Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.729
Cevap
212
Favori
968.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    32.500₺ Suan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizde v8 ve v11 var dolayısıyla 2 adet motorbar başlık var fakat bana fluffy sert zemin başlığı lazım eğer takas etmek isteyen olursa fluffy başlık ile(v11 veya v8 ile uyumlu sanırım aynısı oluyor) motorbar’ı takaslayabiliriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Submarine modeliyle ilgili Flemenkçe dahil olmak üzere yüzlerce inceleme videosu izledim ve hepsinde yerde su izleri bırakıyor fakat yorumlara bakıyorum 3-5 kişi hariç herkes hiç iz kalmadan siliyor demekte..


    Bu paradoksun sebebi ne ola ki ?  DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA 

  • Cinetic big ball absolute 2 ile dyson ailesina katıldım.

    Roborock s6 maxv ve xiaomi g10 kullanıyordum. Xiaomi lanet. Şarjı çabuk bitmeye başladı, çok çekmemeye başladı, devamlı hata kodu verip duruyordu. Robot süpürge de en ufak engelde yuvaya kaçıyor. Zaten aldığıma tek pişman olduğum teknolojik alet robot süpürgedir herhalde.

    Philips marathon almaya gittim media markt’a. Dyson’da indirim varmış, 9 taksiti de görünce big ball aldım. Alet tam bir canavar. Asla temizleyemediğim kedi tüylerini koltuktan resmen hüpletti tek seferde. Başlık sayısı da çok fazla kabloluda.

    Dyson bu alemin apple’ymış resmen onu anladım. Hiç philips, bosch vs uğraşmaya gerek yok. Her şey o kadar pratik ve kullanıcı dostu ki.

    Borçları azaltınca ilk iş g10 yerine bir de dyson şarjlı süpürge almak olacak. Artık v20 mi olur, gen10 mu olur bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam , dyson cihazlar için üretilen yan sanayi

    şu çift daireli paspaslardan kullanan oldu mu?

  • Merhaba, Dyson Gen5detect™ Ayaklı Ünite alsak elimde v15 hepa modeli var. Bu ayak unitesini v15 de kullabilir miyim? Sitesinde uyumlu cihazlar icinde sadece gen5 detect yaziyor. Arasinda fark ne anlayamadim ondan soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

    Üst tarafında süpürgeyi taktığınız zaman bataryanın oturduğu yuva var. Şarj soketi de oradan bataryayı şarj ediyor. Uyumlu değil ise V15 bu yuvaya tam oturmaz ve stand kullanılamaz olur.

  • brusher B kullanıcısına yanıt

    Anladım tesekkurler DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson air purifier sahibi olup submarine kullanan var mı arkadaşlar ? Süpürge yaparken hava kirlenmesi oluyor mu merak ediyorum..

  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.