Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
22
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siberarmi kullanıcısına yanıt

    Sağ olasın. Çok iki arada bir derede kaldım. Bunu alsam şimdi uzun vadede parasını her türlü çıkarır gibiyim ama emin olamıyorum aynı paraya Steam'den şu kadar oyun alırım diye hesap yapıyorum e o aldığım oyunları Diablo 2 kadar oynamayacağım halbuki.

  • Aldım gitti. Steam'den oynamayacağım ya da belki de seneler sonra açıp oynayacağım oyunları alacağıma bunu alırım uzun süre oynarım dedim ve bence makul bir karar verdim. Bu gece iner artık anca yarın girerim oyuna. Diablo 3 için de Necro paketi geldi Prime Evil alınca ama ona döner miyim bilmiyorum belki bir kasarım Necromancer'ı parasını çıkarsın hesabına.

  • Merhaba.Oyunu kendi ana hesabına değil de ayrı hesap açıp alan ve daha kullanmak istemeyip satmak isteyen biri olursa almak isterim :)

  • Battle net'de indirim var fakat yine Tr shop'da d2 indirime girmemis :clap




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 5 Nisan 2023; 2:29:27 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bekle bence. Çok fiyat farkı var. Yanlış hayırlamıyorsam diablo 3 ve diablo 2 res. 300 küsür tl idi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Ticket açmıştım bir hatamı var diye , Cevapları zaten sizin bölgeye özel fiyatlandırma yapıyoruz demişlerdi.

  • Necro 18 level Act 2 başındayım ama çok sıkıldım ya niyeyse. Büyük hevesle başladım ama öylesine oynuyorum sanki. Golem ve yedi tane iskeletle geziyorum yürüme simülatörü tadında geçiyor. Grafikler atmosfer falan müthiş ama ne bileyim sarmadı pek. Sorcerer açsaydım keşke diyorum şimdi.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim.Nightmarede 50 level necro oynuyorum, düzgün bir silah çıkmadı, boş boş geziyorum 22 adam vuruyor ben sadece izliyorum. Hele ki tomb ve magot lair gibi yerlerde oyun tam bir eziyete dönüşüyor. Odada 30 yaratık sıkışmış benim adamların iki tanesi önde diğerleri arkada sıkışmış iki taraftan da kimse ölmüyor, bekle babam bekle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt

    Grafik iyi de mekanikler cag disi iste aslinda onu soylemek istedim ama cekindim.  Sorc deneyecegim bir ara ama su siralar ara verdim araya sokmam gereken oyunlar var. Donerim belki zamanla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Necroya ara verip aynı level sorc var, ona geçince oyun çok kolaylaşıyor.Bowazon ve Jawozon ile ise potion kullanmadan ilerliyorum.
    Tabi daha hellde oynamadım. Asıl Diablo hellde başlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Evet oyunla ilgili benim de yorumum bu. Başta büyüleyici geliyor ama zamanla nostalji perdesi aralanınca oyunun eskimiş mekanikleri ile baş başa kalıyorsun. Açıkçası bence sıkıcı bir oyun. D4 bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 43; 23 sene sonra aldım tekrar keyifle oynuyorum ancak Level 75 druidim var Hell Mod Act 1'i bir türlü geçemiyorum darlandım ölmekten item falan düşmüyor.

  • Hangi sınıfa hangi sınıfın itemleri daha çok düşüyor bununla ilgili bir oran var mı sizce? Mesela sorceres oynuyorum sürekli duruidin çok sağlam itemleri çıkıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir oran yok. Değiştirmediler ise oyunda bölgelerin item düşürme seviyeleri var, monsterların item düşürme seviyeleri var. Bu limitler içerisinde yer alacak şekilde eşyanın leveline göre düşürme ihtimali hesaplanıyor. Karakter sınıf parametresi yok.


    Eşya bulmakta zorlanmanız zaten bu oyunun doğası bir karakter açıp sıfırdan başlayıp 2 ayda gece gündüz oynayıp karakteri dizmeniz imkansız. Bnette trade yapacaksınız yahut bir sürü karakter açıp senelerce single player oynayacaksınız. Diablonun olayı zaten item bulmak.


    İdare eder esya bulmak için hell de “pit” ile “ancient tunnel” kasın yarım yamalak doğrulttuktan sonra travincal - chaos sancture - baal minionları deneyin. Deneyin ucu açık bir kelime bakın süre kavramı yok ^^

  • TssdR T kullanıcısına yanıt
    Bana öyle denk geldi o zaman. 58 levelden 63 level olana kadar bir tane bile paladin ve barbar itemi düşmeyince ve sürekli druid düşünce öyle hissettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gralcan kullanıcısına yanıt

    karakteri yanlış geliştirmiş olabilir misin acaba? buildlere ve skillere bir bak istersen internetten.

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Hepsi doğru, sorun yüzde yüze yakın magic find olmasına rağmen item düşmüyor doğru düzgün..

  • Cold,fire, lighting gibi özellik veren charmların etkisi tam olarak neye var?
    Örneğin lighting fury kullandığım Jawozon karakter var,elektrik özellikli charmların buna etkisi var mı yoksa sadece ok ve yakın dövüş silahları için mi?
    Sorceresin meteor skiline fire dmg veren charm yada itemler etki ediyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mxyzptlk#21347

    Hala oynayan varsa eklesin beraber takılırız arada. 

  • Blizzard yaz indirimine girdi, yurt dışında da 13 dolar/euro gibi bir rakama inen Diablo II Resurrected (PC), hala 399 TL. Protesto ediyorum ve almıyorum. Diablo III ve Diablo IV'e devam. Bence Türkiye için negatif bir ayrımcılık.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.