Şimdi Ara

Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls PC için Duyuruldu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
7.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epic daha yeni doğdu, tekel hiç bir zaman iyi değildir. Rakip beceriksiz bile olsa becerikliyi daha fazla avantaj sağlamaya zorlar. Epic'in aldığı düşük kâr paylarını da unutmayalım, UE4 kullanan bağımsız geliştirici olsam oyunumu Epic'te yayınlarım. %30 pay ödemektense %5 öderim kafam rahat olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrentçilere gün doğdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Epic Games'e gelmesi Steam'a atılan büyük bir çembe Gabe Newell, Half Life 3 veya başka projelerle karşımıza çıkarmı acaba?
  • Steam vs Epic Games

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony özel oyunları bir başka gözüküyor, Neredeyse hep devrim niteliğinde grafiklerde oluyorlar..Bir oyun Tüm platformlara yapılınca bence o devrim grafikler olmaz..Çünkü adamlar tek bir cihaz yerine diğer donanımlarıda düşünmek zorunda..Ben özel oyunları sadece kaliteleri için değil, Grafikleri içinde çok seviyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Paydan alınan yüzdeleri bi araştırın. Epic şuan nimet gibi yapımcılar ve dağıtıcılar için. Steam tekel olduğundan komisyonu çok fazla.

    Alıntıları Göster
    epic firmalara oyunları diğer yerlerde çıkarması diye para ödüyormuş, sadece komisyon ile olacak iş değil
    https://www.resetera.com/threads/tim-sweeney-confirms-epic-is-paying-to-keep-games-off-third-party-sellers-inc-the-division-2.105742/




  • Steam'in yok olması için ne gerekiyorsa yapılmalı. Tam 15 yıldır HL3 çıkmadı, paragöz ve müşterisini sallamayan bir firma.
  • Sonunda bu düzene birisi dur dedi.
  • Quantic dream artık ps ye özel oyun yapmayacağını söylemişti zaten.Sony ile aralarındaki anlaşma bitti sanırım. Oyun hakları da bu firmaya ait ise pc ye çıkarması gayet doğal. Yani diğer büyük exc lerin pc ye geleceğini falan düşünmeyin. Sony asla izin vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 21 Mart 2019; 12:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz öyle şey . SONY BUNA MUSAADE EDECEK MİSİN? pc denilen sey artik tarihe karisti!
  • Zamanında micisoft xbox oyunlarını pcye de çıkaracak dediğinde ps fanboyları avuçları patlarcasına alkışlıyordu, dalga geçiyordu."Exclusive yok abi xbox'da niye geçeyim ki?"diyordu.Ne oldu şimdi?Siz sadece bu oyunlarla kalacak diye kendinizi avutadurun biz ps'nin exlusivelerini oynayalım.

    Exclusive olayı bu saatten sonra bitmiştir.Yakın cuğaraları
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    PC'nin çok daha güçlü bir alet olduğuna kafan basıyor değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: razor03

    Artık Exclusive Game diye bir şey kalmadığına göre konsol almak için de bir sebep kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive tarihe karıştı demek yanlış olur ancak şunu öğrenmiş olduk, bazı exclusive ler pc ye çıkabiliyormuşta. Ha bence Sony buna inat daha sağlam yapımlarla karşımıza çıkmalı. Ben hem ps4 hem pc sahibi olarak rekabetin işimize yarayacağını düşünüyorum. Sadece bi kaç oyun üzerüfrn çıkarım taoamk doğru olmaz fakat böyle bir olayın meydana gelebileceğini tanıklık etmiş olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde sayfalarca yorum oldu. ''Aa çok güzelmiş bu rekabet en çok bize yarar'' diye yapılabilecek en mantıklı yoruma daha ulaşamadım :)
  • Stadia geliyor, asıl siz oyunu o zaman görün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne bu yaygara ? Bu oyunların isim ve kullanım hakları Quantic'de ... Sony ile anlaşmaları vardı geçen yılın sonunda bitti zaten. Hazırda bulunan x86 için kodlanmış oyunlarını daha fazla müşteriye getiriyorlar. Quantic açısından mantıklı bir hamle, zira daha fazla para demek. Sony'nin 1.parti kendi stüdyosu olmadı hiç bir zaman Quantic.

    Bu adamların Fahrenheit denilen bir şaheserleri var ve PC oyunuydu. Ne kadar cahil var arkadaş ortalıkta.

    Ne zaman ki Uncharted, Killzone, Horizon, God of War, Infamous, Spider-Man, Last of Us, GT gibi oyunları gördünüz o zaman yaygara koparın... Bunlar 1. parti oyunları.

    Xbox'da Halo'nun da gelişi ile 1 tane exc kalmadı... Konsolu almanın bir amacı, sebebi kalmadı.

    Sadece bir firmanın 10 yıllık 2 tane oyunu ve PS'de oldukça az satan yeni bir oyunu, anlaşmanın da bitişi ile daha fazla para kazanmak, daha fazla kitleye ulaşmak istedi diye ne bu yaygara ne bu ateş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Sen konsolu exc oyun var diye mi aliyosun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iam.eren İ kullanıcısına yanıt
    @iam.eren

    Ps1'den beri böyle... Evet. Daima yanında güçlü bir bilgisayarım da oldu. Ama gerçekten oyunlarda nefes aldığım için exc. oyun mantalitesinin gücünü, teknolojiyi getirdiği noktayı (öncü dediğimiz, alet sattıran ürünler oldukları için üzerlerine ekstra düşülmesinden dolayı) benim için oyun dünyasının bel kemiğini oluştururlar.

    Şu anda da 1070'li 6600k'lı bir sistemim var. Oynayamadığım oyunda yok. Ama pc'de oyna, bitir, sildir benim için. Daiama ucuza, bazen itiraf ediyorum korsana kayarak para vermeden ürünleri kullanmak demektir. Birinde 400 lira vermek var diğerinde 0. Yaptığımın farkındayım ama bu böyle. O 400 lira benim kiramın yarısı mahiyetinde. Daha iyi bir konumda olsam ekonomik olarak, elbette ürünlere para vermekten çekinmem. Konsolda da aile paylaşımı ile alıyorum, satıyorum daha sonra. Bu sayede 40-50 liraya oyun oynamış oluyorum.

    Ama konsolda şansım yok ve almak zorundayım. Bu oyun piyasasının var olması demek ! Switch+Ps+Xbox neredeyse 150 milyonun üstünde bir pazara hitab ediyor. PC'de ise online bir zorunluluk yoksa taş çatlasın 1-2 milyonluk satışa tıkanıp kalıyorlar. Ve bu insanları korkutmalı. Bu gün konsollar giderse, hiç kimse 100-200k satan oyunlar için teknolojiye, stüdyolara bu kadar yatırım yapmaz. Ne olur bkz. apex, lol, dota, fortnite. Bedava-yarı bedava, online, oyun içi harcama yapmaya zorlayan, boş beleş bir çöplük halinde. Basit mantık.

    Bu gün PC'de hile halledilse, korsanın önüne geçilse, 3A oyunlar için yeterli alıcı kitle olsa, oyunlar 10-20 milyon satsa çatır çatır, ne sony ne microsoft ne de nintendo zerre umurumda olmaz, şu gün buhar olsalar dahi. Çünkü daima bu oyunları yapacak birileri olacak.

    Ama tak oyuna mantığının getirmiş olduğu rahatlıkla oyunculuğu inanılmaz pazar hacimlerine taşıyan konsollar sayesinde bu güzide oyunlara sahibiz. Puanı 90 üstü oyunlara bir bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. 3-4 tane multi-platform oyun haricinde oyun yok, hepsi EXC. Bu yıl konsolum sayesinde güzel oyun oynadım mesela. RDR, God of War, Detroit, Spider-man...

    PC'de olsak hepimiz fortinite, apex, lole boyun eğmek zorunda, belki de tamah etmek zorunda kalmıştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 21 Mart 2019; 14:52:18 >




  • 2-3 ay a kalmaz valve oyun yapıyor haberleri düşmeye başlar piyasaya,

    "valve rekabet için oyun yapıyor" konumuna düşmeden insan gibi oyununu yapıp salsaydın bizlere ne olurdu be.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.