Şimdi Ara

Düşünceyi azaltmak nasıl becerilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar

    bende hayatımın büyük bölümünde yaşadığım bir sorunum var. evde olsun işte olsun sürekli düşünüyorum. eve gidince ne yapalım ne yemek yiyelim nereye gezmeye gidelim gibisinden. iştede kaytaran arkadaşlarada bak yine gitti ben çalışıyorum o neden geziyor gibi düşüncelere sürekli giriyorum vede bu beynimi feci yormaya zorlamaya başladı. bundan kurtulmam için neler yapmam iyi gelir. meditasyon yoga gibi şeyler bunların ilacımıdır. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yüce fikirleriniz için teşekkürler



  • sende kaygı olmasın her insan her an düşünür sende biraz gelecek endişesi var galiba ?
  • sanırsam var bir korku filmi vardıya öncesinde sonrasında olacakları görüyorlar vede herkez sırayla ölüyordu. akşam yatağa yattım elektrik lambası ve elektrik prizi aşağıda yatağın ayak kısmındada var ayağımla söndüreyim dedim hemen gözümün önüne ya lamba yerine elektrik prizine girerde elektrik çarparsa diye gözümün önünde belirdi ve kalkıp elimle kapattım :)
    ama asıl sorun iş yerinde 3 kişiyiz vede sürekli çalışan konumda olduğum için diğer arkadaşların işi olmadığında neden duruyorlar çalışsalarya ben enayimiyim gibi düşüncelere girmem. bundan kurtulmadıkçada kendimle konuşup durucağım herhalde hayatımın sonuna kadar.
  • Eğer dikkat gerektiren bir işi yaparken bile beyninin içindeki sesi susturamıyorsan ve istemsizce sürekli düşünüyorsan OKB hastası olabilirsin. Onun dışında her insan zaten sürekli düşünme halnidedir, mühim olan bunun istemsizce ve takıntı halini almamasıdır.
  • meditasyon oneririm. ise yariyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKB Hastalığını bilmiyorum ama tamda sizin anlattığınız şekilde önemli bir iş yaparken bile kafam sürekli bu neden böyle bu neden yapılmıyor gibi sorular soruyor. şimdi hemen o hastalığı bir araştırmam gerek. meditasyon nasıl birşey kendi kendime çözebileceğim bir çözüm bulamam mı acaba
  • Düşünmek daha iyi bence son 1 aydır nedense durduk yere düşünememeye başladım bildiğin kilitleniyorum hiçbir şey geçmiyor aklımdan. Sanki kafamda ping var gibi olayları 5-6 sn sonra algılıyorum
  • dikkat et kendine arkadaşım vede en kısa zamanda doktora görün bence. bendeki benim kuruntum aslında kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez demem gerekli fakat diyemiyorum işte.

    size birşey sorayım sizdede aynıysa fazla takmıycam kafama

    iş yerinde çalışıyorum vede arada internette geziyorum ama dışarı çıkıp gezmelerim olmaz sürekli odamdayımdır. yanımda çalışan 2 kişi var 2 side sürekli ya internetteler yada dışarlarda gezip tozup geliyorlar benim işimin kapasitesi daha büyük olduğundan onların işi bitiyor vede geziyorlar buda benim onlara karşı olan bakışımı değiştiriyor vede sürekli kafamda konuşuyorum bak yine gitti telefonda oyun oynuyor gibi şeyler söyleyip duruyor beynim. sizde böyle bir durum olsa takmazmıydınız yoksa sizdemi aynı durumda olurdunuz. bi bendeyse araştırtıcam kendimi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.