Şimdi Ara

Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaywalker78

    Benim gördügüm jungle olarak çok fazla kill alman.Hecarimleki elinde veya son fiddle oyununa bakarak soyledim.Junglenin mantiğinda kill almak degil kill vermek vardir.Bunu uygulayabilirsen daha iyi olursun diye dusunuyorum.Ayrıca hecarimle devam et suan en iyi jungler bence.

    Fiddle oyununda mid lane sağolsun oyunun başından sonuna kadar afk kalınca mid olmak durumunda kaldım.

    Onun haricinde jungle olduğumda olabildiğince kill bırakmaya çalışıyorum genelde aldığım killer lanelere geç yetişip az canlılar ve tflerdeki killer oluyor. Zaten bakarsan genelde assistler daha yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deshi Basara

     Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?


    Evet beyler ilk oyundan biriyle duo girdiğimiz bu oyunu da kazandık. Sanki seviye iyileşmeye başladı.

    Seviye iyi diyorsun da 27-10 maç. Sana gelince kötü, karşıya gelince iyi mi? Seviye kalitesi iki takımda başa baş gidiyorsa iyidir. Bir takım eziyorsa seviye her türlü kötüdür yensen de yenilsen de.

    Ranked tavsiyesi için pek ranked oynayan biri değilim fakat Xerath oynayabilirsen low elo da elo boost. High damage, high range = Kendini koruyabilen carry.

    Aslında bu oyunda bizim takım iyi olduğu gibi karşıdaki takım da iyiydi. Hatta bot lane eziyrdu diyebilirim oyunun başlarında. Fakat karşı taraf biraz jungledan kaybetti, jungle pek iş yapamadı tabiri caizse. Zaten aldığımız skorların çoğu oyunun kopup tflere başlanmasından sonra oluyor.

    Artık 3 veya daha fazla kill aldığımız zaman takımı hızlıca kule almaya teşvik ediyorum. Bu şekilde daha hızlı oyunu bitirip işi şansa bırakmamaya çalışıyorum.




  • akali al 2 maçtır kazanıyorum

     Dereceli maçlarda kazanmak için ne yapmak gerekir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RBlood7

    ilk olarak şampiyon pick ekranında herkese söveceksin, senin istedigin rolü başkası almaya çalışırsa hiç aldırmayacaksın veya senden önce pickse ve aldıysa sende o lane'e gidiceksin.
    büyük ihtimal millet 2. dakikada feedlemeye başlayacaktır, hemen feedleyenlere sövüp 20'de surrender yazman lazım. sonra tartışma büyürse hemen onu all chat'e taşıman gerek burası çok önemli.
    all chat'e report jayce gibisinden şeyler yaz mesela.

    çok önemli not : eğer birisi durmadan feedliyorsa 4 killden sonra falan adamdan afk olmasını istemen lazım çünkü takıma yarardan çok zararı vardır erkenden çıkması zararın neresinden dönersen kardır mantıgına gelicek.
    çok önemli nottan daha önemli not: zaten takımın killerinin %80ini alacagın ve farmında yüksek olacagı için bissürü ward almaya çalış.
    en önemli not: oyunun başında ss lerini ver hiç ss kaçırma hatta 4-5 kere pingle ama yinede senin takımındakiler ölecektir %90 ondan sonra ss nerde falan dediklerinde onlara söv ve bir daha ss verme gidip ward alın de.

    Bunu sadece ben mi yaşıyorum diye düşünüyordum




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.