Şimdi Ara

Dolandırıcılık vakaları çok arttı dikkatli olun!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • E-devlet'e bile girerken sitenin doğru olup olmadığını defalarca kez kontrol etme ihtiyacı duyuyorum. Gerçi devlet bizim verilerimizi ortalığa saçtıktan sonra hiçbir şey güvende kalmıyor ancak ne kadar korunabilirsek o kadar iyidir.

  • Arkadaşlar böyle bir konuda bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşalım arkadaşlarımız bilinclensin 3 defa dolandırıcıya denk geldim 1 ini yakalattim diğer ikisinde akıbet belli değil.Bu üç dolandiriciliktan birisi 5 sene önce oldu ikisi geçen ay ve geçen hafta oldu.İnananlar oldukça ve adalet olmadikcada bitmeyecek gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram vb yerlerde evden iş dolandırıcılığıda meşhurdur. Sizden kapora yada kargo parası istiyorlar sonra ne ürün var ne kargo.

    Yada aynı yöntemle papara hesabı açıyorlar adınıza. Bilgilerinizle hesap açıyorlar. Hesabı aktif etmek için sadece sizin banka hesabınızdan sizin adınıza açtıkları papara hesabına havale yaptırmaları kalıyor. Onuda hesabınızı doğrulamak için size 105 lira yolluyoruz diyorlar sonra o parayı geri gönderin diyerek sizin adınıza açılmış hesabın ibanını gönderiyorlar. Gönderdiğiniz an gül gibi bir papara hesabınız oluyor. Artık kaçak bahis ve kumar sitelerin para transfer köprüsü oluyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.