Şimdi Ara

DENON AVR-1611 + WHARFEDLE CRYSTAL 3 5.1 Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Fazla bir bütçem olmadığı ve konuyada fazla hakim olmadığım için başlıktaki sistem için önerilerinizi almak istiyorum.

    DENON AVR-1611 ve
    WHARFEDLE CRYSTAL 30.5 , 30.2 , 30.CS 5+1 sistem kurmayı düşünüyorum. Yaklaşık 1700 liraya geliyor sistem.

    Öncelikle bu konulara daha hiç bulaşmadığım için çok basit sorularım olucak. Bu anfi bu sisteme yeter mi? Bunu nasıl anlıyoruz, nasıl karar veriyoruz?

    Diğer bir sorum komik olucak ama bu hoparlörleri aldığımız zaman anfiye bağlamak için kablo çıkıyor mu? Çıkmıyor ise kablo için bu sisteme yeticek ne kadar bir harcama yapmam gerekir ?

    Ayrıca sistemde subwoofer olmadığı için ayrıyetten sub almadan yeterli bir bass ile sistemi kullanabilir miyim?

    Sonuç olarak bu ikiliyi bana önerir misiniz? Z-5500 kullanıcısıyım ve bu sete geçişim çok fazla bir fark yaratır mı yani apartmanda oturuyorum nede olsa sesi çok fazla açamıyorum.

    Çok fazla soru oldu cevaplayabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
    İyi forumlar ...







  • Wharfedale 30.5 yarin elimde olacak. Pioneer 920 ile kullanicam. Kanimca bayagi iii isler cikaracak. GSA da su an bayagi iii fiyat veriyolar. Kesinlikle z 5500 u katlar kiyaslanmasi bile hata bence
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende GSA dan almayı düşünüyorum. Bugün ürün elinize ulaştıktan sonra deneme yapıp bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. En çok merak ettiğim konulardan biride şu baklo konusu. Zaten bütçemi zorlayarak 1700 liraya çıkıcam birde 300 lira gidipte kablolara vermek istemiyorum. Bu seti aldığınız zaman ayrıyetten kablo almak zorunda kalıyormusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XeNoMoRpH

    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende GSA dan almayı düşünüyorum. Bugün ürün elinize ulaştıktan sonra deneme yapıp bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim. En çok merak ettiğim konulardan biride şu baklo konusu. Zaten bütçemi zorlayarak 1700 liraya çıkıcam birde 300 lira gidipte kablolara vermek istemiyorum. Bu seti aldığınız zaman ayrıyetten kablo almak zorunda kalıyormusunuz?

    Normal şartlarda paket olmayan sistemlerden kablo çıkmaz, çıksa da çok ince ve kalitesiz olur. O yüzden çokta abartmadan ve sisteme verdiğiniz bedeli de dikkate alarak iyi bir kablo almanızı öneririm.
  • Kablo olayini sistemler icin cokta onemli degil. Cok ince olmasin yeter. Sistemi kurmam hafta sonunu bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headbanger6

    Kablo olayini sistemler icin cokta onemli degil. Cok ince olmasin yeter. Sistemi kurmam hafta sonunu bulur.

    Çoğu insan kablo konusunu göz ardı eder fakat gözden kaçırılmaması gereken bir konu. Sisteminize uygun kalitede bir kablo kullanmanızı öneririm. Kriter sadece incelik olmamalı.
  • Sinema sisteminde heleki giris seviyesi bi sistemde cok fark etmeyecek. Klipsch rf 83 ile pio sc lx 83 te black rhodium tango modelini kullandim yaklasik metresi 13 sterlin AMA metresi 1 tl olan bakir kabloyla aralarinda bir fark goremedim. Orta seviye bi hi end system olur o ayri illaki fark eder. Sinema sisteminde kablo konusunda cok ta kasmanin gerekli olmadigini bilhassa deneyerek ogrendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headbanger6

    Sinema sisteminde heleki giris seviyesi bi sistemde cok fark etmeyecek. Klipsch rf 83 ile pio sc lx 83 te black rhodium tango modelini kullandim yaklasik metresi 13 sterlin AMA metresi 1 tl olan bakir kabloyla aralarinda bir fark goremedim. Orta seviye bi hi end system olur o ayri illaki fark eder. Sinema sisteminde kablo konusunda cok ta kasmanin gerekli olmadigini bilhassa deneyerek ogrendim.

    Sizin kararınız tabiki.
    Belirttiğiniz cihazlar ile de kablo etkisini görememeniz enteresan olmuş.
  • Ben sinemadaki etkisini soyluyorum.tabiki stereo performansta bi degisim olur. Benim demek istedigim denon giris seviyesi bi AVR icin cok ta fark ettirmeyecektir.bilhassa sinemada oyle Aman aman bi degisim oldugunu Kim soyluyosa biraz abartiliyor diyorum. AMA tekrar soyluyorum bu soylediklerim sinema icin. Giris seviyesi stereo bi amfide bile tabiki kablo farki vardir.
  • Wharfedale Crystal 3'ü deneyeniniz oldu mu? Performans hangi düzeyde?
  • Dun kurulumunu yaptim. Pioneer 920 ile bagladim. Fiyatina gore bayagi iyi bi sistem. AMA tabi cok iyi bi performans beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.