Şimdi Ara

Dizel Araba Kullandıktan Sonra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Araç kıyaslaması yaparken bu model harika kütüphane gibi sessiz, onun yalıtımı iyi değil muhabbeti döner. Burada tam tersi olmuş meğersem millet yalıtımlı araçdan değil gürültüden hoşlanıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harun

    quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935


    quote:

    Orijinalden alıntı: cbascan


    quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Ben de bir sey sorayim madem. Benzinli aracta vites degistin diyelim. Devir dusuk olsa bile motor rahat kaldiriyor. Yani vuruntu falan olmuyor. Ama dizelde dusuk devirde vites attiginda arac resmen cakiliyor. Zorlaniyor. Butun dizellerde bu boyle mi? Veya kimisinde fazla kimisinde az mi?

    Hepsinin tork bandi farkli. Benim 116d de 1300 devirden sonra gayet rahat hizlaniyor mesela. Sizin benzinli aracinizda nasil bu durum?

    Hatirlamiyorum. Ancak epey dusuk devirde bile motorda bogulma falan olmuyor. Benzinli aracin bu huyunu seviyorum. Dizeli benzinli gibi kullanmaya kalktigimda araba titriyor. Turbo devreye girene kadar olu araba.

    hocam çoğu benzinli araç 2000 devirin altında çekmez. hondanın vtec motoru toyotanın vvti motoru ve turbo benzinliler istisna. herhangi bir 16v benzinli motor kullanın 30000 devir altı nasıl çakılıyor görün :)

    İlk cümleyi okuyunca hadi canım vvt-i ler gayet gidiyor diyecektim, sonrakine geçince ışık yandı

    eren15935 Bende katılıyorum dediğinize özellikle 1.3 1.6 turbo dizeller de 1750 devir altı ölü ya da benzinli araca alıştığımdan öyle oluyor. Şuan 2.4 turbosuz dizel Pickup kullanıyorum her devirde aynı çekişe sahip yalnız




  • İlginc konuda dizelin sesini seven forumdaslarim 2014 full yeni kasa qashqai var sehir ici sikisik trafikte traktor gibi cekilmiyor bas agritiyor

    2006 honda atmosferik cityden daha cok zevk aliyorum 🙋🙌

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.