Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
213
Favori
969.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @klavye bir sorum daha var 1350 tl ye nerden hangi modeli aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lizge__

    Uzun süre siteyi takip edemiyordum bayağı yorumlar gelmiş arkadaşlar.. Motorhead modeli internet dışında sadece electro world mağazalarında satılıyor. Onun dışında başka hiçbir mağazada bulamazsınız sadece electro worlde özel. Düz başlık motorhead serisine uymaz çünkü başlık girişi özel motorlu başlık olduğu için dger baslıklaeı uydurmanız mümkün değil. Motorhead çok güzel bir model başlıktada motor var ve saniyede 90 defa dönebilen bi başlık yaptığı temizliği görmenizi tavsiye ederim ama bu modeli alırken iyi düşünmelisiniz. Sadece evinizde makina halısı veya halıfleks varsa kullanabilirsiniz onun dışında hassas yün ipek shaggy tarzı halılarınıza zarar verecektir.

    İnternet alımı yaptığınızda bize dyson toplantılarında söylenen hepsiburada.com dışında başka sitelerle anlaşmamız yok. Şayet aldığınızda garanti ile ilgili sorunlar yaşarsanız dyson bundan sorumlu tutmaz kendini. Israrla söylüyorum. Sitesinde güncellenme olmamış olabilir. Özellikle söylendi bu.


    Makinanın sesli olduğu hakkında şunu söyleyebilirim;
    Şimdi merkez kaç kuvveti yer yüzünde çıkardığı sesi düşünün yani bi hortum düşünün nasıl kasıp kavurur değilmi artı sesi.. Dyson öyle bi teknoloji kullanıyor ki o makinanın içinde o hortumun çıkardığı sesin 2 kat fazlasını uyguluyor. O makinadan suan bu kadar az sesin çıkması mucize. Adam diğer makinalar gibi aliminyum folyo gibi sesi azaltan motorun erken yanmasını sağlayan malzeme yerine poliüretan ve vorteks kanalları artı makinadan ses daha az cksın diye topun etrafını çepe çevre saran bi hepa filtre mevcut. Gerçekten teknolojinin kralı.

    Gel gelelim emiş gücüne;

    Dünyanın ilk torbasız süpürgesini, emiş gücünü kaybetmeyen süpürgesini ve cyclone teknolojisini kullanan marka dysondır.
    Diğer makinaları düşünürseniz çok çekiyor?
    Evet çok çekiyor ama bi süre sonra emiş gücü azalıyor, artı dyson gibi başarılı toz çekimleri olamaz. Çünkü dyson yakaladığı tozları öldürüyor. (Bkz. Mite,mikrop, akar, bakteri,küf,polen,sigara dumanı, ev alerjenleri)
    Philips yakayabiliyor mu?
    Hayır
    Philips hazne boşaltımında kapağı kaldırdgınızda hazenin üstü altı toz içinde kalmıyormu?
    Kalıyor.
    Philips hepa filtreleri ucuzmu?
    Pahalı.
    Philips iyi bir makinamı? Philips makina üretmesin yaaaaaaaaaa... Böylesine bir dyson teknolojisini sıradan emiş gücü yüksek diye böyle markalarla kıyaslamayın. İnsanların gözüne batan ilk şey watt ve emiş gücüdür. Watt makinanın motor gücü. Emiş gücü airwattır. Watt sistemini kullanıp süpürge üreten markalara güvenen insanlara şaşırıyorum. Bu teknoloji gerçekten teknoloji yani. Şayet dyson gibi akıllı bi makina üretebilselerdi power cyclone vs vs dyson ın taklidini edinemezlerdi. Dyson 1300 watt cunku cyclone teknolojisinin aslını kullanan makina ve emiş gücü sizi yormayacak kadar bunun nedenide kullanılan cyclone teknolojisi. Bu adam zeki arkadaşlar oda bilir yere yapışan yerden kalkmayan makina üretmesini bunca şey üretmiş dimi 290 airwattlik makina 0.1 mikronluk bakteriyi yakalayıp öldürüyorsa 500 airwatta neler yapar bunu siz düşünün. Dyson dıger mkainalardan farklıdır. Yere yapışmaz ama onlardan daha iyi temizler ve yakalar. Bunun tek sebebi cyclone teknolojisi. James Dyson yeterli buluyor ki. Allergie Suisse onayını almak için 2 bucuk yıl ugrasıyorlar..

    Allergie Suisse ;
    Bu onaya aman banane ya diyebilirsiniz ama bu onayda dyson ın her zerresi çeşitli testleden geçiyor. Jjames dyson bu testten geçebilmek ve makinasının başarısını dünyaya kabullendirmek için ben farklıyım diyebilmek için uğraşıyor. Ve dünyada onayı alabilmiş tek makinadır. Google a yazınızhttp://www.service-allergie-suisse.ch/257/269/?oid=1464&lang=en&temp=categoryproducts&category=Household%20appliances Yada Allergie Suisse diye.
    Artı bu onay öyle bir onay ki tost makinalarının plakasına kadar kanserojen madde varmı yokmu , ne bileyim kettle ların plastiklerinde kanserojen varmı yokmu asıl sağlam bilgiyi bu siteden öğrenebilirsiniz. Bu siteden onay almak zor en kaliteli en sağlıklı en doğru insanların sağlıgını en iyi yönde etkileyen her alanda deterjandan mutfak esyalarına süpürgelerden kumaşlara kadar onay alan markalar var. ki onay alması çok zor. Bu onay böyle bir onay. Bu yüzden alerji astım bronsit solunum rahatsızlıgı ceken insanlar icin önemli bir cihaz.
    İhlaslarla rainbowlarla thomaslarla kıyaslıyor bazı insanlar bunların bu onayı warsa alın turkıye boyle ama dunya capında insanlar bu onayları baz alıyor. Yurt dışında yaşamış biri olarak ordaki insanların buna dikkat ettiklerini söyleyebilirim. Artı su filtreli süpürgeler toz kaçırmasalardı hepa filtre konmazdı makinalara. Dysonın asıl hepa filtresi topun içinde ama adam açılmıyor ve değişmiyor dyo. Demekki dyson ın hepa filtresine gidebilen bir toz yok çünkü cyclone larda mite gibi canlı bakteriler ölüp cyclonda fırlatıp ölü toz olarak haznenin dibine yolluyor. Bu da demektir ki dyson ı boşalttıgında bi alerji hastası kesinlikle hapşurmayacak, öksürmeyecek. Şayet bu gerçekleşirse dysonlarda 1 ay koşulsz iade var. Aldığınız yere iade edin. Bastıra bastıra söylüyoruz. Ben satıl gerçekleştirdiğimde özellikle söyleyip duruyorum. 2 yıldır dyson da görev alıyorum ve hiç bir iade sorunuyla karşılaşmadım.

    Ben bir dc23 Motorhead kullanmış biri olarak diyorum ki, yukarıda linki verilen düz başlık bu modele uyuyor. Ben aldım ve kullanıyorum % 100 tam oturuyor ve kilitleme mekanizması tam çalışıyor.

    http://www.dysonmarket.com/?urun-201-Dyson-DC23-Motorhead-Kontak-Zemin-Basligi.html

    http://www.dysonmarket.com/?kategori-28-Dyson-DC23-Yedek-Parcalari.html=&slmt=1&mrk=




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateon1

    hayvan falan beslemiyorum. ama almışken en iyi modelini almak istiyorum.

    "animal" ile "allergy" modeli arasındayım. evde 2 bebek var. başlık farkı var bunu anladım ama arkadaşlar animal modeli parkede kullanılmaz vs gibi yorumlar yazmış. aslında tam alıcaktım ama arkadaşların yaptığı yorumlar kafamı karıştırdı. evimizde değerli el dokuma halısı yok. yerler parke.


    Animal modellerde ayrıca sert zemin için ayrı bir aparat daha olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut_ham

    @klavye yorumların cok güzel ama ben hala animal mı alergy mi arada kaldım. animal olup beni yoracak ve süpürgeden soğutcaksa almasam mı yoksa çekiş gücü farkından cok aparatın döner başlığı etkili olması mı olay?

    Ben dyson ın birçok modelini kullandım. Çevremde kullanan arkadaşlarım da var.
    Animal ve allergy modelleri aslında aynı, sadece aparat farkı var diye biliyorum.
    Animal modelde triggerhead türbin başlık ve sert zemin aparatı. Allergy modelinde ise sadece çift modlu zemin aparatı var diye biliyorum.

    Animal modeli alıp türbin başlıktan memnun kalmazsanız, allergy modeline ait çift modlu zemin aparatını alabilirsiniz.

    http://www.dysonmarket.com/?urun-164-Dyson-DC37-Triggerhead-Turbin-Baslik.html

    http://www.dysonmarket.com/?urun-165-Dyson-DC37-Cift-Modlu-Zemin-Aparati.html

    http://www.dysonmarket.com/?urun-166-Dyson-DC37-Sert-Zemin-Aparati.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut_ham

    @klavye bir sorum daha var 1350 tl ye nerden hangi modeli aldınız?


    quote:

    Orijinalden alıntı: aykut_ham

    @klavye yorumların cok güzel ama ben hala animal mı alergy mi arada kaldım. animal olup beni yoracak ve süpürgeden soğutcaksa almasam mı yoksa çekiş gücü farkından cok aparatın döner başlığı etkili olması mı olay?

    kliksadaki kart kampanyası ile aldım

    önemli olan dışarı toz atmaması.
    sonra motor çekiş gücü.
    başlık altında bulunan 1 cm lik tekerler. ileri itme ve çekmeyi kolaylaştırıyor. hiçbir süpürgede böyle küçük teker görmemiştim.
    hangi başlıklara ihtiyaç duyduğunuz önemli. daysonun aparat satış sayfasına bakın ihtiyacınızı belirleyin ve en düşün model 37 yi alın. animal hayvan besleyenlere göre olabilir.

    root cyclon teknolojisi olsun yeter. + hangi başlığı kullanacağınızı kendiniz seçin. ama 100 lira fark içinde origin almaya değermi bilmiyorum.
    kart kampanyasını takip edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 9 Kasım 2012; 18:57:39 >




  • kampanya falan varmı bu aralar media markt veya elektroworld de?
  • Merhaba;

    İstanbul Bilişim'de Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürge 1350 TL (12 taksit). 16.11.2012 (Cuma) sipariş verdim, 17.11.2012 (C.tesi) sabahı teslim ettiler.

    Tek kelimeyle mükemmel. Kesinlikle tafsiye ederim.
  • Merhaba;

    İstanbul Bilişim'de Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürge 1350 TL (12 taksit). 09.11.2012 (Cuma) sipariş verdim, 10.11.2012 (C.tesi) sabahı teslim ettiler.

    Tek kelimeyle mükemmel. Kesinlikle tafsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdinc4455

    Merhaba;

    İstanbul Bilişim'de Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürge 1350 TL (12 taksit). 09.11.2012 (Cuma) sipariş verdim, 10.11.2012 (C.tesi) sabahı teslim ettiler.

    Tek kelimeyle mükemmel. Kesinlikle tafsiye ederim.


    Dostum merhaba kutu içerini yazarsan sevinirim ben de almak üzereyım Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürgeyı ve en önemli şey garanti yazılan gibi 2 yıl mı yoksa 5 yıl mı.Ve bu arada hayırlı olsun
    saygılar mac14



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac14 -- 12 Kasım 2012; 12:35:03 >
  • DC 37 animal ile Alllerj arasındaki farklar tam anlayamadım?Hayvan beslemiyorum evde.

    İkisi arasında Animal deki Mini Türbin Başlık ve Sert Zemin Temizleme Aparatı ve Triggerhard aparatı içiN ANİMAL Mİ ALLEGY Mİ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mac14

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinc4455

    Merhaba;

    İstanbul Bilişim'de Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürge 1350 TL (12 taksit). 09.11.2012 (Cuma) sipariş verdim, 10.11.2012 (C.tesi) sabahı teslim ettiler.

    Tek kelimeyle mükemmel. Kesinlikle tafsiye ederim.


    Dostum merhaba kutu içerini yazarsan sevinirim ben de almak üzereyım Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürgeyı ve en önemli şey garanti yazılan gibi 2 yıl mı yoksa 5 yıl mı.Ve bu arada hayırlı olsun
    saygılar mac14

    Kutu içeriğini incelemedim, merak ettiğim türbin başlıklardı onu kontrol ettim, Büyük ve Ufağı olarak 2 türbin başlığı var. Garantisi 2 yıl olarak gözüküyor (istanbul Bilişim olarak). Ama kutusunda vs. 5 yıl yazıyor. Benim istanbul bilişim den 3. alış verişim. İlk led tv aldım 5- 6 sonra problem çıktı. Ama servis olarak ivedi bir şekilde çözdüler. Sıkıntı olmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdinc4455

    quote:

    Orijinalden alıntı: mac14

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinc4455

    Merhaba;

    İstanbul Bilişim'de Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürge 1350 TL (12 taksit). 09.11.2012 (Cuma) sipariş verdim, 10.11.2012 (C.tesi) sabahı teslim ettiler.

    Tek kelimeyle mükemmel. Kesinlikle tafsiye ederim.


    Dostum merhaba kutu içerini yazarsan sevinirim ben de almak üzereyım Dyson DC37 Animal Elektrikli Süpürgeyı ve en önemli şey garanti yazılan gibi 2 yıl mı yoksa 5 yıl mı.Ve bu arada hayırlı olsun
    saygılar mac14

    Kutu içeriğini incelemedim, merak ettiğim türbin başlıklardı onu kontrol ettim, Büyük ve Ufağı olarak 2 türbin başlığı var. Garantisi 2 yıl olarak gözüküyor (istanbul Bilişim olarak). Ama kutusunda vs. 5 yıl yazıyor. Benim istanbul bilişim den 3. alış verişim. İlk led tv aldım 5- 6 sonra problem çıktı. Ama servis olarak ivedi bir şekilde çözdüler. Sıkıntı olmadı.


    Dyson İngiltere üretimi. Yani menşei İngiltere. İngiltere deki web sitelerinde garanti süresi 5 yıl olarak yazılmış. Demek ki tüm dünyada 5 yıl garanti süresi var. Türkiye de neden 2 yıl olarak satılıyor, anlamış değilim. Hakman sitesinde de 5 yıl olarak yazmışlar.




  • Grey market olduğu için garantisi 2 yıldır yoksa yetkili satıcıdan almış olsanız garanti süresi 5 yıldır.
  • garanti kırılanı değil bozulanı kapsar.

    5 sene garanti az değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Grey market olduğu için garantisi 2 yıldır yoksa yetkili satıcıdan almış olsanız garanti süresi 5 yıldır.

    Paralel ithalat yapan firmanın, üreticinin verdiği 5 yıl garanti süresini 2 yıla indirmesi etik değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    garanti kırılanı değil bozulanı kapsar.

    5 sene garanti az değil.

    Evet söylediğiniz doğru, bozulanı kapsaması. Bence dyson 5 yıl garanti süresini ürünün kalitesine güvendiği için veriyor, insanları cezbetmek için değil.
    Dyson yetkili Türkiye distribütörü Hakman kırılan parçaları da garanti kapsamında değiştiriyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar online alımlarda,Dyson çalışanı olan lizge__*** arkadaşımızın sürekli söylediği "" Tek yetkili hepsiburada" Hakman'ın internet sitesi güncellenmemiş olabilir".. Lütfen bu uyarıyı dikkate alarak veya Hakmanı arayarak (en doğru bilgiyi alabilirsiniz) alışverişinizi yapın ileride sıkıntı olmasın, malum garanti önemli bir konu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubatlamyus -- 14 Kasım 2012; 12:03:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson Türkiye yetkili distribütörü Hakman, kendi stesinde yayınlamış anlaşmalı internet sitelerini.

    http://www.hakman.com.tr/?part=OnlineShop
  • dyson da çalışan lizge__*** arkadaşımızın 20.sayfa da yazdıklarında site güncellemesinin yapılmadığını online olarak tek yetkilinin hb olduğunu söylüyor. Onun söylediklerine dayanarak söylüyorum arkadaşlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dyson dc 37 allergy aldım. türbin başlık düşünüyorum? sizce gerekli bir aparat mı? sadece başlık yeterli mi, uyum için ilave aparata gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.