Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
571
Cevap
52
Favori
28.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet, sol teker vb. hatalar vermiyor artık. Su almama problemi sürüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende su almama problemi yok. Bende yerlere su damlatma problemi var. Parkede kalan su kabartabiliyorparkeyi. Pas pas attırmıyorum ben robota. 1 su bardağı su ile 115 metre kare evi nasıl silecek. Her yere sıvıyor yavru çamuru tozu. Çamurlar gün Işığı vurduğunda leş gibi dalgalı dalgalı gözüküyor açık renk parkede. Elle vleda en temizi , hem sıcak su, hem parlatıcı hem çamaşır suyu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goki3301 -- 1 Şubat 2024; 18:7:50 >
  • goki3301 G kullanıcısına yanıt

    paspas olayı genel anlamda üzerinden ıslak mendille geçmek gibi düşünülmeli zaten. bu benzerlerinden daha iyi yapmasına rağmen LS ultra ve türevleri gibi istasyonlu olmadığı için süpürtülen alana göre tekrar tekrar yıkanmalı moplar arada. LS ultra da mesela şu odayı, ya da şu kadar mt2yi temizledikten sonra yuvaya gidip paspasları otomatik temizle olayı var. bu ürün ve benzerlerinde ev 1-2 günde bir kere süpürtülmedikten sonra paspas yaptırmak çokta mantıklı değil. zemin çok çok tozsuz olmalı yani ki toz bi yerden sonra çamur olmasın ya da 1-2 odada bir paspas yıkanmalı. tabi diğerlerine göre mopu yine daha iyi.


    ben haftada 1 kez çift x2 süpürtüyorum dublekste şarj bitiyor zaten. üstüne paspas attırmıyorum. 2 günde 1 süpürtüp paspas attırmam lazım, onda bile bazen son oda da yıkamak gerekiyor tek kat için. haftada 1de yaptırsam x2 temizlikten sonra olabilir ama mopu x2 süpürgeden sonra ayrıyetten attırmak lazım.


    L20 ultra vs çok iyi yanlara açılıyor mopları vs ama çokta pahalılar.





  • Benim 2+1 80mt kare evimde süpürmesi zaten çok iyi silmesi de işimi görüyordu 3 günde bir full silme süpürme yaptırıyordum evde sürekli temiz olduğu için öyle çamur olmaymış falan asla olmuyordu tertemiz yapıyordu tabi bunlar moplara su verdiği zamanlardı artık vermediği için tüketici hakem heyetine başvurup iade edip roborock s8 aldım bununda süpürmesi güzel ama L10s gibi tat vermiyor mopu L10s başka birşeydi haritalaması sensörleri tipi şekli karizma makinaydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goki3301 G kullanıcısına yanıt
    Su seviyesini azaltın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende emiş gücünden çok memnunun. Halı sensörleri çok hız. Halıya Çıktığı anda çekiş gücü arttırıyor. Diğer markalarda bu sensörler bu kadar hızlı çalışmıyormuş.
    Geçenlerde son güncellemeyi yapmadan önce ilkdefa karşılaştığım bir hatayı vermişti. Tepedeki sensör sıkıştı hatası. Malum kendini korumaya alıyor. Play tuşu işlemiyor böyle oldumu. Teker hatasında playa basınca devam ediyordu. Nasıl düzelttim hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Su almama problemini nasıl keşfettiniz?

    Ben alalı henüz 2 gün oldu ve moplu temzilik yaptırmadım.Acaba Moplu temizlik yaptırınca mı belli olacak?

    Bir de Şu an sadece tezmilik yaptırıyorum.

    Bu esnada mopların takılı olması sorun teşkil eder mi?

    Takılı mı olmalı yoksa sökeyim mi?

    Teşekkür ederim.

  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt

    Paspas modunu açmanıza rağmen paspaslar ıslanmıyorsa su almıyordur, ilk kullanımda suyu biraz geç almıştı. 7-8 temizlikten sonra su almama sorunu başladı, yazılmla mı alakalı bilemiyorum, (yerli yabancı forumlarda ki çözüm önerilerinin çoğu denendi.). Bu arada tavsiye olarak şunu söyliyeyim paspasları çırt çırtlarından hiç çıkarmayın cihazdan parçasıyla söküp öyle yıkayın. Cırt ömrü uzar diye düşünüyorum. Paspaslar sürekli takılı kalabilir, süpürme modunda yukarı kaldırıyor. Sizin üşengeçlik seviyenize kalmış, paspas yaptırmıyorsanız takmamak en iyisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 7 Şubat 2024; 21:43:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mesajları okuyarak sonuna geldim ve o şekilde yazıyorum. Bir çok kişinin yaşadığı paspasların ıslanmama sorununu bende yaşadım. Ürünü alalı çok oldu ama evlendikten sorna kullandığım için toplamda 10 defa çalışmamıştır. Bir kaç çalışmadan sonra paspasların ıslanmadığını ve zemini hiç ıslatmadığını hatta zemine değmediğini yüksekte kaldığını farkettim. Herşeyi denedim, hazneyi söktümt aktım suyu az / çok koydum ancak sonuç aynı. Sonra ürünü aralık ayının sonunda Vatan'a götürdüm ve şikayetlerimi bildirerek değişim talebinden bulundum tabiki değişmediler ve servise gönderdiler.Normali budur tabiki kullanılmış ürün.

    Servis sürecinde şöyle bir sıkıtnı yaşadım, bahsi geçtiği gibi servise ulaşmak zor sadece ara sıra mesajlar geliyor hem Vatandan hemde servisten. Ürününüz serviste bakıma devam ediyor vs. Yasal bakım süresini çok aştıkları için Vatan'ı tekrar aradığımda ürünün değişim talebinde bulunabileceğimi veya idae edebileceğimi söylediler. Sonuçta ürünü benim aldığım zamanın fiyatıyla şimdiki fiyatı aynı değildir ve ürünün değişimini istedim iade yapılırsa muadili bir ürünü daha fazla paraya almak durumunayım.


    Fakat bu talepte buludğumdan bir kaç gün içersinde servisten bir mesaj daha geldi ve ürünün yedek parçasının yurt dışından geldiği hemen akabinde bir mesaj daha alarak ürününü servis sürecinin tamamlandığı ve ürünün ilgili adrese kargolandığını yazıyordu. Bu gün Vatandan bir mesaj daha geldi ürünün servisde işlelerinin devam ettiğini. Aradığımda ise benim değişim talebimin göründüğünü belirttiler ve değişim talebimi yinelediler. Ürün tamir edildi mi ne oldu bilmiyorum. Servisin sayfasına girdiğimde dedğim gibi adrese kargolandığını belirtmişler. Ouno sevris bu arada konusu geçen servis.


    Neticede toplamda 10 defa kullanmadığım ürün paspaslama yapmamaya başladı ve yenisiyle değişme istedim. Bakalım başımıza neler gelecek. Böyle olmasını istemezdim ancak ürünü alacakların bu sorunları yaşayanların olduğunu bilerek hareket etmelerinde fayda var. Tabiki cihazlarda arıza çıkması olası bir durum bu çok normal ama yinede bu durumları düşünmek lazım.


    Tecrübeli olan arkadaşlara sorum şu olacak, bu aşamada ne yapmak lazım? Ürünü iade istersem yenisinin olmadığını yazmış bir çok kişi , Vatanda bakığımda da göremedim. Para iadesi yapılırsa paranın değeri gitti muadili bir ürünü alamıycam kaldı ki ek uzatma garanti sigrota da yaptırdım. O ne olacak? Ürünü tamir ettiler geri aldık kullandık diyelim kısa bir süre sonra aynı sorunları yaparsa yine mi bu süreci yaşayacağım. Ürünü aldık kullanamadan modeli çok eskidi. Açıkcası kafamız çok karıştı. Üzüldük, sizlerle de paylaşmak istedik, dertleşmek istedik diyelim.


    Düşününki daha paspasların düşme problemini yaşacak aşamaya gelemedik bile.


    Zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler, varsa tavsiye veya bir öneri değerlendirmeye alacağım.

    Teşekkürler, iyi günler.


    Edit: Ouno servisle az önce görüştüm, ürünün su pompasında arıza varmış değiştirmişler. Ürünü test etmişler ve çalışıyormuş. Bu durumda iadesini gerçekleştirmiycez eğer başka sorun çıkarsa o zaman karar vereceğiz. Son olarak, Biz Mi Home üzerinden kullanıyorduk. Dreame'nin kendi uygulaması yoktu sanırım o zamana. :imdi indirdim ancak üye ol seçeneğinde kayıt hatası veriyor. Sizde de böyle bir problem oldu mu? Dreame vs Mi Home hangisi tercih edilmeli. Tekrar teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceburn -- 8 Şubat 2024; 12:2:47 >




  • Herkese merhabalar. Dreame L 10 S Pro kullanıcısıyım. Malesef su haznesine çeşme suyu ve yüzey temizleyici koyarak kullanıyordum.Su haznesinde su azalmamaya başladı. Su, yeri temizleyecek, ne zararı olabilir ki diye düşünmüştüm. Türkçe klavuzu da yok ki, nerden bileyim zarar verebileceğini. Ouno servisi kullanıcı hatası dedi, tamam kabul. 2580 TL ödedim. 19 ocaktan beri serviste. Yedek parca bekliyor diye sitede açıklama var. Burda yazılanlardan anladığım kadarıyla parçaları yurt dışından geliyor. Böyle ürünleri almamak lazım. Philips, arçelik gibi bilinen markalardan şaşmamak lazım. Ouno servisten çok ama çok şikayet var. Bakalım neler olacak. Ama bir dünya para verdiğim bu ürünle ilgili bir sorun oluşursa hakkımı sonuna kadar arayacağım. Para kolay kazanılmıyor, kolayca da yedirtmeyeceğim!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalbiri09 -- 8 Şubat 2024; 17:1:3 >
  • merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum.

    Merak ettiğim konu halıyı da moplamak istersek moplayabiliyormuyuz.

    arada halıyı silse güzel olur.

  • bugün denedim su vermeme problemlerini okuyunca moplatarak üst katı. ben de problem gözükmüyor. tüm güncellemeleri vs yapılı.


    @iceburn ben aldığımdan beri dreamehome uygulaması ile kullanıyorum. sorun vs yok. cep teli no ile üye olmuştum.

  • seydi32 S kullanıcısına yanıt

    merhaba, halı tanıma seçeneğini kapartırsanız sanırım halı üzerinden geçerken tanımaz ve mopa devam eder.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Kesin öğrenme imkanımız varmı. Eşim arada halıyı da moplamak bir nevi silmek istiyor. O yüzden xionami vacum s10 + mu alsam diyorum. Ama bununda istendiğinde kaldırması çekim gücü iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol daki satıcıya sordum bu cevabı verdi.
    Merhaba, hem süpürme hem silme modu vardır, silmesi profesyonel mop’tur. Halıyı moplayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Trendyol


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seydi32 S kullanıcısına yanıt

    şu an deneme imkanı yok maalesef. mopları yıkayıp kaldırdım şarjda alet. deneyen vardır illa ancak şu seçeneği kapatırsanız dediğim gibi halı yokmuş gibi davranır sensörü.


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • seydi32 S kullanıcısına yanıt

    Halıyı moplasa bile üstündeki paspasları çıkar. Düz zeminde bile zaten paspasları çıkıyor. Ben ince olan ambalaj lastiklerinden 2 tanesini bir mopa takarak kullanıyorum. Lastikle bile tam olmuyor, arada lastiklerini düzeltiyorum. Güzelce dikmek iyi bir fikir olabilir.

  • iceburn İ kullanıcısına yanıt

    Ya var ya bunlar herhalde herkese aynısını yapıyor.

    Ben aralık sonunda almıştım, sürekli teker arızası verince servise göndermiştim.

    Hızlı olur diye tamirini bekledim ama süreyi çok aştılar. Aradığımda direkt kendi temsilcileri değişim için talep oluşturalım dediler.

    Değişim olacak diye beklerken smsler gelmeye başladı, yedek parça gelmiş, alelacele tamirini yapmışlar kargo aşamasında gözüküyor.

    Bu Ouno Service çok berbat bir yer, sırf bunlardan dolayı bunlarla çalışan markalardan ürün alınmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 13 Şubat 2024; 12:57:19 >
  • sanalbiri09 S kullanıcısına yanıt
    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü



    Bu cırt bantlar denenebilir. Bir tarafı beze dikilir, diğer tarafı mopun plastiğine yapıştırılır. Denemekte fayda var.

  • ChevroleBey C kullanıcısına yanıt

    Teker arızasını yazılımla çözdüler. Her temizlikte 9 10 defa hata veren robot, şuan hata vermiyor.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.