Şimdi Ara

DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
3
Favori
43.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmin Ismi: Children of Men

    Yil: 2006

    Genre(Tur): Macera, Gizem, Gerilim

    Puan: 8.8/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1555955993/

    ---

    Ekstra: Tek duze ilerleyen konulardan, fimlerden sikildiniz. Degisik bir deniyim ariyorsunuz, ayni zamanda iyi oyuncular, kaliteli senaryo ve cekim gormek istiyorsunuz, iste size en uygun film, insan nesli limitini doldurdu ve tukeniyor.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • quote:

    Slm, verdigin filmler hosuma gidiyor aralarinda izlemdiklerim var emin ol yakinda izlicem . Bu arada fimleri satin aldigini belirtmissin, en istedigim sey zaten para verek arsiv yapmak ama inan okul taksitlerini odemek icingece gunduz calisan okuyan bir insanim. Tek eglencem sinema onada net sagolsun simdi isten geldim. Bakim neler olmus, bugun biraz kesat gecmis sanki .

    Ikinci deiyecegim sey, fimleri anadilinde izlemek. Bir filmi %100 anlayabilmek icin anadilinde izlemek gerekiyor. Aralrda o kadar cok espri kaciriliyorki liseye kadar TR dublajin iyi oldugunu dusunurdum, kesinlikle uzak durun cogu konu filmde saptiriliyor. Ingilterede yasayan bir insanim, cok iyi ingilzceyi gercekte disarda degil filmlerden ogrendim . Alt yazi ile baslyain sonra ingilizce altyazi vede sonunda altyazisiz sekilde devam etmeye calisin fimlerden iki kat daha zevk alicaksiniz.

    Herkese iyi geceler, Cannibal sana gunaydin. Biseyler atistiriyim sonra sana katilicam.
    Yok orda ben başka birşey anlatmak istemiştim Böyle öncelikleri olan arkadaşlar zaten para vermesinler Bugün baya bir dışardaydım sagolsun arkadaşlar eklemiş ama baya bir durmuş Sevgiler... kaplanmete
  • Filmin Ismi: Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

    Yil: 1995, İngiltere / ABD / Almanya , 102 dk.

    Genre(Tur): Macera

    Puan: 9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Polis San Pedro'da patlayan bir tekneyi araştırırdığında 27 ceset ve 91 milyon dolarlık uyuşturucu parası bulur. Olaydan kurtulan iki kişi, yanıklarla dolu vücuduyla korkmuş bir Macar terörist ve Verbal Kint adında bir tetikçidir.

    Polisteki sorgusunda Kint, 6 hafta öncesinden başlayarak olayları anlatır. Beş suçlunun nasıl bir araya geldiğinden, kaçırılan bir kamyondan ve bir suç lordundan bahseder polislere.

    Özellikle kurgusu ve öyküsündeki gerilim ve sürprizlerle dikkat çekici bir başyapıt...

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Criminal ( Hırsız )

    Yil: 2004

    Genre(Tur): Macera

    Puan: 7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Tam bir dolandırıcılık hikayesi:)

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Sıkıysa Yakala - Catch Me If You Can

    Yil: 31 Ocak 2003

    Genre(Tur): Polisiye / Dram / Aksiyon

    Puan: 9.5/10

    Trailer:100/100 Tavsiye:)

    ---

    Ekstra: FBI ajanları iz sürerek olağanüstü yetenekleri olan genç bir dolandırıcıyı yakalamaya çalışır. Pilot, doktor, savcı vekili kimliklerine bürünerek, 26 ülkede dolandırıcılığa karışan zor bir lokma vardır karşılarında...

    Steven Spielberg filmini, Catch Me If You Can: The Amazing True Story Of The Most Extraordinary Liar (Kolaysa Yakala: Sıradışı Bir Yalancının İnanılmaz Ama Gerçek Hikayesi) kitabından uyarlamış.

    60'lı yılların sonunda geçen film gerçek bir karaktere dayanıyor. Azınlık Raporu ile farklı bir kulvara yönelen sinemacının kişisel (pozitif) temalarına geri döndüğü görülüyor. Aile kurumunu herşeyin tepesine koyan ve polisiye bir masal anlatan yapım, şimdiden bir klasik olmaya aday.

    Ayrıca film, yönetmenin sinemasında uzun bir süredir görmediğimiz sıkı bir mizah duygusuna da sahip.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: DR MOREAU'NUN ADASI

    Yil: 1996

    Genre(Tur): Fantastic

    Puan: 8/10

    Trailer: TAM BİR KLASİK -YARATIĞIN BABA DİYE HAYKIRMASI HALA KULAKLARIMDA:(-

    ---

    Ekstra: H.G.Wells'in ütopik bilimsel romanlarından biri.. Aslında kitaptan sinemaya aktarılan filmleri normalde aynı tadı vermiyor ama Doktor Moreau'nun Adasını en az beş kez izlemiş olmamın nedeni belki de Marlon Brando ve Val Kilmer.. 1970 lerde çevrilmiş olmasına rağmen görsel efektler oldukça başarılıydı.. konusu; silinmiştir biraz heyecan bu arada filmin iki versiyonu vardır bilginize...

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Eylül 2008; 5:11:33 >
  • Filmin Ismi: Kara Şahin Düştü - Black Hawk Down

    Yil: 2001, ABD , 144 dk.

    Genre(Tur): Dram / Savaş

    Puan: 9/10

    Trailer: Savaş filmi sevenler kaçırmayın/RE 5 Kara Şahin Düştü - Black Hawk Down ilham alınarak hazırlanıyor bilginize...

    ---

    Ekstra: 1993'te Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün bir parçası olarak bir grup Amerikan askeri Somali'ye gönderilir. Görevleri asi komutan Mohamed Farrah Aidid'e bağlı bir kaç üst düzey askeri ele geçirmektir. Fakat operasyon planlandığı gibi gitmez ve genç piyadeler ve tecrübeli delta gücü askerlerinden oluşan bu küçük birlik Mogadişu'nun en tehlikeli bölgelerinde kapana kısılır. Destek gelene kadar 18 saat dayanmaları gerekecek ve bu süreçte birbirlerinden başka güvenecek birşeyleri olmadığını öğreneceklerdir.

    Mark Bowden'in kitabına dayandırılarak çekilen film, Amerikan Savaş Tarihi'nin en kara sayfalarından birine eğiliyor.

    Ünlü yönetmen Ridley Scott, filmde savaş ve kahramanlık konularını ele alıyor, filmin yapımcısı ise büyük bütçeli aksiyon filmlerine imza atan Jerry Bruckheimer.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Event Horizon

    Yil: 1997

    Genre(Tur): Korku, Gerilim, Bilimkurgu

    Puan: 7.5/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Bir tanede korku filmi verelim. Sakin filmin 97 yapimi oldugunu dusunerek uzayda korku filmi o donemlerde iyi cekilmemistir ise yaramaz diye dusunmeyin. Event Horizon turkce ismiyle Ufuk Faciasi, bana gore yapila gelmis en iyi uzay korku filmlerinden. Filmde gerilmeye basladiginiz an bir an bile rahatlayamiyor gerim gerim geriliyorsunuz. Film sizi sariyor ve gercekten korkutuyor. Siki bir korku filmi arayanlara isin icinde birazda bilimkurgu olsun diyenlere en guzel onerilerden biri Event Horizon.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


    Bir tanede ekstra resim eklmek istedim.
    O Seyin neoldugunu bilmek istemessiniz!!!

     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    Cannibal saol. Herkese iyi geceler, bende yatiyorum uyuyamassam hemen bi gece sinemasi yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 15 Eylül 2008; 5:26:57 >
  • Filmin Ismi: Proof of Life

    Yil: 2000

    Genre(Tur): Aksiyon/Dram

    Puan: 7/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3114074393/

    ---

    Ekstra: Proof of life, benim her ciktiginda severek izledigim bir filmdir. Izleyenler ve elestirmenler tarafindan bos senaryosu olan ve yavas ilerleyen bir film olarak degerlendirilmistir, kesinlikle katilmiyorum. Konusu yenilikci olmayabilir, ama icinde iyi oyuncular var ve bana gore film kendisi laygiyle izlettiriyor.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: The Quiet

    Yil: 2005

    Genre(Tur): Gerilim/Dram

    Puan: 7/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi4042391833/

    ---

    Ekstra: Cok konusan insanlardan degil, sessizlerden korkucaksin. (Film izlenilerbilir seviyede, ama cok cok iyi bir film degil dogruya dogru)
    En azindan Elisha C. veya Camilla B. seviyorsaniz kacirmayin.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Zaman - Time

    Yil: 2006, Japonya / Güney Kore, 97 dk.

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 9/10

    Trailer: Kuşkusuz Kim Ki-Duk'un en iyi filmi Kurgulu son:)

    ---

    Ekstra: 2000'li yılların gelişen teknolojisiyle gittikçe artan bir fenomen haline dönüşen estetik ameliyatlar... Sevgilisinin dış görünümünü beğenmediğini düşünen bir genç kızın kendini estetik ameliyatlarla baştan aşağıya değiştirmesini konu alıyor Zaman, hem de bu konuyu en çarpıcı şekilde işleyebilecek yönetmenlerden birinin kamerasından, Kim Ki-Duk.

    Boş Ev, Fedakar Kız ve Yay gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış, tüm dünyada filmleri merakla beklenen Kim Ki-Duk'un son çalışması Zaman'ın, 2006 Karlovy Vary Film Festivali’nde açılış filmi olarak gösterildiğini ve büyük beğeni kazandığını da belirtelim.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Boş Ev - Bin-Jip

    Yil: 2004, Güney Kore , 95 dk.

    Genre(Tur): Dram / Romantik

    Puan: 9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Kendine ait bir hayatı olmayan, diğer insanların yaşamına, kendi yöntemleriyle ortak olan bir adam... Yardıma ihtiyacı olan genç bir kadın...

    Tatile giden insanların boşalttığı evlerini kullanarak yaşayan ve karşılığını kendince, bozulmuş ev aletlerini onararak ödeyen tuhaf bir adamın hikayesi Boş Ev. Yine böyle bir misafirliği sırasında kaldığı evde yalnız olmadığını fark eder. Evde kocası tarafından işkence gören genç bir kadınla karışılaşan adam şaşkındır. İlk başta birbirlerinden çok farklı görünen bu iki insan giderek yakınlaşır ve aralarında sıradışı bir ilişki başlar.

    Sinemanın görsel gücünü kullanmayı büyük bir ustalıkla başaran Kim Ki-Duk'un Boş Ev'i, bunu en iyi kanıtladığı filmlerinden biri.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Konu çok güzel ilerliyor arkadaşlar, ben de yakında katkıda bulunurum.
  • Bekliyoruz, Bu arada asyadan gitmişken ve kaplanmete korku sinemanın eksik kaldıgını söylemiş haklıdır Korkunu kralını yapar bu asyalılar amerikalılarda devamını çekerler
  • Filmin Ismi: Karanlık Sırlar - A Tale of Two Sisters

    Yil: 2003, Güney Kore , 115 dk.

    Genre(Tur): Korku

    Puan: 8.5/10

    Trailer: BENİM FAVORİ KORKU FİLMİMDİR AYRICA :)

    ---

    Ekstra: Annelerinin gizemli ölümünden sonra bilinmeyen bir hastalığa yakalanan iki kız kardeş hastaneye yatırılır. Tedavileri tamamlandıktan sonra eve dönen kardeşler, babalarının yeni eşi olan Eun-joo isimli üvey anneleriyle anlaşamaz. Zaman zaman üvey annelerinin garip davranışları ve kardeşlerin hastalığının tekrarlaması evde huzursuzlık yaratır. Ayrıca babalarının olaylara tepkisiz kalışı ve labirenti andıran yapısıyla yaşadıkları ev, kızları tedirgin etmeye başlar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de doğaüstü olayların meydana gelmesi, gerilimi arttıracaktır.

    Görsel efektlere dayalı korku filmlerinden bıktığımız bir dönemde, psikolojik korku içeren yapısıyla Karanlık Sırlar dikkat çekici bir yapım. Oyuncuların performansı ve görüntü yönetimi ile de öne çıkan film, her ne kadar psikolojik korku olarak tanımlansa da, filmi “Perili Ev” janrına da rahatlıkla yakıştırabiliriz.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Karanlık Sular - Honogurai Mizu No Soko Kara

    Yil: 2002, Japonya , 101 dk.

    Genre(Tur): Gerilim / Korku

    Puan: 7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: AMERİKAN VERSİYONUNU İZLEDİYSENİZ NASIL BU FİLMİN ALTINDA KALDIGINI GÖRÜCEKSİNİZ Boşanan bir kadın, küçük kızıyla birlikte yeni bir daireye yerleşir ve yaşamında yeni bir başlangıç yapar. Taşındıkları apartman başlangıçta sorunsuz gözükür, fakat zamanla garip bir takım olaylar baş gösterir. Küçük kız genelde boş gözüken, tekinsiz apartmanda sık sık kaybolmaya başlar. Ayrıca çevrelerinde bir hayaletin dolaştığına dair ipuçları almışlardır. Kadın bu gelişmelerden fazlasıyla etkilenmeye başlar.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • ASYALILARI SEVDİGİMİZDE BELLİ OLMUŞKEN KONUYU FAZLA DAGITMADAN BİR AMERİKAN VE TÜRÜNÜN İLK ÖRNEGİ VE BENİM SENELERCE ORJİNALİNİ ARADIGIM FİLME GEÇELİM NOT:EN SONUNDA FİLMİ BULDUM:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Eylül 2008; 22:48:49 >
  • Filmin Ismi: Yaşayan Ölülerin Gecesi - Night of the Living Dead

    Yil: 1968, ABD , 96 dk. (SİYAH-BEYAZ)

    Genre(Tur): Korku / Gerilim

    Puan: 9/10

    Trailer: ZOMBİ FİLMLERİ SEVENLER BAŞLANGICI BİLMİYORSANIZ FAZLA YAŞAMAZSINIZ:)

    ---

    Ekstra: Duane Jones (Ben) , Judith O'Dea (Barbra) , Karl Hardman (Harry Cooper) , Marilyn Eastman (Helen Cooper / böcek yiyen Zombi) , Keith Wayne (Tom) , Judith Ridley (Judy) , Kyra Schon (Karen Cooper / yukarı kattaki ceset) , Charles Craig (haber sunucusu / leş yiyici adam) , S. William Hinzman (mezarlıktaki adam) , George Kosana (Şerif McClelland) , Frank Doak (bilim adamı) , Bill 'Chilly Billy' Cardille (aktüel haber sunucusu) , Mark Ricci (bilim adamı) , Vincent D. Survinski (Zombi peşindeki sivil) , John A. Russo (Askeri muhabir / evdeki zombi) , George A. Romero (Washington muhabiri)

    Zombiler ve yamyamlık, 1968'e kadar korku filmlerinin iki farklı donesi olarak kalmıştı. Fakat George Andrew Romero'nun küçük bir bütçe ile çektiği Yaşayan Ölülerin Gecesi, insan eti yemeye şartlanmış Zombi'leriyle ve kişilikli anlatımıyla yeni bir çığır açtı ve arkasından gelen nice yeni yapıma da "korkutma ve germe garantili" bir formül sunmuş oldu...

    Renkli filmlerin hayli yaygın olduğu bir dönemde çekilmesine rağmen, neden siyah beyazdı bu film? Bu sorunun cevabı, filme dair sorulabilecek birçok sorununkiyle aynı: Parasızlıktan!

    Yukarıdaki oyuncu listesinde yer alan kimi isimlerin farklı planlarda bambaşka karakterlere bürünmüş ve yönetmen ve senarist dahil herkesin bir biçimde kamera önüne geçmiş olmaları fantazi hevesinde değil, mecburiyetten...

    Monster Flick, Night of Anubis ve Night of the Flesh Eaters ayrı tellerden çalan alternatif isimlerinin uyandırabileceği izlenimin aksine, rahatlıkla söyleyebiliriz ki Night of the Living Dead gayet "kararlı" bir sinemacının elinden "tutarlı" bir tavırla çıkmıştır:

    Richard Matheson'un romanı I'm Legend (Milliyet Kara Dizi’den çıkmış tek Türkçe edisyonundaki adıyla Hepimiz Vampiriz), filmin yönetmeni ve senaristlerinde biri olan (kısaca yaratıcısı desek de olur) Romero'ya ilham kaynağı olmuş gibidir. Yemek karşılığı figüranlık yapan Pittsburgh sakinlerinin canlandırdığı kasılmış ve çürümüş ölüler, ta filmin sonlarına doğru anlaşılacağı üzere, bir uydunun dünyaya düşmesi sonucu yayılan radyasyonun kurbanlarıdır. Fakat bu, filmin yapısı içinde pek de sürpriz sayılmaz; çünkü "Zombi" olma durumunun "sebepleri"nden ziyade "hatırlattıkları"dır yapımı ilginç kılan.

    Çıkarcı karakterlerin arasındaki çatışmalar ve ölüm fikri karşısında insanın ansızın parlayıveren direnme dürtüsü, en başında beri bu siyah beyaz filme görünmeyen "renkler" katar. Çoğu kez, çaresizlik ve umut arasındaki kontrastı yansıtan renklerdir bunlar... Tabii, Zombi'lerin kuşattığı evde beyazlarla birlikte mahsur kalmış siyahi bir adamın konumu da enteresan bir ton farkı oluşturur.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 16 Eylül 2008; 20:24:35 >
  • Filmin Ismi: Cehenneme Bir Adım - The Descent

    Yil: 2005, 99 dk.ASYA AMERİKA DERKEN KORKU SİNEMASINDA İNGİLTEREYEDE GEÇTİK:)

    Genre(Tur): Korku / Gerilim / Macera

    Puan: 8.5/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: ARKADAŞLAR FİLM -YILIN EN İYİ KORKU FİLMİ(İNGİLTERE SİNEMA YAZARLAR BİRLİGİ) ÖDÜLÜ VARDIR Korku / Gerilim / Macera

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: [Rec]

    Yil: 2007, İspanya YÖNETMENİN 3 KORKU DENEMESİ -KIRILGAN- TAVSİYEMDİR, İSPANYADAYIZ:)

    Genre(Tur): Korku / Dram / Deneysel

    Puan: 8/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: TV muhabiri Angela ile kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu alan bir program yaptıkları sırada gelen bir ihbar üzerine, itfaiyeyle beraber ihbarın geldiği eve giderler.

    Yaşlı bir kadının ev kazası geçirdiğini sandıkları olayın gerçeklerden çok uzak ve dehşet verici boyutlarda olduğunu eve vardıkları zaman öğreneceklerdir.

    İspanya sineması, korku sinemasına farklı boyutlar getirmeye devam ediyor. Bu anlamda görüntülerini bütünüyle filmdeki kameraman Pablo'nun çekimlerinden izlediğimiz [Rec], Jaume Balagueró ve Paco Plaza’nın birlikte yazıp yönettiği, birçok organizasyondan ödüller ayrılmış dikkate değer bir korku/gerilim örneği.

    The Blair Witch Project ile ortaya çıkan, Cloverfield ve The Last Horror Movie gibi örnekleriyle de devamı gelen standart el kamerası çekimiyle çekilen film, yarattığı ürkütücü atmosfer ve özellikle gerilimin tavan yaptığı son 15 dakikasıyla klasikler arasına girmeye aday.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.