Şimdi Ara

dreadwave vs silk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Mage ler (ve kimi warlocklar) shadow priestlerin aksine daha fazla crit sebebi ile, pvp itemlarına +resilience,stamina yerine +crit gemleri, resilience, stamina ve dps açısından daha iyi olmasına rağmen dreadwave itemler yerine silk itemleri, gladiator spellblade+off hand yerine staff tercih ediyor gördüğüm kadarıyla. Ancak o kadarcık %crit bonus için resilience, stamina ve dps den feragat etmek benim mantığıma pek uygun gelmiyor, bir yandan da bu kadar insan bunu tercih ediyorsa bir sebebi vardır da diyorum kendi kendime. Siz ne düşünüyorsunuz ?



  • Sırf görüntüsü güzel diye staff'ı alan insanlar tanıyorum. ama spellblade'i alanda çok var. staff kadar göze batmadığı için dikkat etmemişsindir.
    buarada dest giden bir lock'un staff'ı alması normal bence çünkü offhand ve spellblade crit vermiyor.
  • Bak, eğer bir warlock ruin talentini her ne sebeple olursa olsun kullanıyosa, o warlock silk setleri ve crit gemleri tercih etmek zorundadır, çünkü ruin talentine veriyosan oynayış stilin survival değil damagedir. Mesela artık talentleri inspectlediğin için, itemlerine bakmadan önce bi talentleri inspectle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.