Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
22
Favori
21.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkimizde de Enigma armor, Perfect Heart of Oak, perfect Spirit Targe, merchaneyler de bile etheral inssight ve andariel visage var. Torch ları falan saymıyorum bile. Keza Soj ve Zakarrum. Herşey full dediğim gibi bundan sonrası fantaziye giriyo mesela bende 45 MF wartraveller bot var 50 olanı bulmak gibi falan.

  • Stash ve Envanter genişletme modu yüklemek nasıl olur sizce arkadaşlar. Yani sadece offline takılıyorum ben ve blizzardda sadece offline olmak üzere sorun etmiyor. Derdim oyunun ruhuna aykırımı olur yoksa yıl olmuş 2021 şuanki hali zaten çok dert mantıklı mı dersiniz. Ben birazz her önüne geleni toplamayı seven biriyim itemlı oyunlarda azcık ağrı çektiriyor bana.

  • Diablo 3 ve Reaper of Souls var ama upgrade yaparken tam para istiyor benden. Sizin yapacağınız işi. Nerde görülmüş böyle saçmalık ya.

  • fenah2007 kullanıcısına yanıt

    Offline oynuyorsanız sorun yok. Single Player'da yapılanlar oyuncuyu bağlar. Oyun zevkini öldüreceğini, orantısız güç sağlayacağını düşünmüyorum. Ekstra stash gelmesi olayı yakın tarihlerde beklenen/planlanan bir şey.

  • Levellng item'larınız değerinde alınır, bulduğum gibi bırakılır. Hem de durability'sine kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde aldım act 3’e kadar da geldim. ne zaman açıp yarım saat bir saat falan oynadam gönlüm hemen poe’te kayıyor. resurrected bayağı iyi olmuş ama. necro’dan daha kolay sınıf yok sanırım? druid merak ettim ekstradan sadece. poison falan mı ilerliyor yoksa tamamen hayvanlar üzerinden mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Kendisi kurt veya ayıya dönüşebiliyor, savaşçı veya destek hayvan ve ruhlar çağırabiliyor, aynı zamanda elemantal güçlü büyülerde kullanabiliyor.

  • cexxx kullanıcısına yanıt
    bayağı kapsamlı bir class’mış. sevdim. bakarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Steam konusunda da yazmıştım, bu oyun daha çok zamanında oyunu deliler gibi oynamış ve nostalji yapmak isteyenlere hitap ediyor. Yeni bir oyun olarak biraz sığ, basit, kısa ve zayıf mekaniklere sahip. PoE ile mukayese etmeden oynamak lâzım. PoE'deki özelliklerin hemen hepsi olabilecek en iyi hâliyle oyunda mevcut.


    Necro'ya kolay diyemeyiz, daha çok rahat bir class. Ben kolay class/build olarak Fire ya da Cold Sorc ve Trapper Assassin derim. Druid summoner olarak pek de güçlü değil. Element büyüleri oynanabilir, farklı elementler kullandığı için NM ve Hell için de uygundur.

  • Türkçe yamasida geliyor. Bir dahaki indirime aliriz : )

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    evet mekanikler bayağı eski kalıyor. ve evet dinozor tayfanın oyunu. ben diablo popülerken başka şeyler oynuyordum. geç oldu ama keşfettim. bayağı da keyif alıyorum. diablo 3 nasıldır bilmem ama diablo 4 için umutluyum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    PoE'nin var olması bu tarzdaki tüm oyunların işini zorlaştırıyor. PoE olmasa, ki varlığından haberdar değilken tüm karakterlerle toplamda beş bin saat oynamışımdır, Diablo 3 de güzel oyun. Zamanında çok eğlenerek muhabbet ederek oynadık. Multi oyuna Diablo 2'ye göre daha uygun. Ama işte grafikler, mekanikler, lig içeriği, item'lar, skill'ler derken her alanda fark atan PoE varken neden bu oyunu oynayayım diye soruyor insan kendine.


    Diablo 4 güzel gelir gelmesine de, PoE'nin iyi yaptığı çoğu şeyi kopyalamaları gerekiyor. Onu da kendilerine yakıştırırlar mı bilemiyoruz. PoE bu tarzın evrimini tamamlamış hâli. Bir çekiç her zaman bir çekiçtir, daha fazla geliştiremezsin. Bozulmayan şeyi de tamir edemezsin. PoE, geçici teknik kusurları ve nerf olayını abartmaları haricinde tamamlanmış bir oyun.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    poede en büyük sıkıntılardan biri içeriğin en başında dengesiz olması. kelin “extensively tested” demesine rağmen dengesiz olması. diğeri ise optimizasyon özürlüsü olması. bazı oyun modlarını yapamıyorsun etrafta binlerce yaratık olunca inanılmaz kasıyor. neredeyse hiçbir oyun 3090ti istemezken poe’de 3090ti ile oynayıp oyunu kasanlar var empryan gaming miydi adamın nickini unuttum. belki sistemi başkadır bilmiyorum. geforce ile daha rahatsa aylık veya yıllık alıp oynanılır.

    d4 için umutluyum. açık dünyası, paylaşılabilir olması, derin bir hikayesi + uzun süre vaat ediyor. bunları yapıp da end game’i hiç boş bırakmazlar gibi. poe’nin harvest’ını alıp ilk günkü gibi koysalar bile yeter bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poe güzel oyun fakat zırhları çok biçimszdi bıraktım sanırım güzel zırhlar parayla satılıyormuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Oyun çok kasabiliyor, evet. Ama bu donanımla ve build'le de alâkalı. Bir de lig içeriği saçma sapan efektler içerebildiğinden o da aşırı kasabiliyor, donanımdan bağımsız olarak. Empyrian'ın kasan build'leri ünlüdür, temel alınmamalı. Oyuncuların belki %1'i o manzaralarla karşılaşıyordur. Ayrıca onlar çoğunlukla delirium run yapıyor, sadece delirium'lar bile kasıyorken build'leri de onlarca mirror'lık sistemi kasan build'ler olduğundan sistem zorlanıyor. Optimizasyon kötü ama ortalama bir oyuncudan bu tür şikâyetler işitmezsiniz.


    PoE'nin en büyük avantajını her lig yeni içerik sunulması, pazarı, diğer oyuncularla etkileşim türü ve currency'den geliyor. Bunları bir şekilde içermeyen oyun her zaman PoE'nin ardında kalacaktır. Dönemsel olarak oynanır, yine PoE'ye dönülür.

  • arman09 kullanıcısına yanıt
    zırh satmıyorlar kozmetik satıyorlar. ama artık abarttılar. aldığın nefesin rengini değiştirecek kozmetik bile satacaklar neredeyse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler hocam. Zaten şu aralar pek devam etmiyorum. Teleport rahatlığı sebebiyle biraz büyücü zorladım ama yani çok istekli değilim. İstekli olduğum oynamak istediğim buildler için de item lazım o yüzden şuanlık aralıklı oynuyorum. Modlarıda saldım kurmadım hiç.

  • Oynayan varsa ekleyebilir battlenet tagım aşağıda oyunu yeni aldım ve ilk diablo oyunum.


    WickedMan#2220

  • bugün başlıyorum, en son 20 sene önce oynamıştım. single oynar takılırım, pvp umrumda değil.

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.