Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
23
Favori
14.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bafrali90 kullanıcısına yanıt

    Oyun daha duyurulalı bir kaç gün oldu ? Yama ne ara cıktı yahu :S Şaşirtici ! bilgi için tşkler )

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Rica ederim artık çok hızlılar bu konuda ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafrali90 -- 24 Mart 2024; 22:40:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim pawnı sürekli çürümüş etle yolluyorlar ayıptır. Ben ne güzel şeyler veriyorum millete.

  • Şehrin içindeki elfin görevini yapayım diye okçuluk sınıfına girdim, girş o giriş, göreve başlayış o başlayış. Kılıç - kalkandan oka geçine çok daha OP geldi. Animasyonlara vuruş şekillerine hayran kaldım. 5-6 saat okla giderken Elf dertlerinde kaybolup farklı farklı item'lar buldum. İleride açılacak olan mystic spearhand sınıfının çift taraflı mızrağını buldum. Yanmalı manmalı bir şeydi.


    Oyundan çıkayım derken bir görevde mystic spearhand sınıfını kullanan birini keşfetmemle sınıf açıldı, bir onu deneyim dedim. Okçudan sonra aynısını buna dedim, bu nasıl OP bir sınıf? Yada çok gezip alevli mızrağı aldığımdan mıdır bilmem artık açık dünyada bir boss yetmiyor oyun bana ikişer ikişer yolluyor boss'ları ama ne fayda kıymaya çeviriyorum hepsini.

    Oyunun combat'ı o kadar keyifli ki , DMC5'den bile kat kat çok beğendim. Hem gerçekçi görünüyor hem çok oturaklı. Sınıflar çok OP'a benizyor yada her tarafa bakacağım diye ben çok güçlendim bilemiyorum. İlk oyununda sonlara doğru mystic kinght almıştım o da çok güzeldi de bu kadar OP değildi her şey Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    Şu oyun serisi gerçekten mevcut açık dünya oyunlarının combat ve companions mekaniklerinden çok çok daha ötede. Pawn sisteminin kendini sıkıştırma dışında bir sorunu yok, eftun püften şeylerle mis gibi yapay zekayı sulandırmayın lütfen Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]  İlk oyun zamanında Skyrim'in gölgesinde kalmıştı bu oyun umarım hak ettiği değeri görür gerçekten muazzam iş var combat kısmında. Keşif kısmının büyüleyici tarafı Elden Ring den aşağı kalır değil. Gittikçe gidiyor açıldıkça açılıyor, bitsin diyorsun bitmiyor mekanlar.


    En çok eleştirilen oyunun sana sürek düşaman yollaması çok gıcık bir şeymiş cidden. Belirli yerlerde bu olay yok, o şekilde çok daha güzelleşiyor oyun, umarım kaldırırlar o saçmalığı.





  • mükemmel bir oyun olmuş.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Düzenlenmiş Makine Çevirisi


    Biraz bekle hocam kaliteli bir ekip elle çeviri yapmakta şuan

  • Merhabalar, hedef kilitleme gibi bir özellik var mı arkadaşlar oyunda, bazen yetenekleri kullanınca savaş alanının bayağı dışına çıkıyor benim karakter, serbest kamera açık şekilde oynuyorum bundan kaynaklı da olabilir mi acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xImR0 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunda hedefe kitlenme bulunmuyor maalesef. Karakter ne tarafa bakıyorsa o tarafa saldırır. Kamerayı düşmanlara çevirmek yerine onların yönüne doğru hareket edip atack/block yapmak daha pratik.

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    hocam kusura bakma ya ben de çürümüş et veriyodum 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bafrali90 kullanıcısına yanıt

    ekipten birisini fırlatabileceğiniz bir yükseklikteyse fırlatın onlar indiriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Dediğine katılmıyorum, eğer sıradan biri olsaydı milyon takipçisi olmazdı. Videoları bana da itici geliyor takipçisi değilim ama sıradan biri dersen hakkını yemiş olursun, yüzlerce insan onun yaptığı işi yapmaya çalışıyor ama kaçı becerebilmiş? kaçının milyon takipçisi var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pawn üzerinde yaptığınız değişikliklerin (Level atladı, skill verdiniz, ekipman değiştiniz vs) Rift de aktif olması için, Inn de dinlenmek gerekiyor. Kamp yapmak sayılmıyormuş , bilginize.

    Yeni başlayanlar için, Rift diğer oyuncuların pawn 'ınızı yanına alması veya sizin onlarınkini almanız sağlayan sistem diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 25 Mart 2024; 16:6:35 >
  • Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 25 Mart 2024; 17:39:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    Bunu farketmiştim de bu Horizon'nın çektiği nedir abi ya, Elden Ring ile çakışır Dragons Dogma ile çakışır. İlk oyunları da bir oyunla denk gelip sönük kalmıştı ama hatırlamadım oyunu şimdi Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Beklediğime fazlasıyla değdi. İşten dolayı başında çok fazla oturamıyorum ama özel zaman ayırmaya değecek bir oyun olmuş. Detay seviyesi çok iyi, yapay zekanın öğrenmesi ve bunu oyun genelinde sık sık hissettirmesi çok hoş olmuş. Oyun yaptığınız her şeyi çok doğal ve gerçekçi hissettiriyor


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]RxCanyoutube
    Dragon's Dogma 2 | Cyclops vs Arisen | 5700XT & 13600K
    https://www.youtube.com/watch?v=wVVTeGAqe74&feature=youtu.be
  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Bu oyununu oynadıktan sonra ilk oyununu da merak ettim. çok underrated bir oyun olduğunu çok kişi söylüyordu zaten. Bu ara da hocam yapay zeka bizim ve diğer oyuncuların oynayış şekillerine göre değişiyor.


    Ben pawnım ile aynı sınıfım nasıl taktik geliştirirsem onu örnek alıyor. bunu zaten diyor birde ben görüyorum. Baktığımda bu pawn ların bir şeyler öğrenme olayı varmış gerçekten herkes pawnyla farklı sınıf oynadığı halde bunu fark edip söylemiş. farklı kendine özgü bir oyun gerçekten.


    Bu bazı pawnlar görevin rotasını biliyor, ama götürürken yaratıklar saldırınca tekrar götürmüyor her seferinde görevi iptal edip yeniden alıyorum bunun başka bir yöntemi var mı acaba

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Aksiyona girdikten sonra pawn komutlarında "Go!" derseniz ilgili pawn seçili görev ile ilgili muhabbete başlayıp tekrar "Go!" demeniz halinde de yolu göstermeye devam ediyor. En azından ben bu şekilde sorunu çözüyorum

  • RxCan kullanıcısına yanıt

    Evet oldu çok teşekkürler ederim. Gayet kolaymış ama bilmeyince olmuyor işte :D

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Oyun çok eğlenceli, her dakika yeni bir sürpriz ile karşılaşıyorum. Az önce şehirde kaybolmuş bina bina gezerken yanlışlıkla geneleve bir dalışım vardı ... Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Zelda Breath of the Wild ile çakışıp sönük kalmıştı o da hocam Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.