Şimdi Ara

Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft bu ne hızdır yiğidim, hele bir soluklan, RMT'ciler, Booster'lar, Komisyoncular falan son günlerde şok üstüne şoka uğruyor, yazık üstlerine bu kadar gitme, alıştıra alıştıra çek fişlerini. Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması. 


    Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi bu oyunda gold ticareti ban sebebi ama bizim gibi, iran gibi kötü ekonomili ülkelerde maalesef insanlar mmorpg oyunlardan ekmek yiyorlar, yedikleri ekmekte değil aslında bakmayın, o ellerine geçen parayı para sanıyorlar, çünkü para görmemişler, vizyon sahibi değiller, ufukları o kadar, neyse. World of Warcraft'da da altın ticareti eğer tespit edilirse asla affetmedikleri bir suçtur, sınırsız banlanırsınız, biletlerinize bile spam atmak dışında dönüş yapılmaz. Doğruluğundan emin değilim ama bu olaylardan mac ban yiyen insanları da duydum.


    Son zamanlarda anlıyorum ki artık bu karşılıksız trade'ler, Action House'dan 50 gold'luk potu, 1m golda koyan ve çeken hesaplar, karşılıksız atılan yüklü gold mailleri, yani aklınıza gelebilecek bütün gold yöntemleri artık çok daha kolay takibe düşüyor.


    O kadar üyesi olan Boost Community'lerinin gözünün yaşına bakmayan Microsoft bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmayacaktır. Oyun adına umutluyum, Blizzard'a 68 milyar cash ödeyip satın alan Microsoft'un hata yapma lüksü yok ve bu oyuna eski hitini yakalattırıp, o eski popüler günlerine geri döndürmek zorunda.


    Çok seri hamleler atılıyor ve bu saatten sonra da atılmaya devam edecektir, adamlar gözlerini karartmış anlaşılan ve senelerdir atılmayan adımlar ardı ardına atılıyor.. Şu oyunun şu kötü niyetli kitlesi umarım azalarak biter, oyunu eğlenmek için oynayan, seven, kemik kitlesi ile yolumuza, sevdiğimiz oyunu oynamaya devam ederiz.


    Bu hamlelerinde dolayı Microsoft, Xbox Türkiye, Blizzard artık sürecin fitilini ateşleyen kim varsa teşekkür ederim. Umarım kararlar kimsenin korkudan 10k gold'u trade edemeyecek kadar sıkılaşır, bu RMT'ciler de azalarak biter. Cross Realm boost, community ve advertising yasaklandıktan sonra zaten hayatlarının darbesini yediler, gerisi gelecektir.



    Boost Communitylerin Fişinin çekildiği haber;


    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.
    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.wowhead
    Boosting Communities Now Prohibited in World of Warcraft
    https://www.wowhead.com/news/boosting-communities-now-prohibited-in-world-of-warcraft-325819

    Bakalım sırada ne darbe var? Ne haberler okuyup keyiften dört köşe olacağız? Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması. 








  • Günlerdir forum kurallarını hiçe sayıp mesajlar atıyor, konular açıyorsun, mesajlar/konular silinince de mağduru oynuyorsun ama bu sefer yemez.


    Site linki veriyorsun, oradaki ingilizce yazanı çevirmeyip içinden gelenleri konuya yazıyorsun, düzeltilince de 'ayy bana saldırıyorlar' 'ay bunlar hep aynı' 'ay ben gerçekleri söylüyorum diye böyle oluyor' diye zıplıyorsun. Sen kim olduğunu sanıyorsun da ben kalkıp sana saldıracağım? Reddit okuyacakmışım da, bunlar boş işmiş de, gold alıp satacakmışım da, boost spamleyecekmişim. Sana mı soracağım ben ne yapacağımı?


    Kaynak vereceksin kaynak, verdiğin kaynak söylediğini doğrulayacak, sonra konuşacaksın onun üzerine. Fantezilerini başkaları üzerinde işleyebileceğin bir platform değil burası.




    Blizzard açıklamasında mavi postta yalan söylüyor, koca Wowhead bilmiyor, sen biliyorsun. Git ötede kumda oyna, asabımı bozma benim.

  • Tren charlar ne durumda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft alımı bile daha gerçekleşmedi evet anlaşmışlar ama..


    ayrıca buna müdahale ediyorlarsa ben de rica ediyorum bir zahmet artık şu ödeme şekli artık gamepass mi olur tl kurlu bir fiyat mı olur ne olacaksa olsun yada söylesinler artık.


    ben community filan bakmam bu zamana kadar hem kendime gold kastım hem de kastığımın fazlasını satıp kendime ekran kartı oyun v.s gibi şeyler aldım. sattıklarımdan milyonlar kazanmadım zaten zengin olmak için yada geçinmek için de yapmadım. ya donanım aldım yada steam den sevdiğim oyunu aldım. bu konuda hiç şikayetçi değilim.


    bunu şirketsel bazda yapanların çoğu yabancılar. ayrıca oyunda game time satılması ise activision&blizzard ın suçu satanın değil.. adam oynamak için artık ne yapacağını düşünür hale geldi.


    evet ekonomi kötü. ama herhalde sihirli değneğimiz yok bir anda düzeltemiyoruz.. ancak oyunu oynamak da istiyoruz. oyun oynamak zorunlu değil ama stresimi atmamın tek yolu bu benim için.. e hali ile game time ı bir şekilde biraz daha ucuza alabiliyorsak bu kötü bir şey değil.


    ama bu işin buraya gelmesine yol açan bariz activision blizzard dır.


    artık umuyorum microsoft ile herkesin oyunu oynayabileceği bir fiyat belirlenir.


    multibox a izin veren kim? blizz multibox ı karakter veya eğlence anlamında değil delilercesine sadece farm amaçlı kullandıran kim? blizz.. bu farm yapılanların öylesine çiftçilik yada hobi yapmak için yapılmadığını her türlü bilen kim blizz..


    oyunda gold satımına izin her türlü izin veren kim, communitylere uzuuuun dönem ses çıkarmayan blizz, chatte delilerce spamlara izin veren, 5 milyon gold u 300 gold item ile trade edip safa yatıp görmezlikten gelen kim? blizz


    kapatılıp real money ile ticaret yaptığı anlaşılan golduna el konulan gallywix community hatırlarsınız onları dönemin guildi method ile iş yaptığı ortaya çıkmış hatta raid liderleri scripe bile bu konuda twitch de konuşmuştu. ki method da komple banlanmalıydı...


    bir çok büyük guild bu goldları ne yapıyor? herhalde kötü gün için saklamıyorlar.. birden çok hesaplarda 75 - 100 milyon goldu olanlar sizce ne yapıyordur? gold imparatoru olup yanına koruma tutup orgrimmar da şan şöhret sahibi olmak için yapmıyordur dimi? satacaktır yaw takip etse ortaya çıkarır zaten.


    saf olmayalım yada rol yapmayalım her şeye izin verenler kendileri. şimdi microsoft alımından sonra her şeyi baştan yapalım diyenler de kendileri. tabi bunu onlara direten microsoft


    yani bu zamana kadar bu işleri yapan oyunculara değil... kızacağınız, tepki koyacağınız kişi ortada.


    microsoft amca umarım oyunu düzeltir. yeni gelecek expansion da düzelme olmaz yine baştan savma bir expansion olursa üstüne bir de bu para kazanan grupları yok edip başarılı bir expansion çıkmazsa

    oyunda kimse kalmaz. şu an için en önemli şey oyunun kalitesinin gideceği yön.. sonra bizim için ödeme şekli..


    şu an tek istediğim şey yeni expansion ın gerçek world of warcraft ruhuna göre yapılması.





  • İşin gerçeğini bu arkadaş söylemiş:) Token kalkmadığı sürece hiçbir şey değişmez.


    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.
  • ŞOK ŞOK ŞOK! FLAŞ FLAŞ FLAŞ!


    Okuyup da yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye düzeltme yapayım.


    Konuyu açan arkadaşın, kendi verdiği linkte yazan şu;


    "Bu akşam bir ban dalgası oldu, fakat ne yazık ki yanlışlıkla bazı kullanıcılara bu banların sebebi olarak, 'RMT' Real Money Trading (Oyun içi şeylerin gerçek para karşılığı satılması) şeklinde e-postalar gönderilmiş. Alacakları ikinci e-postada, banlanmaları için asıl sebep yer alacaktır.

    Bu hatadan dolayı oluşabilecek yanlış anlaşılmalar için özür dilerim.

    Diğerlerinin de bahsettiği gibi, banlar, yakın zamanda gerçekleşen kural ihlallerine özel değildir.

    Banın tekrar incelenmesini istiyorsanız, ticket yollayabilirsiniz."


    Araya soru girmiş, biri demiş ki;


    Alıntı

    metni:
    Hesap paylaşımı için bir ban dalgası da gelecek mi?


    Cevap olarak da;


    Alıntı

    metni:
    Benim anladığım kadarıyla, bu ban dalgasının asıl amacı zaten hesap paylaşımıydı.


    demişler mavi mesajda.


    Her ne kadar heyecan verici olsa da, söz konusu ban dalgasının hedefi, Aralık ayında oyuna Timewalking muhabbetiyle tekrar gelen Mage Tower'ın tamamlanabilmesi için epey hesap paylaşımı yapan olması. Buna bağlı ban ve kazanılan Mage Tower ödüllerinin de hesaplardan silineceği söyleniyor. Alttaki linkte de bunu yazmışlar.


    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.
    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.wowhead
    Blizzard Confirms Removing Rewards from Suspended Accounts
    https://www.wowhead.com/news/blizzard-confirms-removing-rewards-from-suspended-accounts-326058


    Bunları yazarken aklıma şu sözler geldi.



    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.Ctn bsryoutube
    Ahmet Kural - Gaza Gelme Hemen
    https://www.youtube.com/watch?v=9sceSvvdDcQ

    Sene olmuş 2022, uğraştığımız şeylere bak.





  • emrecanonline kullanıcısına yanıt

    Dostum oyunda birkaç gün önce RMT kaynaklı büyük bir ban dalgası oldu, git sor istediğine veya git reddit falan oku biraz herkes bunu konuşuyor. Burada ana mesaj ''adamlar boost community'leri harcadı, şimdi RMT'cileri harcadı, muhtemelen devamı gelecek''den başka bir şey değil. Yok timewalking yüzünden atılmışta yok bilmem neymiş de, bunlar boş iş, işin ucunda boosterlar, communityden insanlar var, hatta sayıca çoğunluktalar, timewalking ve hesap paylaşımı küçük bir bölümü bu ban dalgasının. Aman neyse ben de senle konuşurken an itibariyle bir oyuncuyla değil, RMT'ci ile konuştuğumun ve tartışmanın boşa olacağını hissettim. Git gold alım satım konusuna milletten ucuza gold al sat, trade chatte sabahtan akşama kadar boost falan spamle.


    Geçenlerde komisyoncular başıma üşüştü gerçekleri söylediğim için, şimdi oyunla ilgili sevindirici bir konu açıyorum yine garip garip tipler saldırıya geçiyor. Ne oyunmuş arkadaş hepiniz mi para için oynuyorsunuz bu oyunu, hiç mi seven, iyiye gitmesini isteyen yok aranızda?





  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    Günlerdir forum kurallarını hiçe sayıp mesajlar atıyor, konular açıyorsun, mesajlar/konular silinince de mağduru oynuyorsun ama bu sefer yemez.


    Site linki veriyorsun, oradaki ingilizce yazanı çevirmeyip içinden gelenleri konuya yazıyorsun, düzeltilince de 'ayy bana saldırıyorlar' 'ay bunlar hep aynı' 'ay ben gerçekleri söylüyorum diye böyle oluyor' diye zıplıyorsun. Sen kim olduğunu sanıyorsun da ben kalkıp sana saldıracağım? Reddit okuyacakmışım da, bunlar boş işmiş de, gold alıp satacakmışım da, boost spamleyecekmişim. Sana mı soracağım ben ne yapacağımı?


    Kaynak vereceksin kaynak, verdiğin kaynak söylediğini doğrulayacak, sonra konuşacaksın onun üzerine. Fantezilerini başkaları üzerinde işleyebileceğin bir platform değil burası.



    Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması.


    Blizzard açıklamasında mavi postta yalan söylüyor, koca Wowhead bilmiyor, sen biliyorsun. Git ötede kumda oyna, asabımı bozma benim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecanonline -- 23 Şubat 2022; 21:6:37 >




  • Dean. kullanıcısına yanıt

    doğru demiş ama token kalkarsa yine bir şey değişmez ki?


    blizzard official gold satmayacağı için kazancı düşer. bu durumda en zararlı kendi olur.


    bize yerel kur gelmez yada gamepass v.s olmaz ise zaten oyunu büyük çoğunluk oynayamaz bırakır.


    oyunu oynayabilenler de gold satışına devam eder tekrar gizliden.


    boost v.s her şey ya gizliden para ile yada yüklü gold ile olur.

  • 2017 başından 2021 mayıs ayına kadar 75bin dolara yakın ticaret yapmışım adam hala ban diyor Dün yapılan Real Money Trading ban dalgası, Community ve Cross Realm Boosting Yasaklanması. 


    RMT yapan insanlar 2021 başından itibaren daha kârlı oyunlara geçti. Bu saatten sonra ne yaparsa yapsınlar.

  • RMT nedir?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.