Şimdi Ara

Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deshi Basara

    quote:

    Orijinalden alıntı: Arslan61

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deshi Basara

    quote:

    Orijinalden alıntı: Arslan61

    Şikayet et şuan benim yaptığım gibi

    Yeteneksiz oyuncu diye mi? Zaten her oyun sonunda en az iki kişi oluyor report ettiğim ancak bir işe yaramadığını düşünmeye başladım.

    Surekli sikayet etmiyonmu zaten ?

    quote:

    Oyun sonuna doğru hep tek başıma taşımaya çalışıyorum ama karşı taraf oldukça beslenmiş olduğu için yürümüyor.


    Biraz kendinde hata ara zaten hep siz prosunuz geri kalan herkes noob forumda ağlama qq konularindan gecilmiyo son zamanlarda

    Zaten kendimle alakalı olarak neyi düzeltebilirim şeklinde bu konuyu açtım. Ancak yine de sorunun benden çok diğer oyuncularda olduğunu düşünüyorum. Farm olayı çok çok düşük oluyor mesela genelde takımda. Ya da mesela ace yaptıktan sonra kuleye gelin kule alalım diye kendi yırtmama rağmen gidip itemlerii tamamlamayı daha uygun görüyorlar.

    Sorunu Yine takima vurdun bak sorunu kendinde ara elinden geleni yap rage blame yapma tatli dille bisileri anlatmaya calis kufur etme (bunlari yaptigini soylemiyorum) yenilsen bile azmini kaybetme ama bu actigin konudan herkes actigi icin insanlar rahatsiz oluyo artik cunku ust kOnularin yarisi aglama qq konulari oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 21 Mayıs 2013; 17:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten çok küfür etmeyen biriyim ve genelde düzgün bir dille anlatmaya çalışırım durumu. Fakat takdir edersin ki biz de insanız aynı olayı bir insanla 3. kere yaşıyorsan çileden çıkman imkansıza yakın oluyor.

    Bu konuyu da belki bir şekilde bir taktik uygulayarak benim ve benim gibi arkadaşların sorunu çözülür diye düşünerek açtım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regietsniewhcs

    Beni Gümüş 3e attı. İlk 10 maçın 7 tanesini tek, 3 tanesini arkadaşımla girdim. Geceleri girmeye çalıştım, geceleri biraz daha sakin insanlar geliyor.

    Evet özellikle gece 1'den sonra girdiğim maçların çoğunu kazanıyordum ben de. Seviyenin yükseldiği hissediliyor bir anda.
  • Kayle konusunu deneyebilirim. Öncelikle normal oyunlarda biraz daha geliştirmem lazım tabi kendimi.

    Sanırım sen West'e geçiş yapmıştın. West'te bu durum nasıl acaba, oyuna aşinalık iyi oynamaya çalışma trollük oranı Türkiye'ye göre. Ayrıca West'e geçersem yine ilk 10 maç tarzı bir şey oluyor mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deshi Basara

    Kayle konusunu deneyebilirim. Öncelikle normal oyunlarda biraz daha geliştirmem lazım tabi kendimi.

    Sanırım sen West'e geçiş yapmıştın. West'te bu durum nasıl acaba, oyuna aşinalık iyi oynamaya çalışma trollük oranı Türkiye'ye göre. Ayrıca West'e geçersem yine ilk 10 maç tarzı bir şey oluyor mu acaba?

    West'e geçersen tek oyun oynayıp Bronze V başlarsın. Oyunlar kaliteli kesinlikle banlandığından küfür yok gibi, troller var ama çok nadir ranked da rastlamadım.
  • Nasıl kazanırsın bilmem de hecarime teleport yerine ghost al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vingolf

    Nasıl kazanırsın bilmem de hecarime teleport yerine ghost al

    Biliyorum genelde ghost alıyorum ama warda ışınlanıp güzel ganglar atarım diye deneysel bir çalışma yapmayı düşünmüştüm orada. Arkadaşlar sağolsun ward almadıkları için pek işe yaramadı. Yine de 2 kule teleport sayesinde aldım, işe yarayabiliyor.
  • Evet beyler biraz da tavsiyeleri değerlendirerek bir maç oynadım.

     Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?


    Şans yüzünme güldü derken, diğer maç afkmiz sayesinde gümbürtüye gittik.

     Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?




  • Nası abi ben 5 maç kazandın smurf hesabım ile bronz3 e atmıştı :D
  • Bronze ve Silverdan çıkış yolu gayet basit. Leona, Sona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Winlerin sayısı en azından 400-500 olmalı kanımca, oyunun mekaniğini bir oturtmalısın kendine.Her şampiyonun skillerini tek tek bilmeli, cool downlarını 3 aşşağı 5 yukarı biliyor olmalısın.

    Birinci olarak, kendine çok güvendiğin bir champ belirle.Bu chample kendi kendine antremanlar yap, combolarını tek tek oturt, bilinçli davran.Ne yaptığını bil, işini şansa bırakma.

    Counter sistemini yavaş yavaş öğrenmeye çalış.Burda kastettiğim queue'de champi görüp girip internetten counterına bakmak değil, yine pratiğinle onu önleyecek itemleri, ona karşı kullanabileceğin etkili skilleri oturt.

    Her zaman takımınla iletişim halinde ol.Eğer Bronze'da oynuyorsan üstüne biraz sorumluluk alıp takımına neler yapacağını söylemen lazım mesela, yeri gelir elo hell'de chatte hiç konuşulmaz.

    Ward'larını ve pinglerini eksik etme.Her dönüşte muhakkak 1 - 2 tane ward bulundurmalısın, oyunun gidişatını değiştirir 75 g'lik bu item.

    Buildlere mobafire, solomid vb. gibi sitelerden bakmamaya çalışın, kendiniz oluşturun.İnanın size çok yardımcı olacaktır, asla ezberden build yapmayın.

    Elo hell'den çıkmak istiyorsanız, Bot lane'i bir kenara bırakıp top-mid-jungle oynamaya çalışın.Eğer takımınızda iş yoksa adc veya support olarak elinizden hiç birşey gelmeyecektir.

    Late game'de, assassin bir karakter değilseniz yani mobility'niz yüksek değilse, asla ama asla solo çıkmayın.Bir heroyu düşük healt'li diye gereğinden fazla asla peşlemeyin.

    Her zaman bir gözünüz minimapte!

    Smart cast kullanın, combolarınızı bir süre sonra inanılmaz seri bi şekilde çıkartabilirsiniz.

    Bir lane'yi dondurmayı öğrenin.Lane nasıl dondurulur derseniz, lane dondurmak minyonları bir bölgede sabitlemektir.Bu sayede çok güvenli farm yapabilirsiniz ya da minyonlarınızı kuleye dayayıp kuleyi yıkabilirsiniz.Laneyi dondurmak için, minyonlara sadece son vuruşu yapın.Asla başka bir vuruş olmayacak, sadece son vuruşunu yapacaksınız.Tam arkadaki minyonlar biterken, yeni bir minyon grubu gelecek böylece minyonlar yerinden hareket etmeyecektir.

    Asla takım arkadaşlarınıza kötü sözler, hakaretler kullanmayın.Koridorunuza hiç gang atmayan jungle'ı suçlamayın.Her şeyi dahada kötüleştirecektir.

    En önemlilerden, odaklanacağınız champ öncelikli olarak AP ve AD carry'dir.Champleri tf'den çabucak uzaklaştırmayı bilmelisiniz, yerine göre onları öldürmek için takımın ortasına atlayarak kendinizi feda etmelisiniz.

    Bunlara dikkat edersiniz oyunlarınızda bir değişiklik yaşayacağınıza eminim.




  •  Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?


    Evet beyler ilk oyundan biriyle duo girdiğimiz bu oyunu da kazandık. Sanki seviye iyileşmeye başladı.
  • Peki bise sorayim. Niye flood yapiyorsun

    İsin asli biraz sans lazim. Yani muthis oynarsin bazen. Kill alirsin , kill aldirirsin , objectiveleri tek basina yaparsin basarili da olursun ama takim yuzunden kaybedersin. Bazense sen kotu oynarsin ama birileri iyidir seni tasir. Bu olay Tr de basima gelmedi henuz. İnsallah bir gun gelir. Westte kotu oynasam bile birsey olmaz feedlemeyim de mutlaka aliriz modundaydim. Simdi bot top kill versin basliyorum hemen roama. Korkuyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 21 Mayıs 2013; 23:00:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gördügüm jungle olarak çok fazla kill alman.Hecarimleki elinde veya son fiddle oyununa bakarak soyledim.Junglenin mantiğinda kill almak degil kill vermek vardir.Bunu uygulayabilirsen daha iyi olursun diye dusunuyorum.Ayrıca hecarimle devam et suan en iyi jungler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans işi bazen 4 kişinin 4üde öküz oluyor daha pick ekranında kavga gürültü küfür alıp başını gidiyor.
  • allah razı olsun çok faydalı bilgiler..
  • Farm kaçırma wardsızda gezme 1 ward herşeyi değiştirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "takım çok kötü" cümlesini ve "surrender" kelimesini lugatından sil, gerisini zamanla öğrenirsin zaten.
  • ilk olarak şampiyon pick ekranında herkese söveceksin, senin istedigin rolü başkası almaya çalışırsa hiç aldırmayacaksın veya senden önce pickse ve aldıysa sende o lane'e gidiceksin.
    büyük ihtimal millet 2. dakikada feedlemeye başlayacaktır, hemen feedleyenlere sövüp 20'de surrender yazman lazım. sonra tartışma büyürse hemen onu all chat'e taşıman gerek burası çok önemli.
    all chat'e report jayce gibisinden şeyler yaz mesela.

    çok önemli not : eğer birisi durmadan feedliyorsa 4 killden sonra falan adamdan afk olmasını istemen lazım çünkü takıma yarardan çok zararı vardır erkenden çıkması zararın neresinden dönersen kardır mantıgına gelicek.
    çok önemli nottan daha önemli not: zaten takımın killerinin %80ini alacagın ve farmında yüksek olacagı için bissürü ward almaya çalış.
    en önemli not: oyunun başında ss lerini ver hiç ss kaçırma hatta 4-5 kere pingle ama yinede senin takımındakiler ölecektir %90 ondan sonra ss nerde falan dediklerinde onlara söv ve bir daha ss verme gidip ward alın de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deshi Basara

     Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?


    Evet beyler ilk oyundan biriyle duo girdiğimiz bu oyunu da kazandık. Sanki seviye iyileşmeye başladı.

    Seviye iyi diyorsun da 27-10 maç. Sana gelince kötü, karşıya gelince iyi mi? Seviye kalitesi iki takımda başa baş gidiyorsa iyidir. Bir takım eziyorsa seviye her türlü kötüdür yensen de yenilsen de.

    Ranked tavsiyesi için pek ranked oynayan biri değilim fakat Xerath oynayabilirsen low elo da elo boost. High damage, high range = Kendini koruyabilen carry.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.