Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
22
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yurt dışı fiyatı olan 13 dolardan almanın mantıklı olup olmadığını merak ediyorum. diablo serisini hiç oynamadım ama deli gibi oynayasım var. diablo 4'e o kadar para veremem ama diablo 2 resurrected ve diablo 3 arasında kalmış durumdayım. seçeneklerim şunlar ;


    seçenek 1 : diablo 2 resurrected'ın kapsamlı paketini 20 dolardan satın almak. bu paketin içinde diablo 3 de bulunduğu için ikisini birden 515 tl'ye alabiliyorum.


    seçenek 2 : diablo 3'ü 200 liraya alıp diablo 2 resurrected'ın türkiye fiyatının indirime girmesini beklemek.


    seçenek 3 : diablo 2 resurrected'ı 13 dolardan almak (345 tl ediyor).


    seçenek 4 : diablo 3'ü alıp, diablo 2'nin eski versiyonunu bedavaya oynamak. grafik ve mekaniksel açıdan halen oynanabilir mi bilmiyorum.


    sizce hangi seçenek daha mantıklı? iki oyunu da deneyimlemiş olanlar yardımcı olursa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixbah -- 27 Haziran 2023; 18:58:27 >
  • slm..ps3 emulatörle akıcı bir şekilde diablo 3 souls oynamak mümkün

    diablo 2 resurrected ise zsilent ile oynamak mümkün

    boşuna para vermeyin

  • felixbah F kullanıcısına yanıt
    önceden diablo ii oynayıp beğendiysen d2r fazlasıyla tatmin edecektir seni. diablo iii ise biraz karışık duygular besliyorum açıkçası. bazen oynattıkça oynattı bazense girip 5dk oynayıp çıktım. hala act v’teyim bu arada bitirip end’e bile geçmedim.

    ben indirimle d2r almıştım sonra 200₺ upgrade prime evil collection ile aldım 3. oyunu da. ama tr’de artık indirime girmiyor. dediğim gibi d2 zamanında oynadıysan ve üçüncü oyunu da merak ediyorsan tam paketi al.
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. d2 daha önce hiç oynamadım. eski gelmesinden korktuğum için d3 satın aldım, demon hunter ile act 1'de akıyor oyun şu an. d2r'yi satın almak istiyorum ama sanırım indirime girmesini bekleyebilirim. klasik d2 battle nette 99 tl, değmez diye düşünüyorum. d2r 200 tl civarına düşerse onu da direkt alacağım. d3'ün necro paketini almaya değer bulmadım, d2r'yi bekleyip necro'yu onda oynayacağım. yaşım yetse de diablo dünyasına yeni girdim, çok şey kaçırmışım :)


    @awaqado korsan oynamak istemiyorum, yine de teşekkür ederim.

  • felixbah F kullanıcısına yanıt

    valla resurrected olmasaydı değer derdim ama resurrected geldikten sonra orijinal oyuna geri dönmenin mantığı yok ki resurrected alırsan tek bir tuşla eski versiyona geçiş yapabiliyorsun zaten.


    d3'deki necro gördüğüm en sıkıcı necromancer olabilir. ceset patlatma dışında olayı yok iskeletler ruhsuz boş(teknik olarak ruhları yok ama demek istediğim o değildi) diablo 2'deki necromancer inanılmaz tatmin edici. path of exile'dan sonra en sevdiğim necromancer diablo 2'deki oldu sonra last epoch'daki necro da iyi falan.


    valla ben 29 yaşımdayım diablo ile 2018'de tanıştım desem yeridir ki diablo 2'nin orijinal kutulusunu yine 2018'de almıştım ama kurmadım hiç böyle efsane oyunun kutulusunu alayım kenarda dursun demiştim o zaman 40 lira vermiştim. path of exile ile başladı benim bu tarz maceram 2018'de ve hala oynuyorum steam'deki oyun süremi gördüğünde şaşırma normal olan o zaten :) evet ben de öyle düşünüyorum, keşke zamanında oynasaymışım bu oyunu diyorum hep.





  • D2'de barbar ve paladinle genellikle daha çok takılıyordum. Sırf çıkan fazla itemleri satmayayım diye Necro açtım, öylesine bir sardı ki son birkaç haftadır sadece necro ile oynar oldum. Halihazırda 65 level oldum normal ve nightmare ile bitirince hell'de başladım. Şunca zaman barbara zırh, silah vb dizeyim diye boş yere uğraşıyormuşum. Necroda herşeyi magic find üzerine hazırladığım ekipmanla (toplamda %300+) hellde gezip tozuyorum deyim yerindeyse oyun yeni başladı sayılır. Daha önce görmediğim rune'lar, zırhlar silahlar düşmeye başladı.

  • Father Torque kullanıcısına yanıt

    D2 böyle bir şey işte. Oyun bir noktada her zaman cezbedici oluyor :)

  • daha önce de yazılmış, oyunun us shoptaki fiyatı tekrardan %67 indirimle 13 dolara düşmüş o da güncel kurla 345 tl yapıyor. oyun zaten yerel fiyatlandırmayla 399 tl'ye satıldığı için sanırım bize tekrardan indirim yapmayı çok görmüşler.


    haklılık payı var ama yine de insan bir garip oluyor, genel bir indirim varken neden bize hiç uğramadı diye. %25 falan yapsalarmış hiç değilse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 29 Ağustos 2023; 22:40:28 >
  • Merhabalar,
    Oyunu ps konsolunda oynuyorum. Çok profesyonel değilim orta halli takılıyorum. Eğer aktif oynayan varsa ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.