Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TimeBoy , TimeBoy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
577
Cevap
52
Favori
28.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mephasm kullanıcısına yanıt

    şu mesajdaki no'ya WP üzerinden yazarsanız geri dönüş yapıyorlar. yedek parça için değil ama servisteki ürün için yazmıştım. yedek parça için bilgi aldığınızda bizi de bilgilendirin lütfen.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156259293

  • eediz kullanıcısına yanıt

    ben çok sık mop kullanmıyorum ancak daha önce mesajdaki paylaştığım wikihowdaki gibi diş fırçası ile çözüm bulamayanlar için şu şekilde çift taraflı bantlı cırtlar işe yarayabilir diye düşünüyorum. ben yaşarsan bu sorunu şu ürünü alırım mesela listeye ekledim lazım olabilir diye. denemedim ya da firmayı tanımam etmem. fiyatı uygun diye listemde yalnızca geçen gün yine muhabbeti olmuştu. o yüzden araştırmıştım.


    https://www.hepsiburada.com/ecovel-cirt-bant-1-m-cift-tarafli-siyah-cirt-cirt-bant-en-2-cm-p-HBV00000QU7WB





  • telefonika T kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz menünün ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz?
  • mephasm kullanıcısına yanıt

    Hepsini kontrol ettim. Sorun yok

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Moplar takıldığında ve çıkarıldığında sesli olarak söylüyor. Moplar takılınca programda papaslama açılıyor. En az an çok su vermeyi denedim birşey değişmedi. Programdan moplamayı secip başlatıyorum mopa başlatıyor diyor odada dolaşmaya başlıyor (kendisini mop yaptığını sanıyor 😂) fakat ne moplar aşağıya iniyor nede dönüyor. Mopları takınca biraz cevirince kendi dönüp duruyor. Sorun sanki yazılım kaynaklı gibi geliyor.

  • tutankaamon kullanıcısına yanıt

    şurdaki L10s ultra ile benzer problem sanırım. halı algılamayı kapatıp der misini birde? robot tüm yüzeyi halı olarak algıladığı için olabilir. eğer problem çözülüyorsa bu şekilde halı tanımada sıkıntı olabilir. şimdilik onu kapatıp kullanabilirsin ama halılarında üzerinden moplayıp geçer.


    bugün dreamehome uygulaması güncellendi. onu da güncelleyip yukarda bahsettiğim 1-2 hafta içinde gelecek olan güncellemeyi bekleyin bence. olmazsa yine servisin bakması gerekebilir.


    reddit
    From the Dreame_Tech community on Reddit: Mopping doesn't work in Dreame L10s Ultra - do we have solution to fix this problem? I already turned on vacuum and mopping mode in the cleaning mode but the robot still only vacuum my floor.
    https://www.reddit.com/r/Dreame_Tech/comments/11d6ysk/mopping_doesnt_work_in_dreame_l10s_ultra_do_we




  • telefonika T kullanıcısına yanıt
    1. Mi Home uygulamanız Tükçe değilse; Mi Home ana sayfasında altta sağda "profil" var (ingilizce ise "profile"). Ona tıklayınca Ayarlar (Settings) var, orada bölge (region): Türkiye ve dil (language): varsayılan (default) seçilince zaten Türkçe olmuş olması lazım.
    2. Robot için ise cihaz ayarlarında "Ses seviyesi" altında konuşma dili Türkçe olarak değiştirilebiliyor.
  • Paspas pedini turkiyeden yedek hangi siteden alabiliriz.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

    Yazdım dönen olmadı, mailime de gün içinde aranacağıma dair cevap geldi, 2 gün oldu arayan olmadı. Başka bilgi alabilen varsa paylaşırlarsa seviniriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

    ultrasonic sensör hatası alanlar için 2 hafta içinde tüm dreame modellerini kapsayan bi güncelleme gelecekmiş. hata alan var ise bekleyebilir 1-2 hafta. sorun çözüldüğünü belirtmişler. ekran görüntüsü:


    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
    3 aydır nerdeyse hergün kullanıyorum cihazı, yorumları okudukça "ulan bir tek bende sıkıntı yok sanırım" diyordum ki, bugün halı tanımamaya başladı :) garantiye göndersem mi güncellemeyi beklesem mi bilemedim.




  • dün akşam güncelleme geldi, sonu 1202 ile biten. bahsedilen firmware güncellemesi buydu herhalde. bi deneyin bence. olmazsa yine garantiden hallediyolar.

  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 4.3.3_1153 görünüyor sürüm, yaklaşık 3 ay önce güncellemiştim, ondan sonra da hiç güncelleme gelmedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydonose13

    Hocam bende 4.3.3_1153 görünüyor sürüm, yaklaşık 3 ay önce güncellemiştim, ondan sonra da hiç güncelleme gelmedi

    yazılım güncellemesi menüsünden kontrol edebilirsiniz.

  • Merhabalar,

    Burada ve ana konuda yazılanlardan yola çıkarak vatan bilgisayardan Dreame L10 S Pro aldım. Merak ettiğim bir iki husus var. İnternette veya bazı yerlerde Dreme Bot L10s Pro yazıyor. Bunlar iki ayrı model mi?


    İkincisi yorunlardan bir tanesinde paspasın düştüğü ve iple sabitlendiğinde bu problemin giderildiği yazılmıştı. Bunun nasıl yapıldığını biraz deha detaylı paylaşabilir misiniz? Aynı sorun muhtemelen bizde de olacaktır. En başında böyle bir önlem almak gerekir mi?


    Ürük gelir gelmez yazılım güncellemesi yapmak gerekir mi?


    Bu konularada bilgilendirebilriseniz sevinirim.


    İyi günler.

  • ikisi aynı ürün.

    paspas çok sık kullanmıyorum. başına gelen varsa o durum yardımcı olabilir. birisi demişti evet ama bende olmamıştı o durum. halı vs çok olmasına rağmen yerinden çıkma olayı hiç olmadı.

    yazılım güncellemesi hata düzeltmeleri ve yeni özellikler eklerlerse diye bence yapılmalı.

  • iceburn İ kullanıcısına yanıt

    Biz temizlik esnasında paspasları yoğun kullandığımızdan daha çabuk deforme olmuş olsa gerek aldığımızdan 1 ay sonra falan paspasların temizlik esnasında düştüğü oluyordu. Bu nedenle evde olmadığımız zamanlar her ihtimale karşı bildiğiniz iğne iplik ile paspasın yapıştığı paspas tepsisinin boşluklarından pedin uçlarına gelecek şekilde diktik ve o gün bugündür düşme olmadı.

  • tutankaamon kullanıcısına yanıt

    Hiçbir şekilde düzelmedi. Hatta halı üstüne çıktığında turboya da geçmemeye başladı. Cihazı bugün genpa servisine verdim.

  • Valla tam alacaktım mopların tutmadığını, halıyı tanımadığını vs okudum. Öneriyor musunuz bu modeli? Bu tür şeyler soğutuyor insanı
  • emrah44 kullanıcısına yanıt

    ben de sürekli sorun görüyorum bu robot hakkında. Yurtdışındaki forumlarda da aynı şekilde.

  • @eediz arkadaşlar bu konuyu ayrı açtık ki sorun yaşayanları ve bilgi alacakları vs ortak bi noktada buluşturup, çözüm bulalım. o yüzden sorun yaşayanların daha çok yazması normal. diğer markaların sorunları ana konuda kaybolup gidiyor. yazılan onca mesaj var diğer markalar ile ilgili. sorun çözülmüyorsa sıkıntı bence. distrübitör ve c1 garantili alın kafanız ağrımasın. facebook gruplarında da takip edyorum. dreame l10s ultrada da benzer problem vardı ve üretim hattında düzeltilmiş old. okudum geçen facede idi sanırım. bi dönem üretilenlerin halı tanımasında sıkıntı oluyordu. onu da yukarda dediğim gibi bi firmware ile çözeceklerdi. tabi halen sorun yaşayanların servise vermesi gerekebilir.


    mop pedlerinin tutmaması cırt ile ilgili ise wikihowda diş fırçası ile velcroları eski haline getirme yöntemi var. yok yapışkanı sorunlu ise metresi 30tl idi verdiğim linkte cırtlı yapışkan. onunla 3-5 cm kesip yapıştırıp çözülecek bi problem.


    bu iki sorun diğer arkadaşlarda da çıkarsa diye ilk sayfada ilgili mesajlara link verdim. çabuk bulunsun diye.





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.