Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
23
Favori
14.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harika bir sahne , netten alıntıdır

    https://twitter.com/sunhilegend/status/1772342929660498305/mediaviewer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Evet arkadaşın da dediği gibi. Ayrıca ''ileri'' demek size gösterecek sandıklar, konumlar veya ''yardım edebilirim'' dedikleri şeyler içinde geçerli. Misal büyücüler bir yere bakıp oraya ''ben ulaşabilirim'' diyorsa dediği yönde bakıp ileri git deyince büyüyle oraya çıkıp lootlar gibi.

  • Mystic spearhand'ın OP'luğuna dayanamayıp tekrar bow'a geçtim, zorlayınca böyle oyunlar daha güzel yoksa çok basit oluyor her şey. Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

    Oyun beni fena aldı. İlerledikçe detaylara, mekanlara, ışıklandırmalara daha da hayran kalıyorum. Sıkıntıları mevcut, bir yolcuğu yeni yaparken çok keyifli oluyor ama dönerken aynı etkiyi yaratacak mı bilmiyorum şu an. İlk oyundan kalma aynı yaratıkların aynı yerde spawn olma saçmalığı hala var çünkü.


    Şu ana kadar 30+ ışınlanma taşım, 14 tane dirilme taşım, 2 tane da fast travel noktası oluşturma kristalim oldu. Mikrolanmaya mecbur değilsiniz Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] . Bir de adam akıllı bir opt. ile çıksaydı tam olacaktı, çıkışında kötü hatalar yaşandı.



    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Ekran görüntüsü inekleri için bu oyunu oynamak işkence, her şeyi çekmekten kendinizi alamıyorsunuz Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 



    Edit, bonus Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] ;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 26 Mart 2024; 0:24:18 >




  • Bu Mystic spearhand karakteri ne zaman açılıyor oyunda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @noir06, teşekkür ederim.

    Arkadaşlar, bazı yerlerde çıkan ünlem simgesine doğru gittiğimde herhangi bir npc, eşya vs olmuyor. Konuda daha önce ırklara has görevlerin olduğunu okumuştum, karşılaştığım durum bununla alakalı bir şey mi yoksa bazı görevler zincir halinde mi ilerliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bafrali90 kullanıcısına yanıt

    ---Spoiler---


    https://dragonsdogma2.wiki.fextralife.com/Mystic+Spearhand



    Dragon's Dogma 2'de Mistik Mızrak El Sınıfının Kilidini Açma


    Dragon's Dogma 2'de Mistik Mızrak El Mesleğinin (Sınıf) kilidini açmak için oyuncuların, belirli bir NPC ile etkileşimi içeren olayları tetikleyecek şekilde oyunda ilerlemeleri gerekir. Mistik Mızrak El Mesleğinin kilidinin nasıl açılacağına ilişkin adım adım prosedür aşağıda verilmiştir:


    İlk olarak, 'Ejderhanın Uyanışında' erken ana görevini yaparken kolayca yapabileceğiniz Melve'yi keşfetmelisiniz.

    Canavar İtlafına erişim kazanmak için Sovran Koltuğu'nu tamamlayın. Canavar İtlafı görevi, Stardrop Inn'de Brant ile konuşurken 'Bana canavarların öldürülmesinden bahset' diyalog satırında 'Kabul Et' seçeneğini seçerseniz edinilir. Handaki Brant'la konuşmak yalnızca geceleri mümkündür.

    Canavar İtlafını tamamlamak ve birkaç gün vakit geçirmek için Brant'a rapor verin. Bunu bir bank kullanarak, kamp yaparak veya bir handa dinlenerek yapabilirsiniz.

    Vernworth'teki North Vernworth Öküz Arabası İstasyonunda bir Öküz Arabasına binin [Ejderhanın Dogma 2 Haritasına Bakın]. Bu seni Melve'ye geri götürecek.

    Melve'ye vardığınızda, kasabaya saldıran bir ejderhayla karşılaşacağınız 'Felaketin Okunuşu' görevi tetiklenecek.

    Ejderhanın kasabadan kaçmasını sağlamak için diğer NPC'lerle birlikte savaşmalısınız. Ejderhayı öldürmenize gerek yok, belli bir noktada sağlık çubuklarını tüketmek onun uçup gitmesine neden olacaktır.

    Karşılaşmanın ardından, az önce ejderhayla dövüştüğünüz bölgeye bakın ve kukuleta takan ve sırtına Duospear takan bir adam bulmalısınız. Bu NPC Sigurd'dur.

    Ejderhayla savaştıktan sonra onu ortalıkta göremezseniz, Tristan's Inn'de dinlenmeyi deneyin; onu Melve'de belli bir noktada bulmalısınız. [Ejderhanın Dogması 2 Haritasına bakın]

    Onunla konuştuğunuzda adını ve nasıl savaştığını sorun. Bu, onunla konuştuktan sonra otomatik olarak mesleğin kilidini açacaktır.


    Ejderhayı savuşturduktan sonra Sigurd'u Melve'de bulamazsanız Alternatif Yol:


    Canavar İtlafı sırasında Harve Köyü'ne ulaşacak ve otomatik olarak 'Pullu İstilacılar' yan görevlerinden birini tetikleyeceksiniz. Bu görev, oyuncunun köyü istilacı Sauria yaratıklarına karşı savunmasını sağlar.

    Görevin hedeflerini takip edin ve tamamlayın. Bu, Harve Köyü'nün yeniden inşa edilmesiyle sonuçlanacak.

    Belirtildiği gibi, ejderha karşılaşmasından sonra Sigurd'u Melve'de göremezseniz, onu Harve Köyü'nün Sahil Kulübesinde bulabilirsiniz. [Ejderhanın Dogması 2 Haritasına bakın]

    Tıpkı onunla Melve'de karşılaşmışsınız gibi, onunla konuşun, adını ve dövüş tarzını sorun, böylece kilidini açacaksınız.





  • Oyunda şehrin için de ork spwan oluyor birden. Bug mu bu ? Inn yanında oluyor genelde.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Görüntüler şahane duruyor hocam. Bana silahlar güçlü değilde oyun genel olarak kolay gibi geldi. Hangi sınıfı seçersem seçeyim düzgün bir oynanışla çok basit kalıyor düşmanlar. Heykeltraş görevi vardı ona gideyim diyerek battahl şehrine yola çıktım, sınırda iznim olmadığı için geçemedim, uzun süre oynadıktan sonra dağların içinden mağradan kaçak girmeyi buldum uzun yolculuk yaptım, boss lar moblar derken hiç zorlanmadım ölmedim.


    Meğer ana hikayede biraz daha ilerleyince sınırdan geçiş iznini oyun veriyormuş. Ben zaten gitmemem gereken yerlere erkenden gitmişim ve hiç zorlamadı. Ardından google dan bakınca oyunun kolay olduğunu dile getirenler çok olmuş.


    Bu arada o travel poin oluşturma taşını battahl topraklarına çıkarken yanıma almadığım için çok pişman oldum, gidecek olan varsa uyarayım depoda bekletmesin Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 





  • xImR0 kullanıcısına yanıt

    O ünlem işaretleri etkileşime geçilebilecek şeyleri gösteriyor. Tutup atılabilen nesneler gibi şeyleri bazen de ufak bir hata oluyor bence ünlemin çıktığı dümdüz yerde bakıyorum bir şey yok

  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Battahl'a aynı şekilde gitmişiz Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Sonrasında giriş izini aldım bende. Söylemiş olayım oyunda çok kritik taraflar seçiyoruz ama oyun bize bunun kritik olduğunu hiç çaktırmıyor bizim anlamamız lazım. Karşılaştığım bir durumda geçmiş olayları şansa hatırlayarak ilerledim de yırttım. Sonrasında ortaya çıktı tersini seçsem oyun batacakmış dedim yani Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] Dikkatli oynamakta fayda var.

    Oyunun kolaylığından şüphe ederken senin de aynı şeyleri söylemenden sonra emin oldum bende, gerçekten kolay oyun. Düşmanların daha fazla hasar verdiği mod çıkmış onu deneyeceğim;

    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]nexus mods :: dragon's dogma 2
    Enemies Do More Damage
    https://www.nexusmods.com/dragonsdogma2/mods/186



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 27 Mart 2024; 1:28:0 >




  • Youtubeda vs 3060 ekran kartı ile sorunsuz 60 fps oynayanlar görüyorum aynı bende 3060 ti var ama 4-5 dk oynadıktan sonra 30 fpsi aşmıyor oyun çok kastıran bir ayarı mı var anlamadım aynı ayarlarla oynuyorum üstelik mesela şu aşağıdaki adam 3060 ile rahat oynuyor.


    Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]Geralt Benchmarksyoutube
    Special thanks to Capcom and TheoGames for sending me the game, I really appreciate it. Hey everyone, Dragon's Dogma 2 releases in a few minutes and you must have a great PC for it, it is really demanding and needs improvement. If you own the 1660 Super, you must forget about 60fps, I'm testing a mixed preset in it, but even if you set the graphics to Low + FSR, you would only get +3fps with worse graphics, since the FPS is lower, I would highly recommend playing using a controller. I also recommend using Medium Shadows in all these GPUs since High is too demanding (you can use High in the 4070 since it has enough performance). Neither FSR nor DLSS will save the performance, the FPS Gain is very small. 00:00 GTX 1660 Super (Custom, 1080p) 02:09 GTX 1660 Super (Custom, 1080p + FSR) 04:05 RTX 3060 (Custom, 1080p) 06:17 RTX 3060 (Custom, 1080p + DLSS) 08:16 RTX 4070 (Custom, 1440p) 10:59 RTX 4070 (Custom, 1440p + DLSS) 13:37 RTX 4070 (Custom + RT, 1440p + DLSS) 15:44 GTX 1650 (Lowest, 1080p) 17:47 GTX 1650 (Lowest, 1080p + FSR) *Recording takes 3fps CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D COOLER: SuperFrame ISENGARD 360mm MOBO: ASUS TUF B550M-Plus RAM: XPG Spectrix D41 32GB RAM (4x8GB) 3600MHz PSU: XPG Core Reactor 850W 80plus Gold STORAGE: Fanxiang S770 2TB NVMe 4.0 7400/6800 (+4TB HDD) CASE: Lian Li O11 Dynamic Hall of Fame Game Reviews (Portuguese): https://www.backloggd.com/u/GeraltRX Business Inquiries: gustavodolby@hotmail.com (Gustavo Dias) Channel art made by Luvskaz: https://www.instagram.com/luvskaz/ @NVIDIAGeForce @nvidiabrasil
    https://www.youtube.com/watch?si=NEaPUkEDzwc5Bt50&v=QWKu2XQZbnc&feature=youtu.be
  • Beyler load from last in ress yaptım 7 level haline döndü oyun başa attı nasıl geri alıcaz bunu . Gerçekten idiot bu firma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam 20 saati doldurdum. Cok isinamadim ama denemeye devam edicem en kotu ana gorev rush yapicam sonunu merak ediyorum. Opt. Berbat bu arada. Aksiyonu bana cok iyi gelmedi hirsiz asas karskterle oynuyorum ondan olabilir. Suan tek yaptigin sey 100 basi ile konusup gorev alip onlari yapmak. Cogu gorevde nerede ne yapiliyo bir bilgi yok sans eseri yardimcilariniz gotururse bulabilirsiniz…

    Bir kere gel diyip beni goturdu aha dedim buldum sonunda sonra ormanin ortasinda durdu dahada bi yere yonlendirmedi 😂

    Birde hala hapisten cikarmaya calistigimiz adam icin kitap dolu bir yer bulamadim. Gecekondularin oraya yonlendirdi bi ara oyun bu gorevde. Girdim oraya bana saldirdilar sanirim konusacagim adami oldurdum… cok daginik geldi bitsede forbidden weste gecsem modundayim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

    Bu oyun kesinlikle size göre değil, zorlamayın xD Düz lineer oyunlar ile çok farklı Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Balo görevini yapan varmı ? Göreve girdim youtubedan izledim bir kagıt veriyorsun adamlara ama o kagıt bende yok yada attım galiba. Kafayı yedim ya...

  • ulrika görevi bi yerde tıkandı bende oyunu oynamaktan vazgeçtim. 25 saat oynadığım oyunu bi görev sırası kaçtı diye tüm görev dizisini iptal etmekte büyük salaklık.


    elden ring in taş.anı yesinler cidden söylüyorum bu şirketler saçmalamakta sınır tanımıyorlar.

  • Evi satın alan var mı ? Verdik 20000 sonradan içime oturdu :) Evde uyuyunca pawn da güncellenmiyor.

    Bu okçu görevi önemli mi ?Skill eşya bir şey veriyor mu ? Ben değilim ama benim main pawn okçu.

  • shupusbu kullanıcısına yanıt

    Okçu görevi çok güzel bir yay veriyor, oyunda önemsiz görev yok. Ev önemli hocam, pawn'ı vs güncelliyor nasıl güncellemiyor. Sizin elemanı kullanan yoktur belki.

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Okumak önemli, görev açıklamalarını.

    Elden Ring'i ki kim ezberletiyor bu kadar insanlara şaşırıyorum. Okumaya erinen tipler için değil bu oyunlar. Açın tam çözüm izleyerek Elden Ring oynayın. Dark Souls - Elden Ring hayranıyım ama saçmalarcasına yüceltmeyin / kıyaslamayın her haltı.


    Okumaya üşenenler, oyunda emek vererek oynamaktan uzak TP yok diyenler, target lock yok diyip oyundaki smooth target denilen mis gibi mekanikten haberi olmayanlar gelip ağlıyor, hem de terbiyesizce ağlıyor.

    Üstede biri yazmış, ''pawn görev gösteriyor sonra birden duruyor, zorla oynuyorum oyunu'' halbuki biraz üstü okusa aynı soruyu başka bir arkadaş sormuş başka birisi de güzelce cevap vermiş. Hoş, burada iki satır yazıyı okumayan oyunlardaki koca koca yazıları neden okusun? Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU]  Hayır neden zorla oynuyorsun, oynama abi? Dragon's Dogma II (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    Daha çok ağlama duvarına döner buralar.





  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Okçu görevinin önemsizden değil yeri çok sapa bana şu an :) ama ok veriyorsa giderim.
    Benim elemanı kullanıyorlar. Ben inn de dinlenip bir de evde yattım üstüne. Ondan olmadı bekli aralarında bir kaç dakika vardı sadece. Akşam denerim evde bir daha.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.