Şimdi Ara

dil eğitimi-önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4-6 hafta arasında hem dilimi geliştirmek amacıyla hem de sosyallesmek(gerçi fazla sosyal değilim biraz utangac bir yapıya sahibimdir) amacıyla yurt dışında dil eğitimi almak istiyorum günlerdir bu konuda araştırma yapıyorum kafam daha da karıştı bu yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
    ingilizce seviyem o kadar iyi değil özellikle konusurken biraz panikliyorum bahcesehir universitesinde muhendislik okuyorum 2. sınıfa gectim mühendislik okuyorum %100 ingilizce ve 1 senede ingilizce hazırlık okudum

    ingiltere mi amerika mı çok kararsızım bütçe konusunda ise yaklaşık 4-5 bin tl(her şey icinde) yeter mi belki biraz daha çıkabilirim ama tabi bu civarda olsa çok daha iyi olur.

    bu bütçe dogrultusunda hangi firmaya basvurmalıyım çünkü profosyonel bir aracı ile gitmek daha iyi olur gibime geliyor.(((((icep world mü daha iyi sizce ef mi araştırdım ama bu konuyla ilgili bir şeyler göremedim )))))

    bu arada daha önce hiç yurt dışı deneyimim olmadı oyuzden sizlerden doğru bilgiler alarak hareket etmek daha iyi olur düşüncesindeyim.

    şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.