Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
608.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Ben cikma orjinal den bahsediyorum sahibin den de aldim ama bildigin dokme plastikden yapmislar birde opar yaziyordu geri iade etdim ben cikma orjinal ariyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 27 Nisan 2016; 10:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: classcocuq

    Ben cikma orjinal den bahsediyorum sahibin den de aldim ama bildigin dokme plastikden yapmislar birde opar yaziyordu geri iade etdim ben cikma orjinal ariyorum

    Bulmanız cidden zor, kolay gelsin
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Aramaya tam gaz devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. bizde artık tempralıyız.

    babama 130 binde motoru 4 yıl yattıgı için sıfır yapılmış 30 bin km de, komple fırın boya yapılmıs tertemız 93 model fiat tempra sahibi olduk.bu fabrika orjinalliğinde bu araç icin 11 bin lira rakamı gözden cıkardık.

    aldığımız gibi trafik sigortası 784 tl tuttu.
    sonra aracın ön takımlarına el attık, direksiyon sertti.

    1-takozlar 40+40
    2-salıncaklar 120+120
    3-amortisorler 100+100
    4-plastik tozluk 20
    5- rot 40

    olmak üzere masraf yaptık. ayrıca

    25 yıldır tırnakları kırılmış gösterge cercevesini 230 tl degerinde yeni bir cerceve ile yeniledik.özellikle hoporler kısmı plastigi kraker gibi elimizde kaldı.

     :::DH TEMPRA TeAm:::

    ön takımdan gelen sesler yok oldu ve araba bugun sıfır diye satılan bir çok araçtan daha konforlu ve sağlam.




  • Arkadaşlar kalorifer rezistörü tamiri için yardımcı olabilecek kim var???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba beyler, hayırlı günler dilerim.
    bizim tempranın sürekli su eksiltmesi kışın iyiden iyiye hissedildiği şu günlerde, bizi arayışa soktu. arayış sonucunda suyun radyoterden degil blok tapasından su sızdırdıgı ortaya çıktı. 5 liralık bir tapanın degişmesi ne kadar sorun olarak görünmesede, söküp takma işlemi tam 100 tl.
  • Tempra mpi araçların motorları kadar sağlam bir motor sadece mercedeste var. Hangi sanayiye giderseniz gidin hangi ustaya sorarsanız sorun,hangi arabayı kullanırsanız kullanın. Denk geldiğinizde bi sorun mpi tempralar nasıldır diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat tempra icin hidrolik direksiyon uygulaması var mı ?

    direksiyon kutusu degişecek hidrolik yağ kutusu eklenecek başka neler var ?
  • Krank kasnagi pompa ayaklari rot milleri körukler rot ayari pompa kayis muhafazasi basinc ve geri donus hortumlari vs.vs birsuru parca cikiyor en az 1500-2000 gideri var ve en onemlisi bunu duzgun yapacak bir usta bulmak bence hic bulasma sat hidrolik direksiyonlu al.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=186 bu mesajdali kalilüfer petegini degiştirdim bende sxak bilindigi gibi dijital bu su muslugunu kapatan bende tel degil bir motor tarzı birşey yerine bir türlü oturtamadım bu kalilüfer petekleri farklımı acaba biri çok acil cevap verirse sviinirim
  • Tempra ailesi, herkese iyi akşamlar. 9-10 bin TL bir bütçem var. Ailemle güven içerisinde binebileceğim bir Tempra arıyorum. Hangi modeli tutulur bu araçların, hangisi iyidir? Bir yardım eder misiniz? Hiç Tempra kullanmadım. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar aracımda voltaj ve rolanti düşüyor stop ediyor. gaz beyni değişti. şarj dinoması değişti. eskisinden daha iyi ama ilk başta belirttiğim sorun devam etmektedir. ne den yapar bu sıkıntıyı? karbiratörlü motor.
  • herkese slm tempra team kulübüne benıde yazın artık heheh ilk aracım tempra 2,0 sw :)
    modlamalar başlasın :)
  • Füme renk 91 model sxa ile aranızdayım. Selamlar herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar araba arayışı içerisindeyim ve tempra 1.6 ie slx sw abs klimalı düşünüyorum fakat önerir misiniz? artıları eksileri nelerdir. yedek parça olsun arabadan anlayan usta olsun satma vakti gelince elden çıkarması olsun bilgi verebilir misiniz alırken dikkat etmesi gereken noktalar nelerdir sedan düşünüyordum fakat memelekete gidip gelirken yüklerim diye sw bakmaya başladım değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaslar merhabalar, benide aranıza kabul ederseniz mutlu olurum. Bende 93 model sxa var inşallah resminide sizlerle paylaşmak istiyorum benimde tempra hakkında elimden birseyler gelir eğer isterseniz yardımcı olabilirim. ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolfkadir -- 29 Aralık 2017; 10:16:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinamomesken D kullanıcısına yanıt
    Değerli akadaşım bence sxa modeli gayet iyi doluluk bakımından sadece klimasi eksik o bakımdan gerek binerken gerek satarken sorun yasamazsin. ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Aracın dijital olduğu için önce ateşleme sistemine baktir eğer aracın ateslemesi düzgün olmaz ise senin anlattigin sorunlar ortaya çıkar. ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Tempra almayı düşünüyorum elektronik göstergeli olanların sorun çıkardığını söylüyor herkes ki zaten paramda onlara yetmiyor 1994 1.6 S buldum bir tane araç gayet bakımlı sorum şu bu aracı alsam çok masraf edermiyim kronik sorunları varmıdır herkes evine incir ağacı diker diyor onun yerine tofaş al diyorlar lakin bende onları sevmiyorum Tempra at ise o eşektir bana göre.
  • Merhaba arkadaşlar benim tempra nın kaloriferi ayak kısmına soğuk üflüyor bunun için nasıl bir yol izlemek gerekiyor yardımcı olacak biri varmı aranızda. ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.