Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
212
Favori
965.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle dyson var dediler geldik 4 yildir bi elektronik mağazada beyaz eşya satiş danismaniyim ve ayni zamanda dyson kullanicisiyim. tek bir cümleyle aciklamak gerekirse dysonla philipsi rowentayi kiyaslamayin. sizin yaptiginiza mercedesle şahini kiyaslamak yok philipsin cekis gucu yuksekmis dyson sesliymis gecelim bunlari. lizge arkadasin silenclari kapladiklari folyo
    dedigi sey karbon nikelaj filtre bundan 7- 8 yil once ticari taksilerin motor kismini kaplarlardi bu filtreyle ses yalitimini dusurmek icin ve
    maksimum omru 4 -5 Yıldır sonra dogal olarak deforme oluyo sonuc yine cihaz sesli
    calisio ayni zamanda o cok guvendiginiz hepa 13 filtre bildiğimiz kağit el vurduğunuzda otomatik yirtiliyor ve yikanmiyor. dysonin sadece ilk serilerinde filtre degisiyodu ve 2002 den sonra üretime gecen hic bir makinasinin filtresi değismiyor. Malzeme konusunda zaten dysonla yarisacak.bi marka tanimiyorum ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vtech62 -- 6 Aralık 2012; 1:45:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yukarıda dyson kötü markadır diye bir kere yazmışmıyım bende kaliteli olduğunu sürekli vurguluyorum ama ALLAH yapısı değil eksiklerini paylaşıyorum işte ,philipste 440w çekim gücüne sahip ama 78 db ve ayrıca üst üste yazıyorum benim bahsettiğim 9225 modelinin egzos filtresi 28 tl ( 120 - 50 veya 40 değil )
  • DC-37'de cihazın renginden modelini anlayabilirsiniz.

    ORIGIN


    ORIGIN PLUS
    Fark:

    ALLERGY
    Fark:

    ALLERGY MUSCLE
    Fark:

    ALLERGY PARQUET
    Fark:

    ALLERGY MUSCLE PARQUET
    Fark:

    ANIMAL COMPLETE
    Fark:

    ANIMALTURBINE
    Fark:




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lizge__

    Celebic :))) herkes siZin yaptiginizi yapamaz emin olun 9225 de iyi bir makine :) walide en fazla szin makineyi ister philipsi sen kullanirsin:)

    Selam lizge__


    Ben aldığım zaman en üst model olarak DC 23 vardı. Bugünkülere göre çok mu geride kaldı bendeki? Complete modeli olabilir bendeki. Bir şikayet yok ama meraktan öğrenmek istedim.
  • çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün bence
  • çok iyi bir ürün ama arkadaşlar elektirik saatini fırıldak gibi çeviriyor aşırı elektirik yakıyor bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myleon

    çok iyi bir ürün ama arkadaşlar elektirik saatini fırıldak gibi çeviriyor aşırı elektirik yakıyor bilginize.


    Ben öyle düşünmüyorum çünki diğer markaların elektrik süpürgeleri daha fazla elektrik harcıyorlar 2000 2200 watt. dyson 32 37 modelleri 1300 1400 watt harcıyor ki %60 üzeri elektrik tasarrufu demek.
  • ben philips 9225 i 3. ayarda çalıştırıyorum aslında yetiyorda ama full de 2200 w fazla yaw
  • Beylikdüzü mediamarkt'da dc37 animal 1599TL-world'e 3 ay ertelemeli,10 taksitle...Almak isteyenler bir bakabilir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igav

    Benim anlamadığım Dyson Beyazeşyam gibi siteleri kendi sayfasında vermiyor.Fakat alan arkadaşlarda Hakman'a kayıt ettirebiliyor.Bu hakman'ın bir handikapı bence

    Bu konuyla ilgili fikri olan var mı?
  • merhabalar,
    dysonın emış gücünün zayıflığından bahsetmış bazı arkadaşlar.Pekiiii madem zayıfta nasıl çekıyor o kadar tozu?Bılgi verırsenız sevınırım.
  • tozu çekmek var halının içerisinde kalan tozu pisliği çekebilmek var
  • Onlar daha güçlü emiş gücü olanlarla kıyaslayarak zayıf diyorlar bence. Çünkü kullananlar genelde memnun yeterli buluyor birde mesela philips 440aw emiş gücü var ama kullananlar 3. ayarda kullandıklarını söylüyorlar eğer orantılı olarak bölmüşse philips bunu 3. ayar 264aw yaparki zaten dyson 290aw üretiyor 1300w ile. O açıdan ben DC 37 alıcam bu hafta. philips 9225 ile arasında kalmıştım emiş gücünün yeterli olduğunu okuyunca kullanıcılardan, zaten diğer özellikleri daha iyi olduğu için ve temizliği daha kolay olduğu için dyson almaya karar verdim.
  • peki arkdaşlar,
    emiş gücünün yüksek olması ıyı temızlıyor anlamına gelırmı?
  • Bu arada philips servisi aradım silindir filtre 60 TL hepa filtre 30TL dediler ellerinde yokmuş yalnız. philips 6 ayda bir yıkayarak 2 sene kullanım biçmiş ama kullananlar kağıt filtre olduğu için iki filtrenin de çabuk yıprandığını söylemişler. 9225 de kendi temizleyen sistem var ama diğer modellerdekiler elle temizlemek gerekiyor ki baya uğraşmak gerek her temizlikte. Sadece filtre değiştirme masrafı üzerinden bakarsak senede 1 değiştirmeyle 5 senede, 2 senede bir değiştirmeyle 10 senede fiyat eşitleniyor dc32 1000tl civarı olduğu için 3 6 senede eşitleniyor ama her halukarda eşitleniyor bir makineyi aldıktan sonra bir 5 10 sene kullanıcağımızı düşünürsek.Ha ben filtreye masraf etmem eskimiş filtrede kullanırım diyenler varsa tabi tercih meselesi. O açıdan ben biraz daha fazla verip daha iyi özellikli olan dc37 almaya karar verdim 1300 tl şuan. 5 sene tüm parçaların garantili olması ve nette izlediğim sağlamlık testleri sonucu aldıktan sonra extra masraf çıkaracığını düşünmüyorum 5 10 sene. Ben celebic in dediğine katılıyorum durumu müsait olan ileriki masraflarıda düşünerek dyson alsın derim müsait olmayan ikinci seçenek olarak philipse yönelsin.




  • dediğim gibi halı değilde düz bir yüzeyde değişen bişey olmaz ama halı kalın ve tüyleri arasında toz kir olursa o noktada değişir bende 9225 var 3. ayarda kullanıyor eşim bir kaç temizlemede bir 5 . ayarda kullandırıyorum derinlemesine çeksin diye
  • şu an pıyasadakı en ıyı ürün DYSON sa verılen parayı hak edıyordur ama almadan bılemıyorum yınede:)
  • ben philips 9225 i 639 tl den tel hediyeli aldım ,şimdilik çok memnunum ama açıkcası iç kısımdaki filtre temizlemes dyson a göre çok gıcık dysonda yıkayıp devam ediyorsun ama tabi ne kadar sağilıklı bilemiyorum
  • arkadaslar supurgeler hakkinda pek bi bilgim yok. DC29 mu DC37 mi diye sorucam size. arada belki bariz fark vardir bilmiyorum ama bu isten anlamadigim icin size sormak istiyorum, aralarindaki farklar nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myleon

    çok iyi bir ürün ama arkadaşlar elektirik saatini fırıldak gibi çeviriyor aşırı elektirik yakıyor bilginize.


    Dyson saati fırıldak gibi çeviriyorsa Philips için ne dersiniz?
    kw/s ve emiş gücü orantısı yapıldığında daha iyi kıyaslama yapabilirsiniz. Bir süpürme işi için harcanan elektriği kıyaslayın,

    Örneğin;
    Dyson DC 37
    Motor Gücü:1300W
    Emiş Gücü:290 Airwatt


    Philips FC 9225 Marathon
    Motor Gücü:2200W
    Emiş Gücü:440 Airwatt

    Kabaca bakarsak Philips ile bir halıyı 10 dakikada süpürüp 10 birim ödüyorsanız; Dyson ile aynı halıyı 16 dakikada süpürüp, 8,8 birim ödersiniz.

    Emiş gücü sürekliliği, aksesuvar kalitesini ve kullanım pratikliğinin getirdiği kolaylıktan kaynaklanan üstünlüğü bir yana bırakıp sadece motor ve emiş gücüne göre kıyaslarsak Dyson Philips'e göre ortalama %11,5 daha verimli.




  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.