Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
8
Favori
43.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj


  • Böyle kasap modda oynayacan bu oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevemedim oyunu ya. 4 saat kadar oynadım tat vermedi. Atmosfer ambiyans demişler ben alamadım o etkiyi. Cell-shade grafik yapısını sanat tarzı adı altında sunmayı ne zaman bırakacaklar acaba. Yine de Deus Ex bitince buna tekrar döneceğim.
  • Oyun gerçekten başarılıymış daha yeni oynama fırsatı buldum Dünya yı güzel yaratmışlar, grafikler ultra da hala güzel duruyor indirime girince ek paketleriyle ucuza alıp deneyebilirsiniz. Tek kötü yanı ben saldıra saldıra gitmek istiyorum ama öyle yapınca da oyunun sonu kötü bitiyor sanırım, stealth oynamak çok zevk vermiyor dövüş dinamikleri çok iyi oyunun, toplam öldürülen adam sayısına göre değil de görev sonundaki önemli adamları öldürüp öldürmeme kararına göre kaos oranı belirlense daha iyi olurmuş.

  • Çıktığı zamanlar bitirememiştim, pandemi nedeniyle bitirme fırsatım oldu. Bir seri ancak böyle güzel bir hikayeyle başlardı. Yaklaşık 14 saatte bitirdim ve her saati keyifli geçti. Zaman zaman kaos yaratarak geçtim, zaman zaman tam bir suikastçı kafasında sessiz sessiz ilerledim. Bu seçeneklerin bizlere bırakılması güzel olmuş. Ayrıca unutmadan söyleyeyim oyunun 3 finali var, nasıl bitirmek istediğiniz size kalmış. Silah çeşitliliği çok iyi olmakla beraber büyülü güçler de baya keyif verdi. Düşmanların farklı olması, hepsinin hikayenin içinde yer alması ve düşmanların sonunu sizin belirlemeniz oyunu tekdüzelikten kurtarıyor.


    Son olarak öyle bir final müziği var ki o müziği dinlemek için bile bu güzel oyun bitirilir


    Dishonored (2012) PC Ana Başlık




  • Sonbahar indirimlerinde almıştım ve bugün bitirdim. Keyifli bir oyundu. Mekanları da beğendim. Arada böyle oyunlar oynamak güzel oluyor. Türkçe yamayı yapan arkadaşa da teşekkürler. Diğer oyunlarını sonra oynamayı düşünüyorum.

  • Oyun baya efsane hocam... Sizi sarmamış olabilir..

  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Ingilızce bilmiyorum bu şekilde zevk verir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dishonored 1i de 2yi de tamamen gizli bir şekilde bitirirseniz daha keyifli oluyor .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gizlilik ile ilerlemek için biraz sabırlı olmak gerekiyor


    birçok öldürme taktiği var ve bunları kullanmak başarmışlık hissiyatı sağlıyor ve seni oyuna bağlıyor

  • vay beeee, taa 11 yıl geçmiş aradan müthiş keyif almıştım oynarken. zamanının en muhteşem oyunlarından biriydi, hem hikaye atmosfer hem gameplay, bir elde silah bir elde büyü, gerektiğinde full steath gerektiğinde kol bacak keserek aksiyon istediğin her şeyi veriyordu oyun

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.