Şimdi Ara

DİGİTÜRK ANTENİ İLE PC DEN TV KARTIYLA YAYIN İZLEYEBİLİR MİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar; elimde bir adet dijitürk anteni var: üzerinde kendi LNB si kurulu ve yönü de digitürk yayınlarını alacak şekilde: AverTV DVB S hibrit digital TV kartı aldım . Bu antenle ne yapmam lazım ki yayınları izleyebileyim, ya da antenin yönünü çevirmem gerekiyor mu. Daha önceden digitürk izlemek için almıştım. Receiveri geri verdim. Anten bende öylece kurulu bekliyor. Progdvb programı bu kartta işe yarar mı?Yardımcı olabilir misiniz?



  • kaan gürcan arkadasım bende digiturk antenini tv kartına(aver media dvbs pro) taktım ama turksat 1c frekansına ayarlı .sonuçta digitrk anteninin diğer antenlerden farklı olmadığını düşünüyorum. digiturk yayınları cıkarmı bilmiyorum denemen lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaangurcan

    Arkadaşlar; elimde bir adet dijitürk anteni var: üzerinde kendi LNB si kurulu ve yönü de digitürk yayınlarını alacak şekilde: AverTV DVB S hibrit digital TV kartı aldım . Bu antenle ne yapmam lazım ki yayınları izleyebileyim, ya da antenin yönünü çevirmem gerekiyor mu. Daha önceden digitürk izlemek için almıştım. Receiveri geri verdim. Anten bende öylece kurulu bekliyor. Progdvb programı bu kartta işe yarar mı?Yardımcı olabilir misiniz?

    o uydudaki transponderleri taratıp kanalları kanal listene eklemen lazım. kullandığın dvb oynatıcı varsayıyorum progdvb, evvela diseq ayarlarından eğer başka uyduda var ise bu uydunun takılı olduğu diseq portu ayarla daha sonra güncel transponde rlist bulup ilgili klasöre at ve kanlları tarat. daha sonra ise kart paylaşım ile tabi burda tercih sana kalmış ilgili uydudaki bütün crypted yayınları izleyebilirsin.




  • Hocam belki çok güzel anlattınız ama ben bu konuda biraz acemiyim, pek anlayamadım. Yani şu an Eutelsat W3A ya çevrili dijitürk antenim (sanırım dijitürk yayınları buradan alıyordu) dediklerinizi yaparsam normal kanalları çeker mi? Konuyu biraz açabilir misiniz? Beni anteni Turksat 1c ye çevirmem gerekmez mi?
  • Bir de LNB nin universal olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım, değilse de değiştirmem gerekir mi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaangurcan

    Hocam belki çok güzel anlattınız ama ben bu konuda biraz acemiyim, pek anlayamadım. Yani şu an Eutelsat W3A ya çevrili dijitürk antenim (sanırım dijitürk yayınları buradan alıyordu) dediklerinizi yaparsam normal kanalları çeker mi? Konuyu biraz açabilir misiniz? Beni anteni Turksat 1c ye çevirmem gerekmez mi?

    normal kanallar ile kastin turksat uydusu üzerindeki yerli kanllar ise evet çanağı 42 derece yönüne çevirmeniz lazım.
  • Evet yerli kanallar. 42 dereceye ben çevirebili miyim, yoksa servis mi getirmem gerekir. Nasıl yapılır bu iş?
  • anten digitürkün anteniyse onun lnbsi de farklıdır, yani universal lnb alıp takarsan şansın olur, bana sorarsanız aver tv kartına sahip olanlar, türksat yerine hotbird uydusunu tercih ederlerse daha akıllıca bir iş yapmış olurlar. aver ile türksat uydusundan performans almak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.