Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
22
Favori
21.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Poe guzel olmasina guzel de yapimcisi mankafa biraz. Yillardir bagirip cagirdik gamepad destegi getirin su oyuna diye. Sifir. Kullanisliliktan uzak 3rd party modlar disinda poe'yi gamepad ile oynayamiyorsun. Arayuz yapimci tarafindan bizzat gamepade adapte edilmedigi surece zaten modlarla olmaz o is.

    Diablo nasil peki. Blizzard kullanislilikta, cesitlilikte her seyi dusundu. Pcde de gamepad destegiyle geldi oyun. Arayuz de direkt gercek zamanli gecis yapiyor hangisiyle oynamak istersen. 2000'lerde klavye mouse ile diabloda iki buklum halde yuzlerce saat gomdukten sonra simdi mis gibi konforlu kanepemde diabloma devam ediyorum. Ben simdi kabiz poeyi oynamaya debelenemem acikcasi cunku oled tv'ye bagli, konsol konforunda kanepe-pc duzenegim var ve arpg h&s severek oynayan biriyim ama artik klavye mouse demek benim icin ozellikle Elite series 2 den sonra hamallik anlamindadir.

    Yani neden poe degil de diablo sorusuna kendi tarafimdan guzel bir sebep birakmis olayim buraya. Bu devirde hala full gamepad destekli olmayan arpg cikarsa ben de onu oynamaya tenezzul edemem. Strateji oyunlari bile uzerinde zekice dusunulerek gamepade harika ve full functioning adapte edilebiliyor. Arpgye hayli hayli edersin ki titan quest, diablo, grim dawn vb. Goruyoruz siir gibi adapte edildi bu oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2021; 15:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allam spirit sword için tek rune kaldı yok anam düşmüyor. Thul rune düşmüyor. 4 soket crystal sword hazır bile Cow King den aldım Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] 

  • Normalde yazmayı sevmem lakin D2 bir efsanedir. 40Dolar için biraz pahalı buldum ama malum yerlerde yaygınlaşırsa bu fiyata da bulunmayabilir. TR'ye özel fiyatlandırma yapsalarmış süper olacakmış bu yüzden biraz bekleyeceğim. Artık beklemekten sıkılırsam çare yok mecbur alacağız.


    Diğer konu ise bu başlık altında poe yazılarını doğru bulmuyorum ancak poe TR'ye uygun bir oyun değil daha doğrusu oyun güzel fakat yapımcıları ayrı bir havada. Doğrusu şu olmalıydı Doğu Avrupa şeklinde ayrı bir sunucu açıp TR yaması ve diğer dillerle günceli yakalayan bir sunucu açması onun harici bulaşılmaz bulaşılırsa da belli bir seviyeye gelip bırakılan oyun olarak kalır. Yayıncıları bile TR açıklamakta zorlanıyor ve bıkıyor. İNG çekiyor artık videoları. TR için geç kalınmış oyun. Bir benzeri ise sürekli ertelenen Lost Ark..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 29 Eylül 2021; 2:53:46 >
  • Deepharp kullanıcısına yanıt
    Blizzard diablo2de çok indirim yapmaz. Belki Kasım sonu gibi 5 euroluk bir indirime gider

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu 280-310 TL gibi fiyatlara satanlar ne şekilde alıyorlar bilgisi olan var mı? 40 € çok yüksek geliyor. Almamak için zor tutuyorum kendimi.

  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Ben usa dan aldım aldım 39 dolara 360 a denk geldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.yasoo

    Ben usa dan aldım aldım 39 dolara 360 a denk geldi.

    Daha önce Warzone almak için hesabı rusya üzerinden açmıştım sanırım o yüzden bende Euro gözüküyor.

  • Beyler konuyu baltalamak istemem ama ben hiç diablo oynamadım. Bu oyunu nedense oynamayı çok istiyorum. Denemek istiyorum yani. Ama çok pahalı. Malum ortamlara düşmüş hali var. Sizce o şekil oynanabilir mi? en azından bi bakmış olurum. yarım yamalakta olsa. Sonrasında da satın alırım.

  • Malum ortamlardan bakmak için indirdim 22 GB oyun açılmadı. Bilgisayara ne bulaştırdım onu da merak ediyorum. Zclient midir nedir? Artık bitcoin mi kazacaklar ne yapacaklar bilmiyorum. Korsan pişmanlıktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.yasoo

    Valla önce Bowazon yaptım lakin item olmadığı için içimden geçtiler. Sonra Hammerdin yaptım act 4 e geçtim şu an sadece 1 kere öldüm. Hammerdin le solo çekiyorum bosslara.



    Alıntıları Göster

    hammerdin çok kalite ama en iyisi değil single için


    ben hep zealot kasmıştım hellde ciddi sıkıntı çıktı.Hell öncesine kadar gayet de rahattım halbuki


    Sorceress ice build bence oyunu hellde bitirmek için en güçlü karakter. Yeni oyunda ayarlarla oynamadılarsa sorceress diğer karakterlere göre pve de orantısız güçlü.Yeni versiyonda umarım bunlara el atmışlardırr birazcık da olsa





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    cidden bekleyen var. para hesabı yapan var. şuan bırak diabloyu çoğu arpg’yi tokatlayacak path of exile diye bir oyun var amma millet bilmiyor. blizzard bilinen bir şirket tabii. grinding gear games fazla bilinmiyor.

    path of exile teknik konuda aşırı sıkıntılı bir oyun ps de.


    Hasar yemeyen düşmanlar var, vuruyosun boşa sallıyor karakter.Skill sistemi çok saçma olmuş.Final fantasy 7 remake bitirdim, adamlar final fantasy de olan materyal skill sistemini oyuna koymuşlar.Diablo 2nin en iyi özelliklerinden biri karakterlerin kendine özgü skill ağaçlarıydı, path of exilede bu yok.Hack n slash sistemine absürt gelecek materyal sistemini yapmışlar onun yerine.



    Diablo 3 çöpünü(diablo 2 ye göre) yükledim tekrardan hardcore karakter kasmak için , bi kendime geldim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 3 Ekim 2021; 8:41:22 >




  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Hell deki tek sıkıntı elemantal resistansların mağmaya inmesi. Zaten hell de o yüzden tek atıyor moblar. Hammerdin için gene sorun değil, açıyorsun salvationı resistler hop maximum.(poison resist hariç) Tabi damage 3 te 1 iniyor concetration olmadan. Ama solo item kasmak için MF ice sorc en iyisi. Sprit sword ve Spirit shield yetiyor. Onlarda zaten lvl lvl 25 de kullanabiliysun. Oyundaki casterlar için efektif 2 item. Lvl 25 item olmasına rağmen end game itemi.


    Edit benim palayı ekledim. Lvl 67 hell de ilk acta bitmek üzere topalasan 6 - 7 kere ölmüşümdür. Onunda en az 3 connetion lost tan :)


    Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 3 Ekim 2021; 11:7:6 >




  • Biri bana banka nasıl yükseltilir anlatabilir mi 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guilty1453 kullanıcısına yanıt
    Banka yükseltmek nedir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stash kapasitesini arttırmaktan bahsetmiştim.

  • Bazı mekanikler çok yaşlandı. 20 sene önce bütün bunlar çok keyifliydi. Şimdi ise bütünüyle eziyet. Ölüyorsunuz ceset kalabalıkta almaya gidemiyorsunuz giderseniz kıyafetsiz tekrar tek yiyorsunuz. Cesedi aldınız diyelim. Potları tek tek kemere diziyorsunuz. Şu oyunda ölünce itemleri düşürme olayını iptal etseler ve pot stackleme gelse tadından yenmeyecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkanick kullanıcısına yanıt
    Olay orda zaten. Gir çık yaparsan kıyafetin yanında başlıyorsun. Ama riske girip moblların arasından ceseti alabilirsen kaybettiğin expin %70i geri geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seroloz S kullanıcısına yanıt

    yalnız şöyle bir durum var; cesedi almaya giderken sakın üstünüze yeni bir şey giymeyin. çünkü gene ölürseniz bu sefer asıl cesediniz kaybolur ve üzerindeki eşyalar hiç olur.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt

    us detayınız sayesinde ben de oyunu euro yerine dolarla aldım. eyvallah hocam. Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] 


    dileyen arkadaşlar **** sitesinden tl olarak ve taksitle alabilirler ancak fiyat bana göre fazla artıyor. orada 469tl'ye satıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 5 Ekim 2021; 15:59:43 >
  • Rica ederim, faydamız olduysa ne mutlu bize.


    Bu arada zorlu bir bölgeye girmeden önce mutlaka town portal açılmasını öneririm, eğer ölürseniz hemen açık olan portal'dan öldüğünüz yere yakın o noktaya gidip cesedinizi ve altınlarınızı geri alabilirsiniz. Son olarak ölmeden kaydedip çıkmanız yeterli. Duriel'le ilk karşılaşmamda öldürdü beni bu sayede hemen gidip neyim var yoksa topladım beni yakalamadan.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.