Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ceyhun39 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.862
Cevap
598
Favori
2.818.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 24502451245224532454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum konu dağılıyor digitürk kampanyaları konuşulsun kim ne teklif almış bunları görelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milletin bir sorunu varsa ustu kapalı değil açık konuşacak buraya tekliflere bakmaya değil geldiğinde bende nasıl buna destek olurum.Bir iki kişii diyeni üzerime alınmıyorum ama mert sözünün eri delikanlı olacaksınız.ustu kapalı değil kimmiş bir iki adını vereceksin.bi korkak olmayın kaçak dövüşmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 6 Mayıs 2024; 22:44:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde önce mesaj gelmişti, sonrasında aradılar. Ağustosta spor paketim bitiyor, onu yenileyelim diyorlar. Güncel olarak 171 lira ödüyorum, normalde paket fiyatı aylık 940 liraymış, bana özel aylık ortalama 607 lira yapacaklarmış. Paketimin bitmesine daha var ancak tutarlar böyle olursa üyeliğimi iptal ederim, 171 lira nerede 600 lira nerede dedim. 9+ yıllık üyeyim, spor sever olduğunuzu görüyorum, sizleri kaybetmek istemeyiz falan dedi ama pakette indirim yok henüz. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? Eğer bu fiyatla gelirlerse gerçekten yenilemem, iptal ederim üyeliği.


    Ha bu arada taraftar paketi alsam, sadece FB'nin maçlarını izlesem dedim, o da 550 liraya falan denk geliyormuş. Yuh yani. Biliyorsunuz yüksek enflasyonlu bir dönemden geçtik falan dedi kadın, öyle deyince ben de "işte bu enflasyonda tasarruf yapmak lazım, tasarrufa da böyle üyelikleri iptal ederek başlamayı düşünüyorum" dedim, cevap veremedi. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? 


    Zaten bu senede şampiyonluk gitti, kaç senedir de hem izliyoz hem çile çekiyoz. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? 





  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Sana sunulan teklifler spor yıldızı yada taraftar paketi çok fazla forum incelersen.259-279-299 fiyatlar arasında değişiyor.uyellik bitimine yakın iki hafta kala e-devlet yada müşteri
    hizmetlerinden iptal talebi vererek teklifleri bekleyin derim.Kredi kartına içeri de alacağın varsa.onlar düştüğünde 241 tl gelen aşağısına gelen tekliflerle yenileme yaptılar.Ayrıca engelli üyelik %35 kamu çalışanı ve kamu sen üyelik varsa %25 indirim alabiliyorsun.yada en söyle yaparsın.Teklifler yine yüksek üyeligini kapatıp yazın kampanya olursa ailede başka bireyin üzerine üyelik alırsın.Ailede kamu engelli varsa.25-35 indirim den faydalanirsin.online işlemlerden asistan iki defa müşteri hizmetleri ordanda uyeliginize başka güncel teklif varmi öğrenebilirsiniz.Digiturk birbirinden habersiz kurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 7 Mayıs 2024; 11:32:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum.Kamu çalışanı Memur -Sen e bağlı olursa yine indirim alabilirmi.Yani illa Kamu sen sendikasına mı bağlı olmasi gerekli.Ayrica indirim alabilmek için abonenin mi Kamu çalışanı olması gerekiyor.Akrabamizi referans gösterebilir miyyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraaslan16 -- 7 Mayıs 2024; 12:1:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultraaslan16 U kullanıcısına yanıt
    Forumda biraz aşağıda bunla ilgili paylaşım yaptım.kamu çalışanı olup kamu sen üyeliğin olması lazım.Hangi sendikalar geçerli isimleri tek tek var.Senden belge yada kamu sen üyeliğine ait kimliğini istiyecekler.sistemde onay geldikten sonra %25 kamu indirimi başlıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jaiecris J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağol

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultraaslan16 U kullanıcısına yanıt
    Birsey değil Kamu çalışanı kamu sen üyelik varsa.%25 indirimden faydalan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugun sms geldi. Cihazı tesli ettim iptal ettirdim. Yeni teklif sunmadılar bayide. 399 altına inmediler sporun yıldızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f12edy F kullanıcısına yanıt
    ben de e-devletten iptal ettirdim.son teklif 299 du.cihazı iade ederken dikkat etmemiz gereken bişey var mı.sadece bayiye gidip teslim mi ediyoruz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f12edy F kullanıcısına yanıt

    Yazin kampanya durumuna göre evdeki baska bireyin üzerine fiyatta uygun olursa yeni üyelik baslatırsın.malesef bunlar böyle kime ne tutturursam mantıgında.belki böyle daha hayırlı oldu.yazin kampanya göre evdeki baska bireyin üzerine daha uyguna alırsın.spor yıldızını 259 tl ver.aynı paketi 399 tl.neden 140l fazla ödeme yapısın yazin 140 tl asagi yeni üyelik baslatırsın.

  • Bazı arkadaşlara yüksek fiyatları diretmişler anladığım kadarıyla. Benim de Temmuz'da bitiyor. Şu an 171 tl ödüyorum. Bu ara aramaya başladılar. 319 ile başladı dün gelen telefonla 279'a kadar geriledi fiyat. Ben genelde iptal sürecine gidip sonra bayideki arkadaş ile daha avantajlı anlaşıyorum. Bakalım bu yaz nasıl olacak.


    Bunların Şampiyonlar ligi yayını ne zaman başlayacak. 3 yıl almışlardı. O da eklenirse bu söylenen rakamlar bedava kalır.

  • 319 sporun yıldızı teklif ettiler ne yapalım

  • Me08 kullanıcısına yanıt

    Şampiyonlar Ligi 2027'ye kadar Trt'de.


    Beni sürekli Avrupanın Yıldızı paketi için arıyorlar. Sporun Yıldızı kullanan birine ısrarla bu paketi satmaya çalışmak nedir anlamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 7 Mayıs 2024; 15:53:49 >
  • 319 TL teklif ettiler sporun yıldızı paketi için, teşekkür edip kapattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

    Bana da Avrupa nin yildizi teklif ediliyor. 3 oldu. Ben Beşiktaş harici maç izlemiyorum. Taraftar paketi kullaniyorum zaten. Ona da elinde teklifi yok, liste fiyatı veriyor 500+ bir şey. Engelleyecem bu gidişle. Verecekseniz adam gibi bir teklif verin. 279 sporun yıldızı ise bana da max 200 teklif olması gerekir. Sonuç ne olacak bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Me08 kullanıcısına yanıt
    şampiyonlar ligi digide değil trtde 3 yıl boyunca

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Bunlar birbirinden habersiz genel merkezden spor yıldızı paketine 319 tl 207 tl.
    Online işlemlerden spor yıldızı paketi 194 tl engelli.
    üye olan arkadaşlar arada online işlemlerden teklifleri sorgulama yapsınlar.Genel merkezin verdiğine göre online işlemler daha uyguna geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Engelli üyelik varmi.Engelli üyelere 319 tl üzerinden o fiyat teklif ediliyor.Acele etmeyin süreniz varsa.2 hafta kala e-devlet müşteri hizmetlerinden iptal talebi oluşturun.Ayrica online işlemlerden asistan iki defa müşteri hizmetleri yazıp ordan görüşün bakalım.Ordan nasıl teklif gelecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Digiturk fatura ödeme yapanlar.Guncel kampanya nays paycell de görünüyor.Nays %5 geri ödeme 259 ödeme yapana 13 tl geri ödeme ile 246 tl geliyor.13 tl az gorunsede yine kampanya varsa faydalanmak lazım.Bunun yanında su elektrik telefon ay bazında 50 tl geri ödeme alabiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 7 Mayıs 2024; 18:37:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24502451245224532454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.