Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
8
Favori
43.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler sizlere birkaç sorum var
    öncelikle oyuna girip optionsdan ayarları değiştiriyorum oyundan çıkıp girince gene eskiye dönüyor ona bir yardım lazım
    birde oyuna nasıl başlıyoruz konu nedir yani şimdi görev görev sırayla mı gidiyoruz bu fareler bizi zehirliyormuş şöyle çok detaylı bir incelemesi var mı detaylı olsun bayağı bir şey var gibi oyunda
    hiç update falan yapmadım daha oyunu yeni kurdum Dishonored Repack sürümü şimdi hangi updateler var sırayla kurayım dlc falanda çıkmış bütün hepsini yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
  • oyun herkes övmüş ama şu save sistemi yüzünden oyunu silecem az kaldı. f5 le save yapıyorum ölünce load game çıkmıyor savelediğim yer bölümün en başından başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    oyun herkes övmüş ama şu save sistemi yüzünden oyunu silecem az kaldı. f5 le save yapıyorum ölünce load game çıkmıyor savelediğim yer bölümün en başından başlıyor.

    oyuna girerken loadgame den quicksave ı bulup gir ya da contine deyip oyuna girince F9 la quickload yap
  • ya ben de mi bir gariplik var bilmiyorum ama oynadığım oyunlardan en iyisi diyebilirim acaip zevk alarak oynadım gerçekten çok sürükleyici bir oyundu mükemmeldi tek kelimeyle senaryosu vb. harika
  • Dishonored'ın Senaryo Odaklı İlk DLC'si Duyuruldu
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    2012 senesinin sürpriz çıkışlarından olan Dishonored, senaryo temalı ilk DLC'sine bu sene kavuşuyor. Arkane Studios ile Bethesda, The Knife of Dunwall DLC'sini duyurdu.

    Yayınlanan ilk bilgilere göre oyunun bu DLC'sinde Corvo'yu değil, kraliçenin suikastçisi Daud'u canlandırıyoruz. Olaylara Daud'un gözünden bakmamızı sağlayacak olan The Knife of Dunwall'da Dunwall şehrinden daha fazla mekanı görebilecek, Corvo'da göremediğimiz yeni yetenek ve suikast silahlarını kullanabileceğiz.

    Dunwall'ın efsanevi suikastçilerinden Daud'u sadece The Knife of Dunwall'da oynamayacağız. Dishonored'ın bir sonraki DLC'si The Brigmore Witches'de de Daud'un hikayesine son vermiş olacağız.

    The Knife of Dunwall, 16 Nisan tarihinde 9.99 dolarlık fiyatla birlikte oyunun çıktığı her üç platforma da çıkacak. Bir sonraki DLC'nin çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_Senaryo_Odakli_ilk_DLCsi_Duyuruldu-36428.htm




  • beyler bu oyunda topladığım bone charmlar ne işe yarıyor adı üstünde şans getiriyor demeyin valla topluyorum topluyorum birşey olduğu yok üstüne satıcıda bone charm kapasitesini arttırma yükseltmesi bile var
  • Çogzel oyundu allah için, hikaye sanki devamı gelmezmiş gibi bitti ama farklı bir kurgu ile devamını bekliyoruz.
  • Bu tip oyunlara hayran olduğum için; splinter cell ve hitman de yaptığımı bu oyunda da yaptım. Aşırı bir şekilde ağırdan aldım ve müthiş zevk verdi. 4. günün akşamı bitti oyun; üstelik öğlen başlayıp akşama kadar oynuyordum. Çevreyi dikkatli gözlerseniz; dikkatli bir şekilde her yeri gezmeye çalışırsanız hem sürprizler çıkıyor, hem hissettirmeden adamı aradan alıp çıkıyorsunuz kimsenin ruhu duymuyor. Hem de farklı diyaloglar falan hatta bazı diyaloglar hemen o oyun içinde yan göreve sebep oluyor.

    Kasaların şifreleri hoşuma gitti; biraz uyuz olsam da onla da zevkle uğraştım. Bazılarının şifreleri kitaplarda, notlarda yazarken bazılarının kurtardığınız insanlar söylüyor (mesela yıkık bir binann 3. katındaki resmin arkasında kasa vardı; binanın hemen girişinde ise bir kaç insan esir tutuluyordu. Dayanamadım kurtardım; kaçtılar. Sonra gittikleri yerde bulup konuştum ve kasanın şifresini söyledi). Bazılarında ise farklı bir şey yapmışlar; 3 ayrı kattaki 3 ayrı resmin bir yerlerine rakam yerleştirmişler, yanyana koyuyorsunuz alın size şifre :)

    Şuna kızmadan geçemem; "Blink" oyunu hem çok zevkli hem de kolay hale getirmiş. En olmayacak yerlere çat diye gidip; işi halledip hemen dönebiliyorsunuz.

    Bu arada o kadar öldürmemeye çalışmama rağmen hep high chaos oldu; niye anlamadım Bazen bayılttığım düşmanları farelerin yediğini gördüm, ondan herhalde.




  • Ek olarak; sağlam bir dlc geliyor arkadaşlar; hikayeye bir de öteki taraftan bakacakmışız.

    http://www.dishonored.com/dlc#/the-knife-of-dunwall

    Dishonored (2012) PC Ana Başlık
  • Yeni dlc güzel olacak gibi, tekrar indiriyorum oyunu
  • Dishonored'ın DLC'sinden Etkileyici Bir Video
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    Geçtiğimiz senenin en başarılı yapımlarından Dishonored, bu sene de DLC'lerle birlikte genişleme yolunda. Dishonored adına duyurulan ilk senaryo DLC'si The Knife of Dunwall, etkileyici bir videoyla karşımıza çıktı.

    16 Nisan
    tarihinde çıkışını yapacak olan DLC'nin bu videosunda, kraliçenin suikastçisi Daud'un gözünden oynanış sahnelerini görüyoruz. Yayınlanan bu videoda suikastin 6 ay sonrasında yaptıklarından pişman olan Daud'u dinliyoruz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    [bscfp=5474]

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_DLCsinden_Etkileyici_Bir_Video-37243.htm




  • Güzel imzalar buldum arkadaşlar. Foruma göre boyutlarını ayarladım. İlgilenen varsa bir göz atsın

    1. RESİM
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    2. RESİM
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    3. RESİM
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    4. RESİM
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    1. RESİM           [image]https://store.donanimhaber.com/bf/1c/aa/bf1caaac6a4d4fb446e3372183b4f069.png[/image] 

    2. RESİM [image]https://store.donanimhaber.com/7b/65/43/7b6543b5e1a2d238722015daaca0d995.png[/image]

    3. RESİM [image]https://store.donanimhaber.com/d5/ed/bd/d5edbd4c88d613b7f07f0a528b45d551.png[/image]

    4. RESİM [image]https://store.donanimhaber.com/f0/88/42/f08842673fc7af0d3e17792f46b57b60.png[/image]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 17 Nisan 2013; 19:02:17 >




  • Dishonored'ın Yeni DLC'si Gözüktü
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    Geçtiğimiz senenin başarılı oyunlarından olan Dishonored için yarın yeni bir indirilebilir içerik duyurulacak. Hem Dishonored, hem de Bethesda'nın Twitter hesaplarından gelen görseller yeni DLC'yi işaret ediyor.

    Birini yukarıda, birini aşağıda bulabileceğiniz bu iki görselin yanı sıra, "Daud'un yolcuğu sonuçlanıyor." açıklamasına yer veren firma, Dishonored'a verdiği desteği sonlandıracak gibi görünüyor.

    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_Yeni_DLCsi_Gozuktu-39967.htm




  • Dishonored'ın Yeni Senaryo DLC'si Duyuruldu
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık


    Geçtiğimiz senenin sürpriz yapımlarından Dishonored, senaryo odaklı yapısıyla birlikte çok beğenilmişti. Dishonored'in beğenilen senaryosu, yeni DLC'lerle birlikte genişlemeye devam ediyor. Oyun için The Brigmore Witches isimli senaryo DLC'si duyuruldu.

    Belirtilenlere göre The Brigmore Witches, Dunwall kraliçesinin suikastçisi Daud'un son macerası olacak. Xbox 360, PS3 ve PC için duyurulan The Brigmore Witches, 9.99 dolar/800 MSP'den satışa sunulacak. Oyunun yeni DLC'si 13 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek. Senaryo odaklı yeni DLC'de yepyeni mekanlar, yeni silahlar ve özel güçlendirmeler de bulunacak.

    DLC'den yayınlanan görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.

    Dishonored (2012) PC Ana BaşlıkDishonored (2012) PC Ana Başlık

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_Yeni_Senaryo_DLCsi_Duyuruldu-40002.htm




  • Biliyorum oyun çıkalı çok oldu ama oynamaya yeni fırsat buldum da, oyunun kaos değerlendirmesini tam anlayabilmiş değilim. İlk bölümde (High Overseer Campbell) dönüş yolumda işimi zorlaştırmasınlar diye herkesi arkadan öldürdüm, toplam 40-42 kişi falan ve kaos yüksek yazdı, yüksek olduktan sonra da weeper ve fare sayısı arttığından bende öldürmeden ilerlemeye karar verdim. İkinci bölümde(Pendleton Kardeşler) toplam 9 kişi öldürdüm, 2'si zaten hedef, yani 7 kişi öldürdüm ama yine yüksek kaos yazdı bölüm sonunda. Oyun 40 kişi öldürmeyle 7 kişi öldürmeye aynı muameleyi yapıyor. Oyunun kaos değerlendirme sisteminde mi sıkıntı var, sıkıntı yoksa kaos seviyesinin düşük olması için en fazla kaç kişi öldürmeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı

    Biliyorum oyun çıkalı çok oldu ama oynamaya yeni fırsat buldum da, oyunun kaos değerlendirmesini tam anlayabilmiş değilim. İlk bölümde (High Overseer Campbell) dönüş yolumda işimi zorlaştırmasınlar diye herkesi arkadan öldürdüm, toplam 40-42 kişi falan ve kaos yüksek yazdı, yüksek olduktan sonra da weeper ve fare sayısı arttığından bende öldürmeden ilerlemeye karar verdim. İkinci bölümde(Pendleton Kardeşler) toplam 9 kişi öldürdüm, 2'si zaten hedef, yani 7 kişi öldürdüm ama yine yüksek kaos yazdı bölüm sonunda. Oyun 40 kişi öldürmeyle 7 kişi öldürmeye aynı muameleyi yapıyor. Oyunun kaos değerlendirme sisteminde mi sıkıntı var, sıkıntı yoksa kaos seviyesinin düşük olması için en fazla kaç kişi öldürmeliyim?

    Görev başına %20 insan popülasyonundan fazlasını öldürmemen gerekiyor.Arkadan yaklaşıp ctrl ile bayılt yada uyku oklarını kullan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaban arısı

    Biliyorum oyun çıkalı çok oldu ama oynamaya yeni fırsat buldum da, oyunun kaos değerlendirmesini tam anlayabilmiş değilim. İlk bölümde (High Overseer Campbell) dönüş yolumda işimi zorlaştırmasınlar diye herkesi arkadan öldürdüm, toplam 40-42 kişi falan ve kaos yüksek yazdı, yüksek olduktan sonra da weeper ve fare sayısı arttığından bende öldürmeden ilerlemeye karar verdim. İkinci bölümde(Pendleton Kardeşler) toplam 9 kişi öldürdüm, 2'si zaten hedef, yani 7 kişi öldürdüm ama yine yüksek kaos yazdı bölüm sonunda. Oyun 40 kişi öldürmeyle 7 kişi öldürmeye aynı muameleyi yapıyor. Oyunun kaos değerlendirme sisteminde mi sıkıntı var, sıkıntı yoksa kaos seviyesinin düşük olması için en fazla kaç kişi öldürmeliyim?

    7 kişi öldürmek, çok. Çünkü oyunda asıl öldürmen gereken 7 kişinin olduğu bir bölüm yok. O mantıkla ben de atıyorum bir bölümde 300 kişi varsa hepsini öldüreyim, yüksek kaos desin, sen de 40 kişi öldürmüşsün sana da yüksek kaos demiş, bu durumda 40 kişiye daha düşük demeliydi. Mukayese ettiğiniz iki rakam bilgisayarın değerlendirmesini ilgilendirmiyor. "40 kişi öldürdüm, yüksek kaos dedi. 7 kişi öldürdüm, yine yüksek kaos dedi:/" cümlesindeki mantık hatası, öldürmen gereken (Hatta kimi zaman öldürmeden ya da kaza yoluyla ölümüne sebep olacağın) kişi sayısının 7'den az olmasıdır. 10.000 kişi öldürünce oha mı desin makine?

    Bunları neden düşünemediniz, şaşırdım. En az en fazla diye bir şey yok. Oyunda görev neyse onu yapacaksın, katliam değil. Katliam yaparsan kaç kişiyle yaptığının önemi yok. Bu minvalle diyebilirim ki sıkıntı sizin oyunu değerlendirmenizde.


    Ek: Oyunun bu yönünü inceleyen yazılar var, adamlar oturmuş oyunu incelemiş. Siz de oyunu inceleyen adamların yazdıklarını inceleyin, daha detaylı bilgiler vardır elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 18 Temmuz 2013; 11:57:54 >




  • Selam arkadaşlar, bu oyuna benzeyen başka steampunk tarzı oyun var mıdır acaba tavsiye edebileceğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    Selam arkadaşlar, bu oyuna benzeyen başka steampunk tarzı oyun var mıdır acaba tavsiye edebileceğiniz?

    Bu oyuna en yakın oyun Deus Ex serisi. Eski oyunları da çok iyi, son çıkan Human Revolution'da çok iyi. Aynı bu oyundaki gibi görevleri yapmanın birçok yolu var, çatışmakta gizlenmekte senin elinde ve gelecekte geçiyor.
  • Güzel oyun bu tarz oyunları severim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.