamlar...

    Oyunu The Burning Crusade'den beri oynuyorum ve Mists of Pandaria gelmeden bıraktım. Warlords of Draenor'da biraz olsun oynadıysam da oyuna alışamadım ve tekrar bıraktım. Şu sıralar Legion epey bir dikkatimi çekmiş durumda. En son Assasination-Subtlety Rogue ve Unholy-Frost DK'm vardı. Tekrar başlayınca DPS olarak devam edip Havoc Demon Hunter oynamayı planlıyorum. Sizce oynaması zevkli midir? Uçan kaçan atlayan zıplayan classlar hep hoşuma gitmiştir. Videolarını da izledim gözüme hoş göründü ama sizin de düşüncelerinizi almak isterim.Özellikle Demon Hunter oynayan arkadaşlar yorumlarını eksik etmezse sevinirim.

    ...İyi Forumlar...







  • merhabalar, legionun basindan beri dh oynuyorum. ilvl im 849. bu hafta raidlere de katilamadim henuz. yeni nerf geldi. aoe uzerine olacagi soylendi vs. ilvl danmidir nedir hic o nerf u hissedemedim.

    eger mage gelmezse dps de gecilmiyorum. onun ayagini nasil kaydirmadilar hala saskinim gerci : ). dh sinifi cok ham oldugu icin talentlara rehber sitelerden bakmak yerine kendinizin olusturmasini oneriyorum. kendi oyun stilinizi yaratabileceginiz cok eglenceli bir sinif olmus benim gozumde.

    nerf olayi da beni daha mutlu etti aslinda. adim basi demon hunter di her yer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darion

    yeni nerf geldi. aoe uzerine olacagi soylendi vs. ilvl danmidir nedir hic o nerf u hissedemedim.


     Demon Hunter


    değişiklikler yarından itibaren geçerli olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 27 Eylül 2016; 15:13:01 >
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgilendirmemi düzelttiğiniz için teşekkür ederim hocam.
  • adamlar yeni getirdikleri classı bir anda böyle nerfleyerek bitirirler mi gerçekten?

    bence oyuncu dağılımında adaletsizlik oldu , oranlarda dh çok fazla çıkmış olabilir , onu dengelemek için vurdular kırbacı dh'a . ama ilerde düzeltecekleri kanısındayım.
  • Hocam peki şöyle sorsam sizce dps olarak Rogue mu. DK mı yoksa DH mı daha zevklidir? Güncel PvP ve PvE olarak yorum yapabilir misiniz?
  • Erky Perky kullanıcısına yanıt
    Aklı olan range oynar, Pug olsun Guild olsun herkes range arıyor deli gibi. Ne oynarsan oyna range olsa yeter diyor. Ha zevkli gelir mi bilemem, bu exp rangeler inanılmaz sıkıcı geliyo bana oynayamıyorum, oynayabilen açsın çok hızlı gear kasar valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 27 Eylül 2016; 18:01:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam valla çok öneren oldu da range class hiçbir oyunda ısınamadım şu rangelere . Ben geri dönene kadar buff/nerf olayı bir nebze olsun dengelenir heralde. Bakalım Havoc DH açacağım galiba .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erky Perky

    Hocam peki şöyle sorsam sizce dps olarak Rogue mu. DK mı yoksa DH mı daha zevklidir? Güncel PvP ve PvE olarak yorum yapabilir misiniz?

    Bana monk kadar zevkli geldi dh, zor olmasa kasarimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dk oynuyorum paketin başından beri unholy hem güçlü hem zevkli, blood hem güçlü hem zevkli, frost sadece zevkli :D Ama güzel bi buff alacak yakında belki biraz toparlar. Eğer eğlenmeme bakarım ben diyosan dk öneririm.

    Rogue hakkında hiç bi fikrim yok ama sub speci hariç diğer specler güzel dps yapıyor. Ben hiç oynamadım da guildden gruplardan falan görüyorum.

    Dh şuan yeni olduğu için zevkli ve güçlü. Gelecek nerf çok etkilemez havoc demon huntarı. Ama havalı hero class death knight varken şeytan avcısı oynamak istermisin sana kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkylerDurden -- 27 Eylül 2016; 18:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam DK'yı da çok oynadım gayet güzel ama malum Illidan reyizin askerleriyiz . Dediğim gibi Twitch'de falan izledim çok hareketli farklı bir class gibi geldi havaya fırlıyordu falan . Aslında hepsi de açılıp oynanabilir fakat tek bir classa yoğunlaşmayı planlıyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erky Perky kullanıcısına yanıt
    Momentum buildi (en viable build şuan) ile sürekli hareket halindesin bi orda bi burda. Belli bi süre sonra yoruyor ama olsun aslında eğlenceli kısmı orada. Olduğun yerden vurduktan sonra tonlarca class var. İnsanlar bu yüzden seviyor zaten bide bu yarın gelecek nerf ile momentum buildi yalan olacaktı, dün blizzard gelecek nerfi biraz kıstı, momentum buildi hala viable gibi görünüyor single targetda. Bakalım ama belki nemesis buildi daha güçlü olur göreceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 27 Eylül 2016; 19:45:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Female Blood Elf Demon Hunter açmaya karar verdim. Umarım sorularımla başınızı ağrıtmamışımdır. Yorum yapan herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Demon Hunter
  • DH kesinlikel tavsiye ederim..
    ben önce resto şaman 847ilvl yaptım. Healer'lık gerçekten zor
    sonra DH mi oynamaya başladım. anlamadan ne oldunu görmeden 849 ilvl oldum :)
    hoplama zoplama, aoe dps, pvp herşey var
    kesinlikle tavsiye edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.