Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.729
Cevap
212
Favori
968.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, vuma günü Teknosa'dan V12 aldık. 2 gün sonra Pazar günü filtre temizleme uyarısı verdi. Filtreyi çıkardık, tertemiz zaten. Geri taktık uyarı gitmedi. Yıkadık, kurumasını bekliyoruz. Bu normal mi, yoksa süpürge hatalı mı sizce?

  • bianca B kullanıcısına yanıt
    V12 ve v15 le beraber böyle bir sorun oluştu malesef dysonlarda. Bu normal bir durum değil.
    Ben 2019 dan beri v11 i canına okuyarak kullandım. Kimi zaman yapılmaması gereken saten alçı tozu, derz dolgu tozu bile çektim(cihazı tamamen söküp temizlemeyi bildiğim ve kompresör imkanım olduğu için yaptım). Filtre komple derz dolgu tozu iken bile daha şu 4 5 yılda bir kere fiktre temizle uyarısı almadım.


    Ama bu durumu v12 ve v15 de tertemiz olmasına rağmen yaşayan çok kişi duydum. Kesinlikle normal bir durum değil bana göre.
    Muhakkak bu modellerden elinde olup aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Navidres kullanıcısına yanıt

    evde robot süpürge var (roidmi eve 2 yılı geçti) kablolu süpürge var (philips maraton 7 yılı geçti) ve V8 var (1,5 yıl) şöyle söyleyeyim, roidmi 1 kere batarya sorunu yaptı garantiden değişti, philips maratonda ve V8 de sorun yok şuan için. Haftalık genel ev temizliğinde kabloluluyu kullanıyoruz, vakit darsa kanepe masa altlarıda kirlenmişse saat geç ise robot süpürgeyi, vakit geç değil birazda halı ve kanepe kirlenmişse v8 tercih ediyoruz, ayrıca v8 i arabamı süpürürken de kullanıyorum. normal modu gayet temizliyor, turbo modda şarj çabuk bitiyor makine biraz ısınıyor ama çekiş çok artıyor normal yani, f/p ürünleri memnunuz

  • bianca B kullanıcısına yanıt

    Hocam benimde başıma geldi, v12 hepa sürümünü almıştım. İlk süpürmede filtre temizleyin uyarısı çıktı cihazı değişime gönderdim yenisiyle değiştirdiler şu an sorun yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventive kullanıcısına yanıt

    Benim tahminim tamamen filtre üretimsel olarak sorunlu olduğu yönünde. Belirli üretim partilerinde büyük ihtimalle filtre daha geçirimsiz sıkı olarak üretilmiş. Cihazda tıkalı gibi algılıyor.

  • v15 stoğa girmeyecek herhalde.

  • dyson gen 5 aldım 2 adet, 1 ini iade edeceğim sivas için almak isteyen olursa aldığım fiyata (29binliraya) elden verebilirim ürün şuan kargoda düşünen olursa özelden yazabilir maksat alıcının işi görülsün

  • noogard kullanıcısına yanıt

    V15s submarine girdi stoğa. Sipariş verdim geldi.oldukça güzel sulu başlığı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makko58 M kullanıcısına yanıt

    Haber ver diye kayit yapmistim ama mail gelmedi. Size geldi mi acaba? Yoksa bakarken mi denk geldiniz? Birde hepsiburada da stoklara giriyor mu kendi sitelerinde stoklara girince?

  • eediz kullanıcısına yanıt
    Hocam v15 var ben de aynı sadece sulu başlığı var gibi geldi bana resmen pazarlama taktiği mi acaba. V15ten farkı ne acaba submarinenin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ge620dx kullanıcısına yanıt

    evet sadece başlık farklı gibi. Modeli farklı ama bu başlık v15 e uymuyormuş. Halbuki sadece güç alıyor. Biraz satış politikası. Benim gibi yeni alacaklar v15 yerine v15s almalı diye düşünüyorum. V15 i olanlar için değiştirecek bir geliştirme yok.

    sulu başlık işini güzel yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen hikaye hocam. Lazer başlık ilk çıktığında da sadece V15 için demişlerdi. V10'a taktım canavar gibi çalıştı. Bir sulu başlık için efsane V15'in tasarımını değiştirecek halleri yok ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusher -- 21 Şubat 2024; 20:37:20 >
  • brusher B kullanıcısına yanıt
    Düz v15te çalışmıyor. Taktık basınca çalışmıyor. Submarine takınca damla moduna geçiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brusher B kullanıcısına yanıt

    v15- v11 hiç birinde çalışmıyor.

  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

    Sadece sapı farklıdır bence. Uygun sap takılırsa her modelde çalışacağını düşünüyorum.

  • brusher B kullanıcısına yanıt
    Her fırçanın motoru var dysonda. Her fırçada ayrı ayrı kaç dk kaldığını hesaplıyor bataryanın. Muhtemelen başlıktaki çip v15s olmayınca sinyal göndermiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba v12 almaya karar verdim acil almam lazım ama anladığım kadarıyla istediğimiz zaman değil stok gelince alabiliyoruz 😅😡 bilgisi olanlara bir kaç sorum var cevap gelirse sevinirim.

    1- v12 nin en dolu paketi absolute midir?
    2- hepa filtreli olan v12 model adı nedir?
    3- sitesinde ve hepsiburada mağazasında stoğa geliyor sanırım en son hangi tarihte stoktaydı ve stoğa gelme sıklığı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gen5detect kullananlar için bir sorum var. Bugün gidip dyson noktasında biraz denedim. Bu siklonların arasında kırmızı conta hep parçalanmış kopmuştu. Aynı sorun sizlerde de var mı? Düzgün kullanılsa bile kopuyor mu ? Sadece kozmetik bir sorun mudur yoksa süpürgenin çalışmasını etkiliyor mu?

  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

    Reddit'den baktım biraz, işin aslı şöyleymiş:

    Paspas başlığının arka tarafı kapalı, yani vakumlama yok. Sadece paspas yapıyor. Zaten mantık olarak, vakumlama olursa ucu kapalı olduğu için motor yanar büyük ihtimal. İşte bunu engellemek için V15s modelinin yazılımına, paspas takılıyken vakumlama yapma, sadece başlığa elektrik ver diye özellik eklemişler. Bu başlık takılınca zaten otomatik olarak paspas moduna geçiyor cihaz.


    Eski modellerde çalışmamasının sebebi de bu yazılımın olmaması. Tabii ki ilave tedbir olarak başlık ile sap ve süpürge arasındaki elektrik bağlantı şekiini de değiştirmiş olmalılar bence. Hatta reddit'de eski V15'in motor gücünü açıp kapayacak bir düzenek ve ve yine eski sap ile paspas başlık elektrik bağlantısını lehimle ayarlamayı düşünen bir vatandaş var. Ama başık ayrı satılmıyormuş millet bu tip işlere girmesin diye sanırım. Almanya'da satılan v15 Fluffy modelinde de çalışmış bu başlık, onun yazılımında bu özelliği iptal etmeyi unutmuşlar heralde.


    Bu arada, bu paspas başlığının içindeki rulo mu artık neyse, 6 ayda bir değiştirmek gerekiyormuş. O da Türkiye'de 2-3 bin liradan aşağı olmaz sanırım.





  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.