Şimdi Ara

Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı 'İslam yoksa Türklük boş bir şeydir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğalgazcı Abdurrahman Uzun:


    “Suriyeliler bitti, şimdi de Afrikalılar için ne kadar boş beleş genç varsa Ümit Özdağ yanına aldı.


    Din yok, Allah yok, iman yok, Türklük de Türklük!


    İslam yoksa Türklük boş bir şeydir.”


    Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"
    Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    🗣️ Doğalgazcı Abdurrahman Uzun: “Suriyeliler bitti, şimdi de Afrikalılar için ne kadar boş beleş genç varsa Ümit Özdağ yanına aldı. Din yok, Allah yok, iman yok, Türklük de Türklük! İslam yoksa Türklük boş bir şeydir.”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1773377105738240177?t=Xzb1jbn-Pyfk28G0fqyQ7g&s=19

    Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi.


    Alıntı

    metni:
    Abdurrahman Uzun, kontrolsuz göçe karşı çıkan, güvenlikli sokaklar isteyen, ülkesinin kaynaklarının Türk gençliği için harcanmasını isteyen Sevgili Türk gençlerine “boş beleş gençler” diye hakaret ediyor. Gençler, kuruyemişçiye uğrayıp fındık, fıstık alın. Abdurrahman acıkmış.


    Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"Ümit Özdağ (@umitozdag) on Xtwitter
    Abdurrahman Uzun, kontrolsuz göçe karşı çıkan, güvenlikli sokaklar isteyen, ülkesinin kaynaklarının Türk gençliği için harcanmasını isteyen Sevgili Türk gençlerine “boş beleş gençler” diye hakaret ediyor. Gençler, kuruyemişçiye uğrayıp fındık, fıstık alın. Abdurrahman acıkmış.…
    https://twitter.com/umitozdag/status/1773385827013275983?t=FFvWt562S6JS41m8MjJTFw&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Özdağ’ın islamsız Türkçülüğü en azından dürüst. Siyasal islamcılar gibi Türk rolü, Türkçü rolü yapmıyor. Ya Abdurrahman gibilerinin sözde Türkçülüğüne ne diyeceğiz? MHP’le işbirliği yüzünden zorla Türk rolü yapmak zorunda kaldınığınızı bilmiyoruz sanki. Türkçülüğü “ ayaklar altına aldık “ dediğiniz günleri unuttuk sanki.

    La bir kere ülkeye ne idüğü belirsiz milyonlarca ortadoğulu ve afgan potansiyel teröristi sokan bir oluşum nasıl Türk olabilir ki? Bu bedevilerin döneminde kavramlar da birbirine girdi, at izi it izine karıştı.

    Kendine ümmetçi diyenler Türkçü olamaz. Ya ümmetçisindir ya da Türkçü. İkisinin ortası olmaz. Herkes tarafını seçsin; Türklük mü yoksa Arap çölleri mi

    Türk milliyetçiliğinin olması gerektiği gibi 'laikleşmesi' zorlarına gidiyor.Zaten bunlara bakmayın 'Türk = İslam' dediklerine...Çok değil şurada 8 sene önce sonlandırılan açılım sürecinde bunlar 'Dinimizde kavmiyetçilik yoktur.' diyerek MHP'nin temsil ettiği Türk-İslam sentezli Türk milliyetçiliğini bile reddediyor ve ırkçı ilan ediyorlardı.Günümüzde ise Türk milliyetçiliğinin tıpkı Atatürk zamanındaki gibi laikleşmesi ve gençlerin 'laik' Türk milliyetçiliğini benimsemesi üzerine birden bire 'Türk = İslam' demeye başladılar..İşin komik yanı bunu Afganistanda,Pakistanda ve Arap ülkelerinde söyleseler ciddi ciddi alay konusu olurlar..

    Zaten partileri ve siyasetçileri takım tutar gibi tutmak yanlış.Demokrasilerde böyle olmaması gerekir.Mesela ben ilk oyumu 2011 yılında MHP'ye vermiştim.Daha sonra bulunduğum yerde CHP daha güçlü olduğu için 2014 ve 2015 yıllarında CHP'ye verdim.İYİ Parti kurulduktan sonrada İYİ Partiye oy verdim.Bugün is ZP bana daha yakın duruyor ve bu nedenle ZP'ye oyumu vereceğim.Yarın öbür gün ZP ve Özdağ'da çizgisini bozarsa o zamanda başkasına oy veririm.Durum aslında bu kadar basit.


    Sığınmacı meselesinide hafife almanızıda anlamıyorum.Sırf bu mesele yüzünden ABD ve AB bile yangın yerine dönmüş vaziyette.Herkes kendi ülkesindeki sığınmacıları,mültecileri ve kaçakları yollama derdinde.Burnumuzun dibindeki Yunanistan Ege denizini resmen sığınmacı mezarlığına çevirmiş vaziyette.Türkiye'de de aynı sıkıntı var.Milyonlarca ne idüğü belirsin insan aramıza salındı.Türkiye'de daha önce yapılan aşılama çalışmalarıyla yok edilen birçok hastalık tekrar gün yüzüne çıkmaya başladı (kızamık,uyuz vs),demografik yapımız bozuldu..Sığınmacı meselesi bu ülkenin ekonomi ile beraber asli sorunu haline geldi.ZP'de bunu çözeceğini vaat ediyor.Neyi yanlış yapıyor tam olarak?


    Mesela diğer partiler ne vaat ediyor?Malumlar tutturmuş kanal istanbul projesini,CHP tutturmuş 'demokratik anayasa-parlamenter sistem' vs...Diğer partilerin ne gibi elle tutulur vaatleri var?ZP en azından her gün gördüğümüz hissettiğimiz sığınmacı meselesini çözeceğini vaat ediyor.Üstelik diğer siyasi partiler gibi AB'nin çıkarına entegrasyon yaparak bu sorunu çözmeyi vaat etmiyor.Daha ne olsun...


    Yine belirteyim ZP ve Özdağ çizgisini bozarsa ona da oy vermeyiz olur biter..İşte mesela geçen son seçimlerde İYİ Partiye oy veren ben İYİ Partinin siyaset biçimini beğenmediğim için bu sefer ZP'ye vereceğim.Yarın öbür gün ZP'yi de beğenmezsem başkasına oyumu veririm..Sonuçta siyasi partiler ve liderleri ile göbek bağım beraber kesilmedi ya...

  • Türk tarihi islamdan eskidir , Türk islam sentezi Türklerin kimliklerini unutmaları için geliştilmiş projedir.Türkler islamla kılıç zoru ile katledilerek tanıştı.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Arapla%C5%9Fma



    Medeni Bilgiler kitabından ;
    Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • çöl köpeği sevdalısı.

  • "*r*p Puta taparken Türk göklere bakıyordu" diye bir söz vardır...


    Bunların tarihi 1699'da başlıyor Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir" 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 28 Mart 2024; 22:39:30 >
  • Türk milliyetçiliğinin olması gerektiği gibi 'laikleşmesi' zorlarına gidiyor.Zaten bunlara bakmayın 'Türk = İslam' dediklerine...Çok değil şurada 8 sene önce sonlandırılan açılım sürecinde bunlar 'Dinimizde kavmiyetçilik yoktur.' diyerek MHP'nin temsil ettiği Türk-İslam sentezli Türk milliyetçiliğini bile reddediyor ve ırkçı ilan ediyorlardı.Günümüzde ise Türk milliyetçiliğinin tıpkı Atatürk zamanındaki gibi laikleşmesi ve gençlerin 'laik' Türk milliyetçiliğini benimsemesi üzerine birden bire 'Türk = İslam' demeye başladılar..İşin komik yanı bunu Afganistanda,Pakistanda ve Arap ülkelerinde söyleseler ciddi ciddi alay konusu olurlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Mart 2024; 22:35:4 >
  • Özdağ’ın islamsız Türkçülüğü en azından dürüst. Siyasal islamcılar gibi Türk rolü, Türkçü rolü yapmıyor. Ya Abdurrahman gibilerinin sözde Türkçülüğüne ne diyeceğiz? MHP’le işbirliği yüzünden zorla Türk rolü yapmak zorunda kaldınığınızı bilmiyoruz sanki. Türkçülüğü “ ayaklar altına aldık “ dediğiniz günleri unuttuk sanki.

    La bir kere ülkeye ne idüğü belirsiz milyonlarca ortadoğulu ve afgan potansiyel teröristi sokan bir oluşum nasıl Türk olabilir ki? Bu bedevilerin döneminde kavramlar da birbirine girdi, at izi it izine karıştı.

    Kendine ümmetçi diyenler Türkçü olamaz. Ya ümmetçisindir ya da Türkçü. İkisinin ortası olmaz. Herkes tarafını seçsin; Türklük mü yoksa Arap çölleri mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Mart 2024; 22:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıldırıyorlar yıllardır yok etmek istedikleri Atatürkçülük ve milliyetçilik tabandan tekrar yükselmeye başladığı için.

    İstiyorlarsa masaya çıkıp tepinsinler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Mart 2024; 23:9:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyeyi türksüzleştirmeye çalışanlar kimler iyi tanıyalım sadece bu konuşan kişi mi

  • Dine göre Türklük mertebesi belirlenecek madem ! Şamanizm falan konuşmamız lazım. Şamanizm yoksa Türklük boş birşey diyelim o halde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçüleri komünistlere benzetiyorum. Komünistler kemalizm aleyhinde konuşmaya başlasa aldıkları %1 oy %0,01e düşer sokakta dayak yemeden yürüyemezler, kemalizmle komünizmin alakası olmasa da oyları kemalistlerden alıyorlar. Türkçüler de islam aleyhinde konuşsa %3 oyları %0,03e düşer sokakta dayak yerler türkçülüğün islamla alakası olmasa da oyları türk-islamcılardan alıyorlar. Şapkayı önüne koyup türkçülerin de komünistlerin de aslında nüfusun %0,01 oyları olduğunu bir gün oyları artsa bile kemalist yada türk islamcı sanıldıklarından artacağını yine hiçbir şeyin değişmemiş olacağını kabul etmeleri lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 28 Mart 2024; 23:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"


    https://www.instagram.com/p/C4_Ib2fIcDL/



    Kaynak olarak paylaşılan instagram sayfasından birisi geri vites atmış. Boşuna direnmeyin. Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir" 




    https://www.instagram.com/p/C487jmWsEiX/


    Diğer sayfa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 29 Mart 2024; 0:3:39 >




  • Salt Türklüğün İslam'dan daha üstün olduğunun kanıtı tarihte yok. Hatta tam tersi İslam Türklüğü zirveye taşımıştır, şu anda bile durum değişmiş değil. Laik T.C bile %70 İslam, %30 Türklük üzerine varolmuş, şu anda bile bu motivasyon üzerine yükseliyor. Tarihte hiç bir dönemde Türkler salt Türklük motivasyonu ile hiç bir şey başaramamıştır. Türklüğün öne çıktığı son 200 yıllık milliyet çağında Türklük adına yapılan her türlü hamlede ya yenilmişler ya da nötr kalmışlardır. Yenildiklerini anladıkları savaşlarda hemen İslam kozunu öne sürmüşler ve ancak böylece kazanabilmişlerdir. Tarihte en büyük Türklük motivasyonu Enver Paşa'nın ülkeden kaçtıktan sonra Turan motivasyonu ile kurduğu 150 kişilik Türk ordusunun adı bile Türk-İslam ordusu.
    Ümit Özdağ bile ırkçılığını devlet denetimindeki İslam yorumu üzerinden meşrulaştırıyor. Bizim ırkçılarımız solculara, sekülerlere değil de dindarlara ırkçılık dayatıyorlar. İslamı hem engel olarak görüyorlar hem de bir araç olarak kullanıyorlar.

    Bizim ırkçılarımızın en önemli özelliği en zayıf olana hamle yapmalarıdır; ülke içinde dindarlara, ülke dışında en küçük komşularına yöneltiyorlar. Asla güçlü olana, daha güçlü olana hamle yapamıyorlar. En güçsüz ırkları en büyük düşmanları olarak belirliyorlar. Bunları sürekli tehdit edip Türklük yaptıklarını sanıyorlar.

    Şu anda ülkemizi ya müslümanlar, ya da vatandaşlar tanımı üzerinden koruyabiliyoruz. Türkler tanımı üzerinden koruyamıyoruz. Irkçılar Türklüğü bile savunamıyor, "bu ülkenin vatandaşı olanlar Türktür" diye Türkçülük yapmak zorunda kalıyorlar. İslam'ın yükselttiği Türklüğün olumlu şanını son 150 yılda öyle kirlettiler ki salt Türklük kelimesinin önüne arkasına bir sıfat eklemeden onu savunamıyorlar.
    Irkçılarımız büyük bir varoluşsal krizi yaşıyor. Geçmişlerinin çoğu İslam olduğundan kendilerine bir kök inşa etme sancısı yaşıyorlar. O yüzden İslam öncesi kalıntılarından bir Türk iskeleti oluşturmak için sanal arkeoloji çalışması içindeler. Bilindiği gibi şu anda Kürtçülük de yeni bir kimlik inşa peşinde. Böyle giderse İslamsız Türklük, inşa edilmeye çalışılan Kürtlüğün gerisine düşecektir. Irkçılarımız asıl büyük hayalkırıklığını Türk soylu diğer ülke halklarına karşı babalık-abilik tasladıklarında yaşayacaklar. Şimdlilik devlet aygıtının koruması altına mültecilere karşı aslan kesilmeye devam edip avunsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 29 Mart 2024; 0:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkler, İslamla şereflenmedi.


    İslam, Türklerle şereflendi.


    Türkler olmasa, "bedevi arapların dini" nden öteye gidemezdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 29 Mart 2024; 0:10:47 >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Trump 3 gün önce iktidara gelirsem suriyede kürtleri desteklicem türkler karışırsa da ekonomilerini daha önce mahvettim yine mahvedicem hiçbirşey yapamazlar dedi. Türkiyede fatih altaylıdan başka kimsenin bahsettiğini duymadım. Abdnin destekledigi arabistan bildiğin arap ırkçısı bir devlet oldu. Suriyede abdnin kuracağınsadece kürtlerden oluşan bir devlet de kürt ırkçısı bir devlet olur. Türkiyenin türkçü olmasına ise imkân yok. Bu iki ülke yanyana olsa neler yaşarız merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Özdağ ' ın Oğan gibi oy verenleri satmayacağının garantisi var mı ? Mülteci sorunu olmasa Özdağ' ın konuşacak 2 cümlesi yok. Olanları da diğer parti adayları da söylüyor zaten.


    Bu arada asrın lideri '' türküz ama türkçü değiliz biz tüm milliyetçilikleri ayaklar altına aldık '' sözüne rağmen bunlar türk olamaz demek saçma olur. Türkçü olmadıklarını bağıra bağıra söylediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 29 Mart 2024; 12:26:36 >
  • Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"
  • Türklük baskın kültürdür. Bu coğrafyada toplumunun büyük çoğunlu islam dinine mensup olup kendi kültürünü korumayı başarabilmiş sadece Türklerdir.


    Salt tarih zenginliğini ön planda olsaydı Mısır kendi benliğini kaybedip araplaşmazdı. Pers imparatorluğu gibi geçmiş tarihe nam salmış iran bile benliğini kaybettiği coğrafyada iyi bile dayanıyoruz.


    Bizdeki birçok adet şamanizm döneminden kalma. Nazar boncukları, dilek dileme ritüelleri hatta türbe ziyaretleri ve duaları. Evilik törenleri,isim törenleri falanda buna dahil.



    Bakmayın içimizde araplardan daha çok arap olan şahıslara. Bunu değiştiremedikleri için kuduruyorlar zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Mart 2024; 14:36:46 >
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

    Zaten partileri ve siyasetçileri takım tutar gibi tutmak yanlış.Demokrasilerde böyle olmaması gerekir.Mesela ben ilk oyumu 2011 yılında MHP'ye vermiştim.Daha sonra bulunduğum yerde CHP daha güçlü olduğu için 2014 ve 2015 yıllarında CHP'ye verdim.İYİ Parti kurulduktan sonrada İYİ Partiye oy verdim.Bugün is ZP bana daha yakın duruyor ve bu nedenle ZP'ye oyumu vereceğim.Yarın öbür gün ZP ve Özdağ'da çizgisini bozarsa o zamanda başkasına oy veririm.Durum aslında bu kadar basit.


    Sığınmacı meselesinide hafife almanızıda anlamıyorum.Sırf bu mesele yüzünden ABD ve AB bile yangın yerine dönmüş vaziyette.Herkes kendi ülkesindeki sığınmacıları,mültecileri ve kaçakları yollama derdinde.Burnumuzun dibindeki Yunanistan Ege denizini resmen sığınmacı mezarlığına çevirmiş vaziyette.Türkiye'de de aynı sıkıntı var.Milyonlarca ne idüğü belirsin insan aramıza salındı.Türkiye'de daha önce yapılan aşılama çalışmalarıyla yok edilen birçok hastalık tekrar gün yüzüne çıkmaya başladı (kızamık,uyuz vs),demografik yapımız bozuldu..Sığınmacı meselesi bu ülkenin ekonomi ile beraber asli sorunu haline geldi.ZP'de bunu çözeceğini vaat ediyor.Neyi yanlış yapıyor tam olarak?


    Mesela diğer partiler ne vaat ediyor?Malumlar tutturmuş kanal istanbul projesini,CHP tutturmuş 'demokratik anayasa-parlamenter sistem' vs...Diğer partilerin ne gibi elle tutulur vaatleri var?ZP en azından her gün gördüğümüz hissettiğimiz sığınmacı meselesini çözeceğini vaat ediyor.Üstelik diğer siyasi partiler gibi AB'nin çıkarına entegrasyon yaparak bu sorunu çözmeyi vaat etmiyor.Daha ne olsun...


    Yine belirteyim ZP ve Özdağ çizgisini bozarsa ona da oy vermeyiz olur biter..İşte mesela geçen son seçimlerde İYİ Partiye oy veren ben İYİ Partinin siyaset biçimini beğenmediğim için bu sefer ZP'ye vereceğim.Yarın öbür gün ZP'yi de beğenmezsem başkasına oyumu veririm..Sonuçta siyasi partiler ve liderleri ile göbek bağım beraber kesilmedi ya...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Mart 2024; 15:40:48 >




  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    '' Zaten partileri ve siyasetçileri takım tutar gibi tutmak yanlış.Demokrasilerde böyle olmaması gerekir. '' Bu söz gerçekten demokrasi olan bilinçli seçmeni ve halkını kandırmadan hizmet üreten siyasetçilerin olduğu ülkelerde geçerli.


    Bizim ülkede....


    siyasetçinin *** kılı olmaya

    Siyasetçiyi peygamber hatta Allah ilan etmeye ( şaka değil erdoğan allah gibi adam diyen var )

    Batalım ama yine de başımıza x kişi gelmesinciler filan varken


    öyle parti denemekle olmuyor maalesef.


    Türkiye gibi bir ülkede oy kullanıyorsan o parti bana yakın geldi bu parti uzak geldi filan yapılması pek mümkün olmuyor. En taze ve bariz örnek Sinan Oğan. Nasıl kazık attı millete gördün. Belki de şuan erdoğan değil de kılıçdaroğlu baştaydı. Yani oy kullanırken bunları görmesi lazım seçmenin. Aksi halde ülke boş yere vakit kaybediyor. Boş yere parasını kaynağını kaybediyor.


    Ben en güçlü muhalefet kimse ona oy verme taraftarıyım o gelirse beceremezse bu sefer en güçlü aday kimse ona veririm. Kazanma şansı olmayanlara oy verip oyumun heba olduğunu veya keriz yerine konup kandırıldığımı görmek istemem.


    Yazmayı unutmuşum ekleyeyim. Evet mülteci sorunu çok büyük bir sorun ve Özdağ dahil birçok lider çözeceğini kademeli olarak vs. göndereceğini söyledi ama her nedense insanlar sadece Özdağ a inanmayı seçti. Düne kadar pkk ile masada oturup gizli gizli görüşen, olay ortaya çıkınca da '' devlet istedi görüştüm '' diyecek kadar kendini kahraman sanan kişinin şahin milliyetçi olduğuna şak diye inandı insanımız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 29 Mart 2024; 15:52:10 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.