Şimdi Ara

Download & Install'da sorun yaşıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetle olan sorunumu daha yeni halletmişken monitorü tutup kasaya çarpmamak için kendimi zor tuttuğum bir sorunla karşılaştım arkadaşlarlar. 10 Day Trial için Download edeceğim hani şu yükleyip hemen ardından install eden zamazingo, biliyorsunuz sanırım.. Fakat yüklenirken sürekli sorun çıkarıp duruyor... Bir neden göstermeden "Installer sorunla karışlaştı", şu "Hata raporu gönder - Gönderme" tarzı seçenekli..

    Bunun nedeni ne olabilir?
    Herşeyi silip tekrar indirirsem hatanın tekrarlanmama olasılığı var mı?

    5 yıldır oynamak istediğim fakat daha yeni imkanım olan oyunu indiriyorum ve BAM!! sorun üstüne sorun!!
    Cidden beyler kafayı sıyırmak üzereyim mantıklı bir tavsiye beni çok mutlu eder =D



  • Xp mi kullanıyorsun vista mı işletim sistemi kaynaklı olabilir eğer xp kullanmıyorsan vista yada w7 varsa yönetici olarak çalıştır güvenlik duvarını kontrol et antivirüs programını kontrol et onun güvenlik duvarını kontrol et dns lerin otomatikmi antisansür gibi program yüklümü çevrende oynayan arkadaşın varsa yada tanıdık temiz internet kafe ordan alabilirsin oyunu wow regedit e gerek dymaz kopyalayaıp çalıştırabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 24 Aralık 2009; 10:09:39 >
  • Daha yeni format attığımdan XP sp2 var.
    Güvenlik duvarını iptal ettim iki antivirüs programı da normal.. Malesef geldiğimden beri buralarda bir internet kafe bile görmedim, benden başka da oynayan yok sanıyorum..
    Antisansür programı değil fakat DNS'ler sabit, otomatik değil.
  • gidip arkadaşlarından yüklenmiş patchlenmiş external hdd ile almanı tavsiye ediyorum.. oyun malum cok büyük indir indir bitmez..

    bu arada sürekli sorunla karşılaşman, modemdeki güvenlik duvarından yada ADSL hattındaki kopmalardan kaynaklanıyor olabilir..
  • Benden başka oynayan arkadaşım olmasını çok isterdim ama malesef =)
    Modemdeki güvenlik duvarına hemen bakıyorum, ADSL hattından olmadığını düşünmemin nedeni şu, sürekli aynı dosyayı indirirken hata veriyor. MaidenWoundCrit dosyalarını.. Kapatmazsam öyle yada böyle install'a geçiyor %11'e gelip bahsi geçen dosyayı yüklemeye sıra geldiğinde install'da da hata veriyor..
  • wowda öyle bir dosya oldugunu bilmiyordum.. hatırladıgım kadarıyla data.mpq, patch.mpq gibi büyük dosyalarda tutuluyor her şey..
    sakın başka bir şey indiriyor olmayasın? wow oynayan arkadaşın yoksa sana başka bir akıl vereyim. torrentten indir.. sadece ilk wowu indirsen yeterli sonra ister manuel patch yaparsın ister installerin patchlemesini izlersin.. eger patch yaparkende hata verirse oyun sitelerinden patchleride bulabilirsin..
  • Evet sizin dediğiniz gibi indiriyor ama 5 parçaya ayırmış şekilde ve içlerinde barındırdıkları dosyaları teker teker indirip öyle yüklüyor.. Torrent'ten indirmeye başladım temin fakat direkt Wotlk indiriyorum acaba bir sorun olur mu sizin söylediğiniz yol yerine böyle yapsam?
  • Oyundaki hata client ile alakalı sanıyorum veya ben öyle anladım ancak torrent gerçekten daha iyi bir yöntem wow için umarım sorun yaşanmaz.
  • sadece WOTLK indirirsen yeterli olmaz.. Sırayla WOW - WOW TBC - WOW WOTLK indirmen gerekiyordu..
    WOW tek başına patchlersen çalışır ama WOTLK, WOW TBC ve düz WOW olmadan çalışmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.