Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
51
Favori
27.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ..


    iade ettim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 28 Temmuz 2023; 21:42:52 >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Nerden kaça aldınız hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar yaklaşık 3 aydır kullanıyorum üründen çok memnunum,Ancak bnm hatamdan dolayı mopların cırtcırtı eskisi kadar iyi yapışmıyor.Bazen kendi kendisine çıkıyor..Bunu yaşamamın nedenide mop bezi yıkanırken bezsiz süpürme yaptı.oda sanırım cırtcırtın arasına toz,kir falan doldudu,neladar temizlesemde olmadı.ya söküp m3ün yapışkanlı cırtcırtından alıcam yada bezi oraya yapıştırıcam.Öneriniz varmı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 6 Ağustos 2023; 14:12:42 >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Fiyat gerçekten çok iyi , vatan neden word kartla çalışmıyor anlamıyorum. Kart çıkarmam lazım almak için 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt

    su haznesine 1 tatlı kaşığı kadar beyaz sirke katıyorum bazen. mopları ıslatıp sıkıp takmadan önce sıvı arap sabunu gezdiriyorum bi tur pedlere+biraz da kokulu yüzey temizleyici

  • Merhabalar, yedek parça satın alan oldu mu acaba (yedek mop, fırça, hepa filtre ve alternatif olarak kıllı rulo silindir). Amazonda var ancak karışık ve farklı cihaz seçenekli.

  • edkaya E kullanıcısına yanıt

    merhaba, Amazondan yedek parça seti aldım, dün ilk kez kullandım. mopları orjinalinden farklı ama muadil. kötü değil. güze kumaşı var ve güzel siliyor. alt büyük silikon fırçası yedekte komple silikon olandan değil. aralarda kıl fırça olanlardan. zaten ful silikon olandan bulamadım başka şansımda yoktu. dediğim gibi kötü gayet iyi. tavsiye ederim. bu arada fiyatı cidden çok düşmüş. arada ki farkta 1,5 aydır açıpta yorulmadığımız klasik süpürgenin yorulmama bedeli olsun :)

  • sabil16 S kullanıcısına yanıt
    Link var mı hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sabil16 S kullanıcısına yanıt

    link fiyat bilgisi verirseniz almak isteyenlere yardımcı olur. kıl fırça nasıl farkı var mı orjinalinden sizce temizlik anlamında?

  • l10 s pro yeni aldım mi home uygulamasını kurdum uygulama türkçe cihazıda türkçe konuşmaya ayarladım ama harita ayarları kısmı ingilizce nasıl düzeltilir

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    temizlik anlamında fark göremedim ancak fırçalara saç dolanmasından şikayet ediyordu birçok kişi diğer modellerde. belki o biraz sorun teşkil edebilir silikon fırçanın rahatlığına alıştıktan sonra.


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübüamazon
    Dreame L10s Pro robot süpürge ile uyumlu aksesuar seti, 2 ana fırça, 4 filtre, 4 silme bezi, 6 yan fırça
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZSVXH3F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

    ithalat ücreti vs ile 595 tl ye mal oldu.

  • Ben de aranıza katıldım. Vatan bilgisayardaki fiyatın uygunluğu ve buradaki yorumları okuyarak cihazı aldım. Kurulum esnasında bir sıkıntı yaşamadım, ufak tefek türkçe seslendirme hataları dışında uygulama ve kullanım kolaylığı açısından bir zorluk yok. Haritalamanın ardından 2 kez süpürme ve mop yaptım. Performansından memnunum.

    Katkılarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar trendyolda 3- 4 ay sonra mopların düştüğü yazılmış. Bu doğru mudur? Önerir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce cihazı aldım. Temizlemesi güzel bir kez de mop yaptırdık onu da beğendik. Dün yine mopları ıslatıp taktım fakat moplar yukarıda duruyor temizleme yapmıyor. Reset attım denedim fakat değişen bir şey yok. Başka yapılacak birşey varmı? Yoksa istemesem de yeni cihazı servise göndereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankaamon -- 31 Temmuz 2023; 21:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de 1 hafta önce aldım şu an memnunum, ama ilk robot süpürge tecrübem. Ürün genel olarak gördüğüm diğer alternatiflere göre daha kaliteli duruyor. Ben de vatandan aldım, buradaki garantinin de resmi C1 servis garantisi olduğunu belirtmiş arkadaşlar. Ben ürün seri nosunu dreame turkiye servis sayfasına girdiğimde kayıt bulunamadı demişti.


    Yedek parça konusunda aradım, çok beklettikleri için mail attım C1'e. Henüz yanıt yok. Kendileri ile yedek parça konusunu görüşebilen yok mu gerçekten? Paspasların bir kaç ay sonra düşmesi vb. konular - temizlik sıklığına bağlı olarak - zaten ürünlerin yenisiyle değişmesi gerektiğini (uygulamada 80 saat) hesaba katarsak normal görünmekle birlikte, yedek parça konusunda kesin bir çözüm gerekiyor.


    @tutankaamon Süpürme ayarlarında temizlik modunun paspaslı olarak seçildiğini zaten kontrol etmişsinizdir diye düşünüyorum, ama yine de yazayım dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephasm -- 1 Ağustos 2023; 11:58:31 >




  • ultrasonic sensör hatası alanlar için 2 hafta içinde tüm dreame modellerini kapsayan bi güncelleme gelecekmiş. hata alan var ise bekleyebilir 1-2 hafta. sorun çözüldüğünü belirtmişler. ekran görüntüsü:


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • yeni alan ve eski kullanan arkadaşlar uygulama menünüz türkçemi yoksa bendemi sorun var c1 servisi aradım normal olduğunu ileride bi güncelleme ile düzeleceğini söyledi mi home kullanıyorum dreame home kullanuyımmı diye sordum mi homedan başka uygulamamız yok dedi

  • telefonika T kullanıcısına yanıt

    dreame kendi uygulaması var gayet yeterli. ben aldığımdan beri bunu kullanıyorum. uygulama Türkçe ingilizce istediğinizi seçebiliyorsunuz ayarlardan.


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübüplay.google.com
    Dreamehome - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreame.smartlife&hl=tr_TR
  • tutankaamon kullanıcısına yanıt

    mopları algılıyor mu donanım olarak peki takıp çıkardığınızda sesli uyarı veriyor mu? uygulamada temizlik ayarlarında mop modunu seçebiliyor musunuz?


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.