Şimdi Ara

DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
3
Favori
43.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • music and lyrics

    Vizyon: 22 Mart 2007
    Yönetmen: Marc Lawrence
    Oyuncular: Hugh Grant , Drew Barrymore , Jason Antoon ,
    Yapım: ABD 2007
    Süre: 124 dk.


    Alex Fletcher 80'li yıllarda ünlü olmuş fakat sonradan unutulmuş eski bir popstardır. Hayatını kasaba panayırlarında ve eğlence parklarında nostaljik şovlar yaparak kazanmaktadır. Karizmatik ve yetenekli müzisyen, ünlü diva Cora Corman'dan birlikte bir şarkı kaydetme daveti geldiğinde eski günlerine dönme şansı yakalar. Fakat bir sorun vardır, yıllardır beste yapmamış ve hayatında söz yazmamış olan Alex'in birkaç gün içinde hit olacak bir şarkı ortaya çıkarması gerekmektedir. Bu sırada hayatına giren cazibeli fakat tuhaf botanikçi Sophie Fisher'ın söz yazma kabiliyeti, başı dertte olan müzisyenin ilgisini çeker. Kötü bir ilişkiden henüz çıkmış olan Sophie'nin, hiç kimseyle özellikle de birine bağlanmaktan korkan Alex ile işbirliği yapmaya pek niyeti yoktur. Alex ve Sophie'nin aralarındaki sıcaklık piyano başında geçen süre boyunca artarken, hakettikleri gerçek sevgi ve başarıyı yakalamak için korkuları ve müzik ile yüzleşmeleri gerekecektir.
    (alıntı)

    filmi Drew Barrymore hatrına izlemiştim açıkcası ve öyle yüksek bir beklentim yoktu.film ortalama bir romantik komedi tadında geçiyor.


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 14 Eylül 2008; 10:54:34 >
  • Letters from Iwo Jima (2006)


    Kategori: Savaş
    Vizyon: 22 Şubat 2007
    Yönetmen: Clint Eastwood
    Oyuncular: Ken Watanabe , Kazunari Ninomiya , Ryo Kase
    Yapım: ABD 2006
    Süre: 140 dak. dk.

    61 yıl önce Amerikan işgal kuvvetlerin karşı Iwo Jima Adası'nı savunan Japon askerlerinin ve başlarındaki generalin hiç anlatılmamış öyküsüyle karşımıza çıkıyor. Iwo Jima'daki askerler arasında; yeni doğan kızını görmekten başka bir isteği olmayan fırıncı Saigo; becerisi ve onuruyla dünyaca tanınan Olimpiyat şampiyonu binici Baron Nishi; idealizmi henüz savaş sınavından geçmemiş eski bir askeri polis olan genç Shimizu ve teslim olmaktansa intiharı yeğleyebilecek katı bir asker olan Teğmen Ito vardı. Savunmaya önderlik eden isim ise, Amerika'ya yaptığı yolculuklarla savaşın umutsuz doğasını anlamış ama aynı zamanda Pasifik'in ötesinden gelen devasa Amerikan filosunu yenmek için gereken stratejiyi kavramış olan Tuğgeneral Tadamichi Kuribayashi idi. Saf irade ve adanın volkanik kayası dışında savunma adına çok az şeye sahip olan General Kuribayashi'nin eşi görülmemiş taktikleri, çabuk ve kanlı bir yenilgi olarak öngörülen çatışmayı, yaklaşık 40 gün süren kahramanca bir mücadeleye dönüştürdü. Sonuçta, Iwo Jima'da neredeyse 7.000 Amerikan askeri öldürüldü; 20.000'den fazla Japon askeri can verir. Iwo Jima'nın kara kumlarını kanlarıyla suladılar; ama fedakarlıkları, mücadeleleri, cesaretleri ve merhametleri, evlerine yolladıkları mektuplarda yaşamaya devam edecektir.
    (alıntıdır)

    Clint Eastwood un yaşlı kovboy imajından sıyrılıp esaslı yönetmenolması yolunda çok büyük önemi olan filmlerden birisi kuşkusuz.tavsiye ederim herkese.



     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 14 Eylül 2008; 10:55:02 >
  • günde 5 film yeterli sanırım:)sonra amaçları yararlı olmak degil de post kasmak diye adımızı çıkarırlar tadımız kaçar.filmlerin içerik kısmı alıntıdır.alttaki tavsiye yaorumları bana aittir.iyi günler
  • Hey maşallah. Ama ilk günden bu kadar abartma bence
  • Klasik filmleri ne kadar hızlı tamamlarsak insanlara o kadar faydalı oluruz diye düşünüyorum, o yüzden devam
  • Filmin Ismi: Fargo

    Yil: 1996, İngiltere / ABD , 98 dk.

    Genre(Tur): Macera / Dram

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Jerry Lundegaard büyük bir finansal kriz içerisindedir. Umutsuz durumundan kurtulmak için bir plan yapar. İki beceriksiz adamı karısını kaçırıp zengin babasından fidye istemeleri için tutar, para alındığında paylaşacaklardır.

    Karısı kaçırılır, adamlar Amerika'nın kuzey ucuna, Dakota'nın Fargo kasabasına saklanırlar. Fakat herşey yolunda gözükürken hamile bir kadın polis bütün planı bozar...

    Coen kardeşlerden gerçek bir klasik...

    Resim:
  • Filmin Ismi: Bir Şirket Komedisi

    Yil: 1994, İngiltere / Almanya / ABD , 111 dk.

    Genre(Tur): Komedi / Romantik / Fantastik

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra:

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Büyük Lebowski - The Big Lebowski

    Yil: 1998, ABD , 118 dk.

    Genre(Tur): Komedi

    Puan: 7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Coen kardeşlerden devam ediyoruz yine Herkesin Dude diye hitap ettiği Jeffrey Lebowski günün birinde iki gagnsterin evine girip tartaklayarak borcunu ödemesini istemeleri üzerine bir başka Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını anlar. Evine giren gangsterlerin odanın görünüşünü tamamlayan halısına işemelerine içerleyen Dude, kirlenen halısını tazmin etmek için diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonucunda işssiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Sadece Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenen yere bırakması onu zengin bir adam yapacaktır, ancak bu plan düşünüldüğü gibi işlemeyecektir

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Final Destination
    (Son Durak)

     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]

    Tür
    Gerilim
    Gösterim Tarihi
    25 Ağustos 2000
    Yönetmen
    James Wong
    Senaryo
    James Wong , Glen Morgan , Jeffrey Reddick , Jeffrey Reddick
    Görüntü Yönetmeni
    Robert McLachlan
    Müzik
    Shirley Walker
    Yapım
    2000, ABD , 97 dk.
    Oyuncular
    Devon Sawa , Kerr Smith , Daniel Roebuck
    KONUSU
    Ölümden kaçılmaz. Ölüm er ya da geç gelir ama Alex Browning'i öteki insanlardan ayıran en önemli özelliği Ölüm Meleği'nin ne zaman, nasıl ve nerede geleceğini bilmesidir.

    Alex'e verilen bu ilahi armağan ilk kez okul arkadaşlarıyla birlikte Paris'e yapacağı bir uçak yolculuğu sırasında kendini gösterir. Yolcu kabinindeki yerini alıp kemerini bağladıktan sonra uçak tam kalkmak üzereyken ilk kez gaipten haber alma deneyimini yaşayan Alex, uçağın kalkıştan birkaç saniye sonra havada patlayacağını görür. Kaçınılmaz sonu önceden görerek paniğe kapılır ve herkesin uçaktan inmesini ister. Çıkan kargaşa sırasında Alex'in de içinde yer aldığı yedi kişi uçaktan zorla indirilir.

    Havaalanının bekleme salonuna geri dönen Alex'in yanında Billy ve Tod adlı iki arkadaşı; onun uyarısına kulak vererek inen Clear adlı genç bir kadın; Alex'i destekledikleri için uçaktan atılan Carter adlı bir yolcuyla onun Terry adlı kız arkadaşı ve uçaktan inen öğrencilerin yanında gönüllü olarak kalmayı tercih eden öğretmen Bayan Lewton vardır. Bekleme salonundaki bu yedi kişi, kısa süre sonra Alex'in önsezisinin trajik bir şekilde doğru çıktığını görürler. Çünkü pistten kalkan uçak şiddetle patlayarak havada alev topuna dönüşmüştür.

    Alex'in önsezileri doğru çıkmıştır ve yedi kişinin hayatı kurtulmuştur ama buna karşın kaza sonrasında suçluluk ve kuşku duygularından kurtulamaz. Bu arada başta FBI olmak üzere çeşitli kuruluşlar attığı her adımı yakından izlemeye başlarlar. Zaman içinde Alex'in düşünceleri değişmeye; ölümü kısa bir süre için yendiklerini, ancak kaçınılmaz kaderin bu yedi kişinin yapışmasının çok uzun sürmeyeceğine inanmaya başlar. Ancak ölümden kuyrtulan diğer altı kişi, onun ölüm teorisine inanmak istemez. Alex'in önsezileri bir kez daha doğru çıkar ve ölümü kısa süreliğine aldatmayı başaran yedi kişi birer birer kaderinin kurbanı olmaya başlar.

    Filmden Sahneler
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]

    Fragman İzle


    Final Destination 2
    (Son Durak 2)
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Tür
    Macera / Gerilim / Korku
    Gösterim Tarihi
    15 Ağustos 2003
    Yönetmen
    David R. Ellis
    Senaryo
    Jeffrey Reddick , J. Mackye Gruber , Eric Bress
    Görüntü Yönetmeni
    Gary Capo
    Müzik
    Shirley Walker
    Yapım
    2003, ABD , 90 dk.
    Oyuncular
    Ali Larter (Clear Rivers) , A.J. Cook (Kimberly Corman) , Michael Landes (Thomas Burke) , Terrence 'T.C.' Carson (Eugene Dix) , Keegan Connor Tracy (Kat) , Enid-Raye Adams (Dr. Kalarjian) , Sarah Hattingh (Hemşire)
    KONUSU
    19 yaşındaki Kimberly Corman, arkadaşlarıyla birlikte Daytona Beach'e doğru bir yolculuğa çıkmıştır. İlk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. Yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. Serinin bir önceki filmi Son Durak'taki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır.

    Kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. Teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. Fakat kaza geliyorum demez...

    Son Durak'ın beklenmeyen başarısının ardından, konsepte yeni bir film daha katıldı. Bu filmin de ilkinin, izleyiciyi diken üstünde bırakan gerilimini, aratmadığı söyleniyor...

    Filmden Sahneler
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Fragman İzle


    Not:Sondurak 3'te var yanlız onu tanıtmaya deymez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 14 Eylül 2008; 2:46:12 >
  • Arkadaşlar iyi geceler topici açan arkaşımız -kaplanmete- ciddi bir çalışma yapmış neticesinde bizde burda filmleri tanıtmakta,yız katkılarınızdan dolayı teşekkürler -kaplanmete- FİLM SUNUMUYLA ilgili çalışmalar yapmıştır KOPYALAMA VE YAPIŞTIRMA lütfen şemayı kopyalıyalım daha anlaşılır ve grafik olarak daha iyi durur İlginizden dolayı teşekkür ederim...
  • 1 Gun ayri kaldim (Is Dolayisiyla) konu almis gitmis, C.Corpse Selvi Boylu Al Yazmalim a gondermeni gordum gulesim geldi. (AMA bu Turk filmi yesilcamin en iyi filmlerindendir, ardindanda Sultan adli film gelir.)

    Biraz guncelliyim, katkida bulunan butun arkadaslara tesekkur ederim. Cidden soyluyorum benim gormedigim (gunde 2 film izlerim en az DVDarsivimin haddi hesabi yoktur) en az 10 film tanitildi.
  • Kötü film demedim zaten birden öyle Yabancı UNDERGROUND filmlerin arasında kabak gibi sırıtıyor:) Ben ona kızdım gerekirse açarız bir topic daha türk filmleri diye Ayrıca Muhsin bey Zügürt ağayada haksızlık yapmayalım En iyi gibi bir ibare abartılı geldi:) Ayrıca kızdım dante 01 yorum bölümüne oku Fransız filmi yayınlıcam birazdan hazırlanıyorum:)
  • Filmin Ismi: Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    Yil: Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2001 Yapım 2001, Fransa , 142 dk.

    Genre(Tur): Aksiyon / Fantastik

    Puan: 7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Fransız sineması tekrar ve yeniden...Oyuncular

    Samuel Le Bihan (Grégoire de Fronsac) , Mark Dacascos (Mani) , Emilie Dequenne (Marianne de Morangias) , Vincent Cassel (Jean-François de Morangias) , Monica Bellucci (Sylvia) , Jacques Perrin (Thomas dApcher (yaşlılığı)) , Jérémie Rénier (Thomas dApcher (gençliği))

    18. yüzyıl Fransa'sındayız. Fronsac Şövalyesi ve Amerika'dan gelme kızılderili arkadaşı Mani, kral tarafından özel bir göreve yollanır. Gevaudan bölgesinde yüzlerce insan, gizemli bir yaratık tarafından vahşice öldürülmektedir. Cinayetlerin sorumlusunu bulmak üzere yola çıkan ikili, kurtların kardeşliğinin yaşatacağı kabuslara karşı hazırlıklı olmak zorunda kalacaktır. Girift, ürkütücü bir öyküyü, tarihi doku içinde ve özel aksiyon sahneleriyle bezeli olarak sunan yapım, Fransa'da yılın en popüler filmlerinde biri olmuştu. Filmdeki rolüyle Fransa'da da özel bir hayran kitlesi edinen İtalyan yıldız Monica Belluccidir


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Bisey demedim zaten, arkadaslar yesilcam filmleri bizim verdigimiz filmler arasina pek uymuyor. (Yesilcam filmlerini kotulemiyoruz.)
    ---
    Az bilinen filmleri, Underground tarzi olabilir, Turk filmi olabilir(kaliteli ve pek duyulmamis) arkadaslarla paylasiyoruz.
    ---

    POST KASMAK OLAYINA GELINCE
    2009 da bu forumda 5ci yilimi doldurucam, forumun duzenli takipcisiyimdir. Yararli olacagina inanmadigim mesaji atmam (sohbet haric).

    ---

    KONSEPT
    Belki biraz ugrastirabilir ama konsepti takip edersek (ilk sayfada tanitimi yapildi). Cok daha yarali ve goze hos gelir.
  • Filmin Ismi: İbrahim Bey ve Kuran'ın Çiçekleri - Monsieur Ibrahim et les Fleurs Du Coran

    Yil: 2003, Fransa , 95 dk.

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: 60'ların Paris'inde ergenlik çağındaki Musevi çocuk Moses, annesi kardeşini de alıp evi terkedince babasıyla mutsuz bir hayata mahkum olur. Zamanının çoğunu mahallenin Türk bakkalı İbrahim Demirci ile geçirmeye başlar. Moses'ın babası depresyon sonucu intihar edince, onu İbrahim evlat edinir.

    Çok bilge bir adam olan İbrahim'in ışığında Kuran'dan yaşama dair güzel şeyler öğrenir Moses. Sonunda dükkanı kapatarak bir spor araba alırlar ve İbrahim'in ülkesine, yani Türkiye'ye doğru bir yolculuğa çıkarlar. Moses, burada bambaşka bir yaşama adım atarken yepyeni insanlarla da tanışacaktır.

    Popüler Fransız romancı Eric-Emmanuel Schmitt'in aynı adlı romanında uyarlanan film, başrolündeki emektar aktör Ömer Şerif'e (Venedik'te ve Cesar ödüllerinde birer ödül kazandırdı).

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Eylül 2008; 2:21:00 >
  • Taken,da fransız yapımıydı yanlışım varsa düzeltin topic,in ilk filmi
  • Filmin Ismi: Only The Strong

    Yil: 1993

    Genre(Tur): Aksiyon

    Puan: 6.5/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi4221174041/

    ---

    Ekstra: 90lari bilirisiniz sinemacilarin durmak bilmeden dovus filmi cektikleri yillar, sinemaya gidin veya TVyi acin devamli dovus filmleri amerikan ninjalar, yakuzalar, samurailer, askerler, kixboxcular ve daha neler neler. Bu yuzden cok civimisti bu tazr fimler. Bunlarin arasinda bir film varki, muzigi ile kalplerimze taht kurdu, bana gore dovus filmleri arasindaki en iyi fimlerden ve en guzel dovus sanatlarindan biri. Ony The Strong - Capoeira

    Bu Dehset Muzigin Linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=qj-VHOp2myk&feature=related


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

    Taken,da fransız yapımıydı yanlışım varsa düzeltin topic,in ilk filmi


    Taken, evet fransiz filmi cok yeni bir film. Eger izlemediysen kesin izle cidden diyorum L. Neeson eski bir ajani oynuyor ve Bourne ve Bondu cebinden cikarticak gibi oynuyor. Cekimleri cok iyi, asil iyi olan gercekcilik sanki gercekten yasaniyormus gibi hissediyorsun olaylari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 14 Eylül 2008; 2:34:12 >
  • Filmin Ismi: İçerde - Inside

    Yil: Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008 Yapım : 2007, Fransa

    Genre(Tur): Korku / Gerilim / Gore

    Puan: 5/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Tarzın meraklılarına günümüzde, gore film sayısı gittikçe artmakta Gore tarzınız degilse izlemeyin! Hamileliği sırasında geçirdiği trafik kazasında eşini yitiren Sarah, henüz kocasının yasını tutmaktadır. Doğumuna bir gün kala kendisini tanıyan gizemli bir kadın ansızın kapısında belirir. Sarah’dan ne istediği belirsiz olan bu kadının ortaya çıkmasıyla kâbus dolu anlar başlar. Bu, içerde ağır darbelere yol açacaktır.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Eylül 2008; 2:37:03 >
  • Filmin Ismi: Fallen

    Yil: 1998

    Genre(Tur): Gerilim, Suc.

    Puan: 7/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi665190681/

    ---

    Ekstra: Pek ustunde durulmamasina ragmen, Denzel W. seviyorsaniz vede birazcik gerilim ariyorsaniz, 10 yil oncesine bakmaniz yeterli Fallen insani sinir eden, geren bir film, sonunda iyice sinirleniyorsunuz

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 14 Eylül 2008; 2:50:04 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.