Şimdi Ara

Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls PC için Duyuruldu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
7.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

    Zamanında micisoft xbox oyunlarını pcye de çıkaracak dediğinde ps fanboyları avuçları patlarcasına alkışlıyordu, dalga geçiyordu."Exclusive yok abi xbox'da niye geçeyim ki?"diyordu.Ne oldu şimdi?Siz sadece bu oyunlarla kalacak diye kendinizi avutadurun biz ps'nin exlusivelerini oynayalım.

    Exclusive olayı bu saatten sonra bitmiştir.Yakın cuğaraları
    Allah kimseyi cahil etmesin. Kardeş keşke birinci parti stüdyo nedir diye bir araştırsaydın... Bu Stüdyo zaten SONY'nin sahip olduğu stüdyo değil, oyunlarda SONY nin değil... Sony'nin sahip olmadığı ama PlayStation exclusive olup sonra pc ye çıkan veya çıkmayan bir sürü oyun var. Metal Gear Solid 4, Konami'nin dir ama PlayStation 3 exclusive dir isterse PC remaster eder yada PS4 remaster eder Konami.




  • Epic Metro'yu kaçırır gibi Steam'den kaldırdığında baya öfkeyle dolmuştum ama son hamlelerinden sonra Epic'e ısındım ben. Epic ard arda hamlelerini yapıyor, tabiri caizse çıkartıp masaya koyuyor. Steam ise sessiz sedasız bekliyor. Bu şekilde beklemeye devam ederse sonu hayırlı olmaz. Zaten cinselliğe hitap etmenin ötesine geçemeyen saçma sapan oyunlarla mağazası baya oyun çöplüğüne dönmüş durumda. Steam'in kendine çeki düzen verip kendisi de hamleler yapması lazım. Bunu düşünmesi gereken Valve ekibi. Steam'in de kendi kozları güçlü ama daha hiç oynamadı. En kötü ihtimal elindeki markalardan birine güçlü bir oyun yapsa ve Epic'e destek veren (mesela Ubisoft) firmalardan birinin oyununun çıkış yapacağı tarih aralığında çıkarsa oyunu bak bakalım nasıl ortalık karışıyor, satışlarını nasıl düşürüyor... Valve artık bir oyun firması, hem de efsane bir oyun firması olduğunu hatırlaması ve hamlelerini de yapmaya başlaması lazım.




  • Detroit: Become Human, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls PC için Duyuruldu

  • Millete anlama kıtlığı var galiba.Exc olayının kalktığı falan yok.Konsollar olduğu sürece exc olacak, bunun aksi düşünülemez bile. Ayrıca sony ile bu firmanın anlaşması bitti. Sony nin sahip olduğu bir firma değil bu.Belirli bir süre için özel oyun yaptılar sony e.Oyunların sahibi quantic dream. Anlaşma bittiğine göre istediğini yapabilir. .. Exc oynamak istiyorsan alacaksın konsol. Diğer eski exc leri de sony pc e çıkartırsa çıkartsın, bundan rahatsız olmam, herkes oynasın, eski oyunların çıkmasına karşı değilim.Ama özel oyun devri bitti gibi bir durum yok.Dünyada birçok kişi sony nin kaliteli özel oyunları için alıyor konsolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş Heavy Rain dışındakileri oynamamıştım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carter

    Stadia geliyor, asıl siz oyunu o zaman görün. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    bu ülkede bulut sistemi çalışır mı ? bi düşün ? yıllardır var olan ps now bile türkiyede yok , olsa ne olacak ? 500 pingle oynarsın artık.. hadi almanya , amerikadaki insan için çok iyi çalışsın ne farkedecek ? sony kendi stüdyolarındaki oyunları yine bırakmayacak.. yine konsolları domine edecek eğer exc sunacak bir konsol çıkmazsa.. google yapıyor diye millet sistemin çok farklı olacagını sanıyor.. o bulut dünya genelinde uygulanabilecek bir şey değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Quantic dream sony den coktan ayrilmisti haberi falan da cikti bir ara multiplatform caliscaklarini aciklamislardi yani pc de uncharted horizon spider man falan beklemeyin unutun onu ??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu sayede belki heavy raini türkçe oynayabiliriz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    aralarında en kötüsü o

    Arada fahrenheit 2 için de bi haberler görsek de kalbimize inse keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Mart 2019; 20:32:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sıradan insan

    Quantic dream sony den coktan ayrilmisti haberi falan da cikti bir ara multiplatform caliscaklarini aciklamislardi yani pc de uncharted horizon spider man falan beklemeyin unutun onu ??
    Ayrılmaktan çok Sony yol verdi diyebiliriz, oyunların satış rakamları istenilen seviyede değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Quantic Dream kapanır bence. Sony gözden çıkardıysa durum vahimdir.
  • Epic Games'in sahibi Çinli firma Tencent, Quantic Dream'i alan firma Netease. Çinliler oyun pazarında yaptıkları işlerin kalitesinden ziyade saldırgan tutumları ile bilinen firmalar ve bu iş nereye gidecek cidden merak ediyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartboy38

    Ps4 pro da geçen ay last of remastered bitirdim.4k hdr göz alıcıydı.Diğer exclusiveler de 4k çalışıyor çoğu bildiğim kadarıyla.Bazı oyunlar 4k değilse de ona yakın çözünürlükte.Geçen aya kadar ben de pcciydim.Konsolda ciddi grafik farkı olduğunu duyuyordum ve bu kadar harika grafikler beklemiyordum.Bunun PS5i Ghost of Tsushiması last of us 2si var.Gameplay videolarını izle ne dediğimi anlarsın

    Alıntıları Göster
    Last of Us 2013 senesinde çıkmış bir oyun ve ayrıca Ps3'e çıkmış bir oyun grafiklerini cilalayarak getirmeleri 1080p yapmaları normaldir cihazlar güçlendi çünkü. Sana bazı şeyleri anlatıp kendimi yormak istemiyorum belli ki bu konularda çok bir şey bilmiyorsun, benden sana tavsiye Google orada fırsat bu fırsat deyip bu donanım muhabbetini git araştır öğren. Bak şimdi kardeş Gtx 1080 tek başına 8.9 tflops gücünde, Ps4 Pro ise 4.2 tflops gücünde Gtx 1080 bile piyasadaki bir çok oyunu 4k çözünürlükte ultra detay seviyesinde 60 fps oynatamıyorken Ps4 Pro nasıl oynatacak? Xbox One X 6 tflops gücünde çoğu oyunu 4k 30 fps oynatıyor o da ultra detay seviyesinde mi oynatıyor sence? Bir şeyi övüyorsanız bilerek övün bilin yani konuştuğunuz cihaz hakkında bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 21 Mart 2019; 21:17:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Epic Games'in sahibi Çinli firma Tencent, Quantic Dream'i alan firma Netease. Çinliler oyun pazarında yaptıkları işlerin kalitesinden ziyade saldırgan tutumları ile bilinen firmalar ve bu iş nereye gidecek cidden merak ediyorum?
    3 çocuk olur abi, çekik gözlü böyle, anlatabildim mi?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    kişiden kişiye değişir o beyond two souls bende baya bir pozitif etki yaratmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 21 Mart 2019; 22:12:14 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini oynadınız mı ?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    oynamadım
  • Ciddiyim, önce 1 nısan mı dıye tarıhe baktım.. Sonra haberı okudum. Epic Games Store asla yuklemem dıyordum. Demekkı buyuk soz soylemıyecekmıssın. Zamanında sırf su iki oyun ıcın PS4 alıyordum. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls sonradan vaktım olmadıgı ıcın vazgecmıstım. Yanında da Detroit: Become Human gelıyor. Daha ne olsun?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PC ye geliyor diye sevineceğim.

    Platformlara yayılması dileği ile..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.