Şimdi Ara

DOLANDIRICILIK VAKASI..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • techniquest35 Arkadaşımız hem yarbay aldığım hesabi geri aldı parasını verdiğimiz halde tüm yazışmalar aramalar mevcut yükleyebilirim hesabi geri aldı bizden 1 ay sonra bu yapilan nasil adilik 3 kuruş icin yapilan revamıdır?



  • geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam yarbay birde yaa adam diyor ki mail bende yok ama hesabi aliyor nasil bi iştir ? yüzsüzlükdür hesap iadesi olmazsa mahkemeye vereceğim
  • Normalde bu boş konuya cevap yazmak istemezdim. Yalnız insanlar yanılmasın diye yazıyorum. Yoksa gerek duymam. Kimin ne kadar bilindiiği mevcuttur.

    Olayın özeti şöyle; bundan yaklaşık 2.2.5 ay kadar evvel oyunfor.com adresinden faceit levelı 8 diye hesap satın aldım. 1 hafta falan kullanışımdır. Sonra main hesabıma döndüm ve aldığım hesabı da forumdan satışa koydum. Ve konu sahibi arkadaş ta hesabın ayrıntıları vs sordu ben de anlattım ve hesabı almak istedi. Önce ödeme sonra hesap teslimi şeklinde alışveriş tamamlanmıştır. Hatta içerinde yaklaşık 2.500 TL. civarı envanteri bulunan main hesabımı da almak stemiiştiir. Fakat teklif ettiği ücret düşük olduğu için kabul etmemiştim.

    Alışverişin ardından aradan 1-1.5 ay kadar süre geçmiş arkadaş hesabı başka birisine satmak istemiş. Önce güvenip karşı tarafa hesabı vermiş fakat karşı taraftan parasını alamamış. Bana telefonda bu şekilde anlattı. Geri aalabilme imkanımız vs var mı diye sordu. Ben de geri alabilir miyim diye biraz bakındım fakat alamadım. Hesabın bana oyunfor.com aracılığı ile verilen hesap adı vs mevcut. Alırken mailini vs değiştirip aldım zaten. Ben de olan bilgileri arkadaşa teslim ettim. Ki kendisine alırken de söyledim.

    Ortada herhangi bir dolandırılma vs yoktur. İstediği gibi şikayet etme vs hakkında özgürlüğü mevcuttur. Ama hesabı kime sattı ise onu gidip onu şikayet etmesi sanırım yararınadır.

    İyi forumlar.

    Edit 1; özür dileyip konuya gerçeği yazmaz ise isim karalama ve iftira suçlarından ben dava edeceğiim.

    Edit 2; Şu an CİMER'e Adalet Bakanlığı'na gönderilmek üzere TCK'nın iftira başlıklı 267 nci maddesi gereğince hakkınızda dosya oluşturuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 29 Haziran 2019; 19:57:49 >




  • hesap şu anda sende dostum ? niye boş yaparak karıştırıyosun ?
  • Ek güncelleme; konu sahibi iftiracı şahıs korkmuş olmalı ki benim ile iletişime geçtiği numarayı iptal ettirmiş. Dava edeceğimden çok korkmuş belli. Herhangi bir fiil yok şu an. Ama yine de 1-2 gün içerisinde adliyeye gidip dava açabiliyor isem açacağım. dosya numarasını da onuya eklerim. Şimdiliik Cimer dosyası bulunsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Temmuz 2019; 21:9:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.