Şimdi Ara

Dil Seçimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ;

    Çalıştığım yerde yetebilicek seviyede ingilizcem var fakat , profesyonel anladamda ilk yabancı dil eğitimi başka bir dil üzerinde kullanmak istiyorum. Ve İspanyolca ve Fransızca arasın seçim yapamadım. Genelde gezip görmek istediğim yerler isviçre , lüksemburg , paris vb. yerler. Bu yerlere bakınca fransızca kursuna gitmem daha mantıklı gibi gözüküyor. Ama fransızcanın telafuzu zor görünüyor ondan müteakip bir yanımda ispanyolca kursuna gidip gezip görmek istediğin yerlerin listesini değiştirmem gerektirdiğini düşündürüyor bana. Bazı arkadaşlar ingilizcemi geliştirmemin daha mantıklı olacağını söyleyebilir ama nedense ben yabancı ilk ( gelişmiş bir yabancı dil ) olarak fransızca yada ispanyolca olması taraftarıyım...Yada Yanlış mı yapıyorum acaba ingilizceden başka bir dile yönelmekle...
    Bir ikilemin içinde kaldım konu hakkında sizlerden görüş talep etmekteyim.


    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Empire -- 25 Eylül 2013; 17:47:32 >







  • Çalıştığın işle ilgili hangisi daha yaralı olacaksa onu seç. Sırf gezip göreceğim yerler Fransızca konuşuyor diye onu seçmek mantıksız bence. İspanyolca daha yaygın bi dil Fransızcaya göre. Bence yaşın / kariyer planın / isteklerin doğrultusunda seçim yapmak daha kolay olur. Tabi ki fransızcayı daha çok seviyorsan ona git . zira sevdiğin dili öğrenmek daha kolay olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickiniyerim

    Çalıştığın işle ilgili hangisi daha yaralı olacaksa onu seç. Sırf gezip göreceğim yerler Fransızca konuşuyor diye onu seçmek mantıksız bence. İspanyolca daha yaygın bi dil Fransızcaya göre. Bence yaşın / kariyer planın / isteklerin doğrultusunda seçim yapmak daha kolay olur. Tabi ki fransızcayı daha çok seviyorsan ona git . zira sevdiğin dili öğrenmek daha kolay olur.

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.