Şimdi Ara

Detay Maxinet Hakkında.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
10
Favori
71.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BAKIN BEN HEM 2 YILDIR ÇİFTLKBANKA HEMDE YAKLAŞIK 8-9 AYDIR DETAY MAXİNET E ÜYE İDİM ÇİFTLİK ARALIK AYINA KADAR TIKIR TIKIRR PARALARINIMIZ ÖDEDİ(AMA BİZLER NASILSA ÇİFTLİKBANK PARA ÖDÜYOR SAĞLAM DİYE KAZANDIKLARIMIZIDA ÇEKMEDİK KAZANÇLARLA HEP YENİ HAYVAN ALDIK) VE EN ACISI BİRÇOK KİŞİ TOPLAMA PARAYLA NEREYE KADAR GİDECEK ÇÖKER DEDİ BİZLERDE BAKIN TIKIR TIKIR PARALARIMIZ ALIYORUZ DİYORDUK AMA SONUMUZ HÜSRAN OLDU BIRAKIN KAZANCI ANAPARAMIZ GİTTİ.DETAY MAXİNETTEDE 7-8 KAZANDIM AMA AYNI ÇİFTLİKBANKTA OLDUĞU GİBİ NASILSA PARALAR ÖDÜYOR DİYE PARALARIM HEP İÇER DE DURUYOR TANIDKALRIMIN ÇOĞUDA HEP BENİM GİBİ KAZANDIKLARI İLE YENİ PAKET ALIYOR.PARAMIZI TIKIR TIKIR ALIYORUZ DİYENLER UNUTMAYIN BİZLER DE ÇİFTLİKBANKTA PARALARIMIZ AYLARCA HATTA YILLARCA TIKIR TIKIR ALIYORDUK AMA BUGÜN HALİ ORTADA BUGÜN BAKALNLIĞIN AÇIKLAMSINDA BELİRTİEN ŞUNU ANLADIM;MİLLETTEN TOPLANAN PARALARI BÖLÜŞMÜŞLER BAŞKASINDAN DOLANDIRILAN PARAYA ORTAK OLMAK VİCDANA NE KADAR SIĞAR BİLMİYORUM AMA BU SİSTEM BÖYLE BAŞKALARINDAN DOLANDIRILAN PARADAN PAY ALIYORSUNUZ MAALESEFF VE BUNA DA HELAL KAZANÇ DİYORSUNUZ ÇİFTLİKBANK DEĞİL SADECE BU SİSTEM ÜZERİNE ÇALIŞAN HEPSİ AYNI KİMLERİN HAKKINDAN ALINAN PARAYI KİMLER BÖLÜŞÜYOR MÜSLÜMANIN DİYEN HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYUP DÜŞÜNSÜN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Detay telekomun ,detaymax ile alakısı yok sahipleri bile farklıydı 2016 tıda kapalı olan firmayı satın alıp detaymaxı kuruyorlar şuan turkcellede çalışmıyor bu firma turkcele mailde attım ,2017 şubatta detaymax internet sitesi kuruluyor nisan 2017 de faliyete geçiyor ponzi şirket .

    Bir senesi dolmak üzere artık doygunluğa ulaştı her an patlayabilir dikkatli olun ayrıca zaten şikayet edildi deniyor ama şikayet eden adamlar para gidecek korkusundan şirketi överek şikayet ediyor .

    Aman dikkat bulaşmayın derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    sistemin yakında patlayacağını ve öncekilere olduğunun olacağını bilsem de arkadaşlar ısrar etti ben de yarın giriş yapıcam
    ne kadardır aktif ve sizce ne kadar zamanımız kaldı? en azından amorti edecek süre dayanır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 12 Mart 2018; 1:14:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sistem gayet açık ponzi bakalım ne kadar sürecek devlet ne kadar göz yumacak ben onu bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de detay maxinet üyesiyim. Öncelikle süslü laflar söyleyip yalandan yere konuşmaya hiç gerek yok. %100000000000 PATLAYACAK. Çiftlik bank nasıl patladı buda öyle olucak hepsi bir biri ile aynı bu tarz işlere girmek bir nevi kumar oynamak. Ben neden girdim diye soracak olursanız. Böyle sistemlere girerken başında gireceksin maksimum 1 yıl yapıp devam etmiyeceksin. Benim araştırmama göre bu tarz network işlerinde yani bu tarz dolandırıcılık işlerinde sistem en fazla 3 yıl sürüyor.Bende başlarında yatırım yapıp üyeliğim bitince devam ettirmiyorum. 16 ay oldu detay maxinet yani diğer network işleri ile kıyaslarsak biraz daha ömrü var gibi duruyor. İllede ben girecem diyorsanız şimdi girin 3 4 ay sonra risk artacak bilginize. Bu arada yok işte eskiden turkcel ile ortakmış yok 2002 yılından beri varmış sakın inanmayın bu laflara size gösterilen belgelere istediği kadar belge gstersin bende hazırlarım size öyle belgeler dediğim gibi bu tarz işlere bulaşacaksanız bilinçli olun.




  • peki kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun bu işin dolandırcılık olduğunu ve bile bile bu parayı nasıl yiyeceksnizişte sorun burada biz müslümanız deyip de sonra 3 kuruş parayı görünce zaten patlayacağını biliyorum ama arada bende payımı alım demek bize yakışır mı.
  • kafamdaki sorulardan birini dün itibariyle giderdim...

    havuzdan toplanan parayı bir birinize satıyorsunuz ya,
    bu havuzdaki para nasıl oluşuyor, şirket bu havuza parayı nasıl atıyor, nasıl çıkış yapıyor ???
    diye sormuş ve cevap alamamıştım.

    dün paketi olan arkadaşlardan biriyle konuşurken olayın ne olduğunu öğrendim.

    şöyle ki; bu havuzdaki para gerçek para değil, sanal para, yani her üyenin hakkettiği ancak şirketten almadığı, sistemden çekmediği para.
    yani bir hakediş.
    şirket diyor ki; A'nın 140 dolar, B'nin 280 dolar, C'nin 70 dolar, D'nin 98 dolar ................... birikmiş benden alacağı var diyor. ve havuz böyle oluşuyor.

    bu hakettiğiniz parayı benden isterseniz %20 Gelir vergisi kesip size öderim diyor.
    ama siz bu hakedişlerinizi bir birinize satabilirsiniz, o zaman gelir vergisi de ödenmemiş olur diyor.
    böylece üyeler hakettikleri bu parayı bir birlerine %5-%10 düşük fiyata devrediyorlar. bir nevi alacağın devri söz konusu.

    sistem öyle kurulmuş ki, yeni paket almak veya paket yükseltmek için bu havuzdan para bulmak şart koşulmuş. yani bu hakedişlere sürekli bir talep yaratılmış. sistemden para çıkmadan sürekli paket sayısı artıyor.

    şirket açısından avantajı şu: şirketten, sistemden para çıkmıyor. hakettiği parayı kimse talep etmiyor, bir birine devrediyor. para sürekli sistemde ve şirkette kalıyor.

    üyeler açısından avantajı şu: %20 gelir vergisi ödeyim şirketten almaktansa, %5-%10 düşük fiyata yeni üyelere veya paket yükselteceklere hakettiği parasını devrediyor. eline daha fazla para geçiyor.

    sistem ne zaman sıkıntıya girer (şirketin reklamcılık yaptığı müşterileri + sattığı bilgisayarlardan gelen geliri hariç tutulduğunda)

    eğer sisteme yeni üye girmez, veya paket yükseltmeler olmazsa, yani bu havuz denilen yerdeki hakedişlere talep gelmediği zaman, üyeler bu hakedişlerini bir birlerine satamadığı zaman, paralarını şirketten talep etmeye başlarlarsa o zaman ---eğer tüm üyelerin tüm hakedişlerini ödeyecek nakiti yoksa---- sıkıntıya girer.




  • paranızı kaptırmayın arkadaşlar şirket incelemede zaten yazık günah


    T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1800459609 sayılı başvurunuz 14.03.2018 tarihinde TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:

    Başvurunuz incelenmiş olup, Detay Telekom Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanlı satıcı/sağlayıcının faaliyetleri Bakanlığımıza daha önceden ulaşan şikayetler üzerine 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında denetim programına alınmış bulunmaktadır. Denetim süreci devam etmekle birlikte konuya ilişkin aşağıdaki açıklamaların yapılmasında fayda görülmüştür.

    6502 sayılı Kanun ve İş Yeri Dışında Kurulan Sözleşmeler Yönetmeliğinde network marketing, çok katmalı pazarlama, ağ pazarlama vb. isimlerle adlandırılan, ancak zaman zaman tüketici mağduriyetine yol açabilen ve geleneksel satış/pazarlama yöntemleri dışında olan organizasyonlara ilişkin olarak özel hüküm niteliğinde düzenlemelere yer verilmiş olup, bu doğrultuda aşağıda yer verilen bilgilere dikkat edilmesinin mağduriyet yaşanmaması adına faydalı olduğu değerlendirilmektedir.
    6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun “Piramit satış sistemleri” başlıklı 80 inci maddesinin birinci fıkrası ile “katılımcılarına bir miktar para veya malvarlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya malvarlığı kazancı olanağı ümidi veren ve malvarlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemi” olarak tanımlanan piramit satış sistemlerinin kurulması, yayılması veya tavsiye edilmesi yasaklanmış olup, aynı Kanunun “Ceza hükümleri” başlıklı 77 inci maddesinin onyedinci fıkrasında yer alan; “… piramit satış sistemini başlatan, düzenleyen veya toplantı, elektronik posta veya diğer birçok kimsenin de katılımını sağlamaya elverişli yöntemlerle yayan veya böyle bir sistemin diğer bir şekilde yayılmasını ticari amaçlarla destekleyenler hakkında 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümlerinin uygulanır.” hükmüyle de söz yasal düzenlemeye aykırılığa ilişkin cezai müeyyide düzenlenmiştir.
    Bununla birlikte piramit satış sistemlerinin çoğu zaman kendilerini gizlemek için kullandıkları doğrudan satış sistemlerine ilişkin diğer bir özel düzenleme ise İş Yeri Dışında Kurulan Sözleşmeler Yönetmeliği ile yapılmıştır. Söz konusu Yönetmeliğin 24 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan; “Doğrudan satış; herhangi bir doğrudan satış şirketi tarafından istihdam edilsin ya da edilmesin satış temsilcisi, dağıtıcı, distribütör ve benzeri adlarla hareket edenlerin bir mal veya hizmeti kendi evlerinde ya da perakende satış yerleri kullanılmaksızın tüketicinin ev veya iş yaşantısını sürdürdüğü mekânlar gibi iş yeri dışında, tek veya çok katmanlı satış yöntemleriyle tüketicilere sunulmasını öngören pazarlama sistemidir” hükmü ile doğrudan satışlar tanımlanmıştır. Çok katmanlı pazarlama ise genel olarak geleneksel dağıtım kanallarına verilmeyen özel ürünlerin bireysel satıcılardan (distribütörler) oluşan bir ağ kullanılarak satıldığı ve her bireyin hem yaptığı satışlar hem de kendisinin bulduğu ilave distribütörlerin yaptığı satışlar üzerinden komisyon aldığı pazarlama modeli olarak ifade edilebilir.
    Yasaklanan piramit satış sistemlerinin kendilerini doğrudan satış sistemi olarak tanıtması, ilk bakışta iki sistemin yapısının birbirine benzer görünmesi ve zaman içinde yasal bir doğrudan satış sistemin değişerek piramit bir yapıya dönüşebilmesi ihtimali sebebiyle adı geçen Yönetmeliğin 25 inci maddesi ile tüketici mevzuatına uygun bir biçimde faaliyet göstermek isteyen doğrudan satış şirketlerinin uyması gereken temel esaslar ayrıntılı olarak düzenlenmiştir. Söz konusu düzenlemelerde, doğrudan satıcı olarak sisteme dahil olmak isteyenlerden işe başlamaları ya da işe başladıktan sonra sistemde kalabilmeleri için giriş aidatı, başlangıç paketi, yenileme ücreti, aidat ve paket ücreti gibi herhangi bir isim altında bedel alınamayacağı, doğrudan satıcıların, hiçbir masraf ve cezai şart ödemeksizin sistemden ayrılma hakkına sahip olduğu gibi hususlar düzenlenerek doğrudan satışlar ile piramit satış sistemleri arasındaki farklar yasal düzenlemeye kavuşturulmuştur.
    Bilgilerinize rica ederiz.
    Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
    Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü




  • Ahahah bu ne lan. Çiftlikbanktan kaçan sığırlar yeni çiftlik bulmuş kendine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 14 Mart 2018; 12:6:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem %100 ponzi!



    2 hesap aldım, ikisinin de parasini çıkardım. Şu an ufak ufak kâr paralarını çekiyorum. Sistemin ponzi olduğunu bildiğim için ,belirli gün geldiği an parayi hesaba aktarıyorum.



    Muhakkak batacak! Batana kadar ne kâr olursa artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aklınız başınıza alın bakın bugün bakan yine açıklama yaptı bu şekilde oluşumla para toplayna 11 firma daha tesbit ettik vatandaşlar dikkatli olsun diyor.bakın çiftlikbanktakiler de erken uyanan parasını kurtardı ama saf saf yasal bir firma milli değer gerçek ticaret yapıyor bir sürü çiftlik açıyor diyerek çiftlikbankı savunanlar mağdur oldu yarın sizde geç kalırsanız size savunduğunuz için paranızı veren olmaz meşhur bir söz vardır bedava peynir fare kapanında olur diye sizde beleş peynir peşindeyken kapana girmeyin geç kalırsanız kapanda kalırsanız
  • Geçen bir arkadaş benide üye yapmak istedi. Nedir bu sistem dedim. Şirket sana bilgisayar veriyormuş bilgisayar günde 8 saat açık kalıyormuş otomatik sitelere hit felan kazandırıyormuş. Siteler bu şirkete para veriyormuş bizim sitemize hit oluştur diye onlarda bu parayı sizlerle paylaşıyor. İyi de kardeşim neden benden her yıl için üyelik ücreti talep ediyorsun Para talep etmese dicem tamam mantıklı.Ama paket satmaları referans istemeleri felan ...% 100 yeni titan zincirlerinden birisi sakın ha para felan kaptırmayın. Daha işin başında oldukları için kazandırıyor olabilirler lakin kesinlikle gümleyecek sistemdir. Arkadaşlarımı uyardım yok biz kaptırmadık zaten çoğunu çıkardık felan diyorlar ama kendileri bilir




  • eğer azcık da aklınız varsa google den arama yapıp çiftlikbankın üyelerine ait eski yorumları okursanız onlarda eleştiri yapanlara bilip bilmeden herkes konuşuyor diyorlardı çok sağlam firma paralarımızı tıkır tıkır gününde alıyoruz bir tane parsını almayan yok bir tane mağdur yok herşey tamamen gerçek hergün çiftlik açıyoruz hergün şarküteri çaıyoruz herşey ortada ,herkes bilip bilmeden atıp tutuyor gibi laflarla sosyal medyada çılgınca savuna o kadar çok insan vardı ki şimdi ne oldu onlara ???
  • helal rızk ve ticarette kar da var zarar da var bu işin riski olacak ticaret bu diyenler eğer ki samimiyseniz iyi okuyun.ticaret ahlaki yollardan dürüstçe yapılan işten kazanılan yada kaybedilen para demektir.dolandıcılığın ticaret oldu da bizim mi haberimiz yok?? Adam tabiki ciftlik kurmuş ama göstermelik zaten çiftlikbankta bakan elde olan ile kayıp olan rakamları açıkladı.Bu tür sistemlerde mantık şudur topladığı paranın % /10-20 ile ticari faaliyet alanım dediği işe yatırır % 30-40 ını üyelere geriye kaşıkla kar diye dağıtır % 60 nıda kepçeyle zulaya çeker .sizde kalkmış buna ticaret diyorsunuz yahu adam zaten inandırıcı olmak için şekli bir ticaret faaliyeti tabiki olacak bu şekli ticaret dün hayvan çiftliği olur bugün seo hizmeti internet hizmeti olur yarın uzay seyahati firması olur falan filann :)) ama önemli olan sistemin işleyişi için mantık aynı olmalı zaten bu işe girenler topladıkları paranın belli kısmını yaptıklarını iddia ettikleri sektöre yatırım yapacaklar ki görünürde inandırıcı olsunlar ve tabiki üyelere para dağıtacaklar ki yeni üye toplayabilsin zaten genelde üyeler aldık dedikleri karıda geriye sisteme sokarlar daha fazla kazanmak ve parayı katlamak için. bu sistemde çarkın dönmesi için her ay üye sayısı minimum % 20 artmalı cünki aylık % 20 kar dağıttıklarına göre gelen %20 yeni üye eski üyenin karını öder. yani misal şubatta 10.000 üye varsa martta 12.000 üyeye ulaşmalı ki martta kazandığı 2000 üye den aldığı para ile önceki 10.000 üyenin kar parasını öder martta 12.000 üye 14.000 olmalı ki yeni gelen 2000 üye eski üylerin karını ödesin sistem buysa ki çiftlikbank olsun detay maxinet olsun buna benzer sistemler incelerseniz her ay üye sayısı minimum % 30 artırarak gider ne zaman üye saysı artışı durur ve yeni üye bulmaz o zaman sistem kitlenir.yani sistemlerde para kazandık diyenler parayı yaptığını firmanın söyledikleri ticari faaliyetten değil yeni üyelerden kazanılan paradan paylaşıyorlar. bunun adı ticaret diyorsanız buna ahlaki diyorsanız siz önce gidin kendinizi dinen ve ahlaken bir çek edin derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mambo19

    Arkadaşlar her sistem aynıdır her şey ayni diye bi kural hiçbir zaman yok evet hicbirkimse hiçbir zaman ticari hayatla ilgili garanti veremez. Detaymaksinet reklam uzerine olan bir yapı oldugu için dierlerinden farklı ve çiftlikbank gibi kairos gibi uçuk kaçık kazanclarda vaadetmiyor vr belirli bir kota belirli bar sinır var detayli bilgi isteyen 0505 4299 51 54 ulasabilir her zaman

    Ciftlikbank ile detayin verdigi kazanclar hemen hemen ayni. Uye limiti var diyorsunuz. Millet hala deli gibi uye oluyor. 1 2 aya ak koyun kara koyun belli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: togu5959

    http://www.haber7.com/guncel/haber/2577831-ciftlik-banktan-sonra-bu-da-yeni-cikti/?detay=1 medyada çıkan bu habere yorumlarınız nedir peki

    bu haber çıktıktan sonra bu haberi yapan öncelikle Milliyet gazetesi, daha sonra haberi yapan diğer medya gruplarına şirket avukatları aracılığı ile dava açılmıştır. Milliyet gazetesi aranarak yaptıkları bu haber ile konuşmak istedik, ama hiç bir sorumuza cevap veremediler, sadece haber değeri olacağı için yapılmış, yalanlar-yanlışlar ile doldurulmuş asparagas bir haberdir.

    Ayrıca; Şirket içerisinde olan, yatırımı olan, bu işe at gözlüğü ile bakmayıp gerçekleri anlayan, bu işte yer alan kişiler biliyorlar ki; "Her şey mükemmel gidiyor, Maaşaallah."

    Kimse kimseyi zorlamıyor "gel paranı yatır kardeşim" diye. Rica ediyorum, Yatırımı olmayan kişilerde, nasıl olsa patlar, nasıl olsa biter diyerek;bu sistemden kazanan kişiler için niyetlerini kötü beslemesinler, iyi temennilerde bulunsunlar isterim ve dilerim..

    Son olarak;
    6 aydır sistemin içinde olan birisi olarak; parasını alamayan bir kişiyi bile görmedim.
    Ve imkansız mümkün değil diye atıp tutan, fikir yürüten kişilere şunu söylemek istiyorum; evet şirket kazancınızdan vergi kesintisi yapılıyor,ve yine evet; "E-Devlet üzerinden" bu kazandığınız kazancınızın vergisinin ödendiğini gün gün takip edebiliyorsunuz.

    Sorularınız olursa her zaman yardımcı olurum. Sürçü lisan ettiysek affola.

    Hayırlı günler dilerim. Esen kalın.




  • son duyumlarıma göre, çiftlikbank'ın patlamasından sonra
    sisteme yeni giriş veya paket yükseltme baya bi azalmış.
    bu yüzden üyeler, havuzdan birikmiş olan hakedilmiş dolarları satacak kimse bulamıyorlarmış.
    bunun sonucunda da paralarını şirketten talep etmeye başlamışlar.
    şirketin bu talepleri karşılayacak nakiti yoksa sistem çökebilir...

    ayrıca şirketten para talep etmenin sadece ayda 1 kere olabildiğini de duydum.
    birisi tüm parasını almış olsa bile, son ayı alamayabilir yani...
    bence ne zaman isterse parasını şirketten talep edebilmeliydi, ayda bir kere diye niye sınır koyulur ??
    eğer işin içinde kötü niyet yoksa !!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adolf1

    son duyumlarıma göre, çiftlikbank'ın patlamasından sonra
    sisteme yeni giriş veya paket yükseltme baya bi azalmış.
    bu yüzden üyeler, havuzdan birikmiş olan hakedilmiş dolarları satacak kimse bulamıyorlarmış.
    bunun sonucunda da paralarını şirketten talep etmeye başlamışlar.
    şirketin bu talepleri karşılayacak nakiti yoksa sistem çökebilir...

    ayrıca şirketten para talep etmenin sadece ayda 1 kere olabildiğini de duydum.
    birisi tüm parasını almış olsa bile, son ayı alamayabilir yani...
    bence ne zaman isterse parasını şirketten talep edebilmeliydi, ayda bir kere diye niye sınır koyulur ??
    eğer işin içinde kötü niyet yoksa !!!!

    Evet su an çoğu üyenin laptop'u bile verilmiyormuş,şikayetler çoğalmaya başladı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YAHU...HALA MI YAWWW......

    TİTAN
    JETFADIL
    KAİROS ......

    ÇİFTLİKBANK

    ADI HER NE İSE BU ŞİRKET İN VEKALETSİZ AVUKATLIĞINI YAPAN ÜYELERİN SÖZLERİ 2 AYDIR ÇİFTLİKBANK FACEBOOK SAYFASINDA ÜYE (FİRMA ELEMANLARININ) YAZDIKLARI İLE AYNI ........

    HALA AKILLANMIYOR MİLLET
    EMEKSİZ -YEMEK YOKTUR..
    BEDAVA PEYNİR ANCA FARE KAPANINDA OLUR..
    MEHMET AYDIN (TOSUN) INSTAGRAM HESABINDA NE YAZMIŞ OKUYUN...BİRİSİ ONA HAİN DİYOR ..O NE CEVAP VERİYOR...
     Detay Maxinet Hakkında..




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.