Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.729
Cevap
212
Favori
968.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KMLSNY




    1050 de güzel fiyat.ama Dikkat ettim sitede KDV hariç fiyatlar buna siz %18 ekleyin artık kargoda alıcıya ait bu sitede ki kargoyada 30-40 TL ddeyin ürün 950 Tl lik haliyle bile 1150-1200 TL lere geliyormuş..Benim dediğim sitede webden al da,Tek çekimde 1140 TL ye geliyor hocam 1250 TL değil...Kaldıki sizin verdiğiniz linkte 950 TL ise ben almış olsaydım,bunlar mırın kırın eder özür dileriz der yine yollamazlardı,bir defa başıma geldi,ürünü aldım,parası kredi kartımdan çekildi,sonra satışı kendileri iptal ettiler,parada hesabıma yattı.Ama 950 Süper fiyat o an tıklasaydım inanın alırdım,en azından şansımı denerdim,göndermezlerse onların sorunu:-))
    Birde DYson Animal'ı incelerken DC 32 Animal pro ve DC 32 Animal diye bir süpürge çıkıyor ikisidew mavi ..pro olan tek çekim 1.290 tl. diğer animal ise tek çekim 1.111 TL ne bu anlamadım..aynı sitede ürün Teknosepet.comda


    Aaaa..evet kdv ye dikkat etmemişim. Yok o zaman hesaplama bile değmez. Sizin linke devam o zaman.
    Bu arada animal sadece dc23 de var. Ama dc32 de animal pro dışında animal diye bi model yok. Arıca bir de dc22 de animal pro vardır ama adı üstünde dc22. Sizin ilgilnediğiniz model değil. Bence sitede bir hata var. Yazım hatası vs. olabilir.




  • Unutmadan fiyat araştırırken electrolux ün z8870 ine rastlarsanız ve linkini eklerseniz sevinirim. Akşam electroluxun ankaradaki 3 servisinden 2 sini aradım. Yedek parçada hiç sıkıntı olmuyor dediler. Yoksa bile getirtiyorlarmış. Hayırlısı bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chips

    Unutmadan fiyat araştırırken electrolux ün z8870 ine rastlarsanız ve linkini eklerseniz sevinirim. Akşam electroluxun ankaradaki 3 servisinden 2 sini aradım. Yedek parçada hiç sıkıntı olmuyor dediler. Yoksa bile getirtiyorlarmış. Hayırlısı bakalım.


    Hocam bu Elektrolüx'ün Watt'ı fazla,iyi sayaç çevirtir bu ve 600 den aşağıda rastlamadım..Tekrar siteleri kontrol ettim ama yok.Şu sitede havaleye 585 TL link şu;

    http://netteenucuz.com/?urun-2825-Electrolux-ULTRAONETM--Z-8870-Elektrikli-Supurge.html&ref=akakce&v=1.4.2




  • Fiyatları takip ediyorum DYSON DC 23 Animal pro teknosepette herşey dahil havale 1.131 TL...webdenal da ise Tek çekime 1.139 TL...daha ucuz ve güvenilir bulan varsa paylaşırsa sevinirim.ama Gerek Elektrolüx'ün gerek Nilfiksin direk 2 katı fiyat...yani Sırf Star Wars,Yıldız savaşları serisinden çıkıp gelmiş gibi duran bu Dyson 'a bu fiyatı 2 katı fiyatı verelim mi:-))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 24 Ağustos 2011; 1:39:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @CAN@


    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic


    quote:

    Orijinalden alıntı: @CAN@


    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Dostum, Dyson'un emiş gücü azaldığına dair bir dayanağınız var mı? Ben böyle bir şey ne gördüm nede bu forumlarda okudum. Evdeki Dyson'un toz haznesi 4-5 temizlikte bir boşaltılmasına rağmen emiş gücünde en ufak bir kayıp yaşanmamaktadır. Bir önceki Philips'te 2 odanın temizliği bitip 3. ye geçince makine çekmemeye başlıyordu.

    Ayrıca diğer markaları suçlamadım ve kötülemedim. İçlerinde sadece Dyson'un emiş gücünün kullandıkça düşmediğini söyledim. Hayatımda ilk defa bir cihazı bu kadar övdüğümü hatırlıyorum. Hak etmese övmem.

    Yukarıda bahsettiğim Philips gibi makinelerden 3 tane eskittim. Keşke en baştan Dyson'dan haberim olsaydı. 1.000.-TL'yi hak etmediğini söylemişsiniz. Bu göreceli bir kavramdır. Size göre etmez ama bana göre edebilir. Ama bir örnek göstermeniz gerek; şu makine şu kadar fiyat ve aynı işi yapıyor şeklinde. Yoksa savınız havada kalır.
    Yurt dışında daha ucuza satılıyor demişsiniz. Bu dediğiniz her makine veya her eşya için geçerli değil mi? Yada sizin övdüğünüz makinelerde yurt dışında daha ucuz satılmıyor mu? Selamlar...


    Merhaba dostum tavrım sert geldiyse öncelikle özür dilerim.Dyson kalitelidir ona lafım yok ama tercih meselesi.Bende alsam mı diye düşünüyorum ama emiş gücü az mıdır diyede düşünüyorum.Bu emiş gücü kaybına yan komşumuzda şahit oldum üstelik bakım düzenli yapılırken.Bu fiyattan daha ucuz 500-600 tl arasına Phılıps ErgoFit almayı tercih ederdim şahsımca.Bu fiyata dysondan işini daha iyi yapabilecek bir makineAma tabi tercih meselesi sonradan emiş gücü az diye bu duruma düşmekte istemem,Selamlar


    Dostum merhaba,

    Bir rahatsızlık söz konusu değil. Burada bilgi ve tecrübe paylaşıyoruz. Tercih sizin elbette, daha sonra bizlerle deneyimlerinizi paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olursunuz... Selamlar...


    Dostum tekrardan merhaba,

    Sana birkaç sorum olacak;

    Dysonun hangi modelini kullanıyorsun?

    + ve - leri neler?

    Memnunmusun?


    Birde rica edersem fotoğrafını koyarmısın?


    Turbo Fırçası varmı?Varsa işe yaramaktamı?


    Deneyimlerine dayanarak cevaplarsan sevinirm

    Teşekkürler...


    Dostum bundan önceki yorumlarımda makinenin + yönlerini zaten çok kere yazdım. DC 23 Complete modelini kullanıyorum. Görünüm diğerleriyle aynı renk farklı. Belki rengi turuncu olsa daha iyi olurdu :)
    Makinenin (-) yönü nedir diye hanıma sordum, bir şey demedi memnunum diyebildi sadece.
    Ses konusu gündeme geliyor ama sonuçta bu bu bir süpürge, ses çıkarması normal karşılanmalı. Ben bir rahatsızlık duymadım.
    Belki biraz daha az yer kaplayabilirdi.
    Genel olarak hayatı kolaylaştıran, daha zevkli hale getiren eşya ve makinelere verdiğim paraya acımam. İlk başta bir makineye 1.000.-TL vermek çok gelebilir ama bunu yıllara böldüğünüzde ve size getirdiği kolaylık ve üstün özellikleri düşününce para ikinci planda kalır. Normalde 500-600 TL'ye satılan bir yatak yerine 3.000.-TL'lik sadece yatak almışımdır çünkü o yatakta günde en az 8 saat uyurum. Hayatımın 3 te 1'ni üstünde geçirdiğim bir yatağa bu parayı en 15-20 sene kullanacağımızda varsayarak verebilirim.
    Dyson'da bunun gibi bir şey; eşimin temizlik yaparken harcadığı enerjinin boşa gitmediğini görmek ve onun makinenin ne kadar iyi iş yaptığını duymak parayı ikinci plana iter.
    Eşimin bir dedğini hiç unutmuyorum, demişti ki; Dyson'u kullanmaya başlayalı eşyalar daha az tozlanır oldu. Bunun nedeni halı ve eşyalardaki tozu aldığından eskisi gibi yerden toz kalmıyor ve eşyaların üzerine oturmuyordu. Selamlar...




  • Fiyatları takip ediyorum DYSON DC 23 Animal pro webden al da Teknosepette fiyatlara 100 TL eklemiş bugün:-))
  • Fiyatlarını kontrol etmedim ama buradanda iyi fiyat verdiklerini ve hatta pazarlığa yanaştıklarınıda duymuştum

    http://www.tekcarsi.com/kategori/elektirkli-supurge.aspx?brnd=Dyson
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Fiyatlarını kontrol etmedim ama buradanda iyi fiyat verdiklerini ve hatta pazarlığa yanaştıklarınıda duymuştum

    http://www.tekcarsi.com/kategori/elektirkli-supurge.aspx?brnd=Dyson




    Şuan itibarıyla sefasepeti.comdan Dyson DC32 Animal Pro'yu 1.113 TL+7 TL de kargo ücreti=1.120 TL ye almış bulunuyorum:-))5 yıl garantili..Bu Dolar kuru bu kadar yüksekken ve DYSON'ın Distribütör firması bu kadar açgözlü iken inmez kardeşim bu DYSON'ın fiyatı dedim ve aldım birde firmalar fiyatlara dokunmaya başlamışlar arttırmış çoğu firma...Fiyat uygun mu oldu ne dersiniz arkadaşlar?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KMLSNY


    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    Fiyatlarını kontrol etmedim ama buradanda iyi fiyat verdiklerini ve hatta pazarlığa yanaştıklarınıda duymuştum

    http://www.tekcarsi.com/kategori/elektirkli-supurge.aspx?brnd=Dyson




    Şuan itibarıyla sefasepeti.comdan Dyson DC32 Animal Pro'yu 1.113 TL+7 TL de kargo ücreti=1.120 TL ye almış bulunuyorum:-))5 yıl garantili..Bu Dolar kuru bu kadar yüksekken ve DYSON'ın Distribütör firması bu kadar açgözlü iken inmez kardeşim bu DYSON'ın fiyatı dedim ve aldım birde firmalar fiyatlara dokunmaya başlamışlar arttırmış çoğu firma...Fiyat uygun mu oldu ne dersiniz arkadaşlar?


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Alınmış alınmıştır. Siz yorumlarınızı yazarsınız. Selamlar




  • Şuan itibarıyla sefasepeti.comdan Dyson DC32 Animal Pro'yu 1.113 TL+7 TL de kargo ücreti=1.120 TL ye almış bulunuyorum:-))5 yıl garantili..Bu Dolar kuru bu kadar yüksekken ve DYSON'ın Distribütör firması bu kadar açgözlü iken inmez kardeşim bu DYSON'ın fiyatı dedim ve aldım birde firmalar fiyatlara dokunmaya başlamışlar arttırmış çoğu firma...Fiyat uygun mu oldu ne dersiniz arkadaşlar?


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Alınmış alınmıştır. Siz yorumlarınızı yazarsınız. Selamlar

    Hocam şöyle bir hesap yaptım Dyson'un Dyson.co.uk sitesine baktım DC 32 Animal pro ne kadar diye,site satış fiyatı 320 Sterlin,çarptım 2.950 TL ile 945 TL çıktı sen buna birde kargo koydun mu eder 1.000 bilemedin 1050TL... Eee ben buradan 1120 TL ye mal ediyorum gerek yok strese dedim demekki bu makinenin ederi bu kadar,kaldıki 1.400 TL ye satanlar var bu fiyata bu ürünü al dedim ikna oldum...Yalnız orijinal sitesinde bu ürün mor bizde mavi görünüyor,Mor gelirse çok tatlı olur şahsen:-))




  • Tekrar merhaba arkadaşlar.
    Sevgili @chips;
    sen bir tek süpürge alacan electrolux'ten başlık açmışsın bu marka iyimidir diye,ben ocak-davlumbaz-fırın-bulaşık makinesi aldım gözümü karartıp ve daha eve taşınmadığım için ürünleri kullanamadım.Umarım iyi bir markadır

    DC32 Animal Pro 'da ki turbo başlıktan haberim vardı benim ancak İskenderun'da yaşadığımdan öyle Uzun tüylü halı falan kullanmıyoruz biz :) dolayısıyla turboya hiç ihtiyacım kalmıyor

    Büyük şehirlerde olan arkadaşlar AVM'lerdeki tekno mağazalara gidin ve indirim isteyin.Eğer O an alacağınıza kesin kanaat getirirlerse emin olun çok güzel indirim yapıyorlar !
    İnanın verdiğiniz her bir kuruşu sonuna kadar hak ediyor Dyson. Çekim diye bir sorununuzda olmayacak,temizleyemediğiniz bir yüzeyde ! Sonuna kadar kefilim !




  • Orijinalden alıntı: KMLSNY

    Şuan itibarıyla sefasepeti.comdan Dyson DC32 Animal Pro'yu 1.113 TL+7 TL de kargo ücreti=1.120 TL ye almış bulunuyorum:-))5 yıl garantili..Bu Dolar kuru bu kadar yüksekken ve DYSON'ın Distribütör firması bu kadar açgözlü iken inmez kardeşim bu DYSON'ın fiyatı dedim ve aldım birde firmalar fiyatlara dokunmaya başlamışlar arttırmış çoğu firma...Fiyat uygun mu oldu ne dersiniz arkadaşlar?


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Alınmış alınmıştır. Siz yorumlarınızı yazarsınız. Selamlar

    Hocam şöyle bir hesap yaptım Dyson'un Dyson.co.uk sitesine baktım DC 32 Animal pro ne kadar diye,site satış fiyatı 320 Sterlin,çarptım 2.950 TL ile 945 TL çıktı sen buna birde kargo koydun mu eder 1.000 bilemedin 1050TL... Eee ben buradan 1120 TL ye mal ediyorum gerek yok strese dedim demekki bu makinenin ederi bu kadar,kaldıki 1.400 TL ye satanlar var bu fiyata bu ürünü al dedim ikna oldum...Yalnız orijinal sitesinde bu ürün mor bizde mavi görünüyor,Mor gelirse çok tatlı olur şahsen:-))




    Hayırlı uğurlu olsun sevgili KMLSNY;
    Hele eşin bu Dyson'u kullandıkça duyacağın övgüler koltuklarını kabartacak
    Malum ben 1099 TL/10 taksit ile almıştım,senin aldığın fiyat benimkine kıyasla daha iyi
    Ürünün kutusunu açtığında,dokunduğunda nekadar kalitelibir ürün aldığını çok daha iyi anlayacaksın.




  • Hayırlı uğurlu olsun sevgili KMLSNY;
    Hele eşin bu Dyson'u kullandıkça duyacağın övgüler koltuklarını kabartacak
    Malum ben 1099 TL/10 taksit ile almıştım,senin aldığın fiyat benimkine kıyasla daha iyi
    Ürünün kutusunu açtığında,dokunduğunda nekadar kalitelibir ürün aldığını çok daha iyi anlayacaksın.


    Çok Teşekkürler değerli hocam,DC 32 Exlucive alacaktım ama,DC 32 Animal'ın daha iyi bir model olduğunu ve Turbo başlık olduğunu öğrendiğimde kesin kararımı verdim...ama uygun fiyat beklerken baktım,son 1-2 gündür fiyatları 50-100 artırıyor siteler bende uygun bulunca aldım gitti hocam..:-))




  • Arkadaşlar ben de uzun süredir süpürge arayışındayım.Philips,Samsung ve LG nin torbasız en iyi modeline mağazalarda baktım.
    Philips güzel fakat çok ağır geldi bana ve arkadaki tekerleklerin küçük olması kullanma açısından dez avantaj gibi.Halıda gitmesi zor olur özellikle shaggy halılarda.Samsung ve LG yi gayet güzel kullanışlıydı.Ama gel görki bu hepa filtre değiştirme olayı benim de canımı sıktı.
    Parasından ziyade uğraşmak istemiyorum,sonuçta uzun süre kullanacaksınız ve bununla uğraşmak can sıkıcı.
    En sonunda Dysona yöneldim.Baya bir okudum araştıraım yarın kısmetse mağazada bakıp sonra nette spariş verecem.
    DC 32 modellerinden birini alacam,evde hayvan beslemiyoruz ve bizim halılar tüylü shaggy olduğu için turbo başlık zarar verir gibime geliyor.
    Exclusive veya Allergy alırım kısmetse.
    İnşallah pişman olmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^Teacher^

    Arkadaşlar ben de uzun süredir süpürge arayışındayım.Philips,Samsung ve LG nin torbasız en iyi modeline mağazalarda baktım.
    Philips güzel fakat çok ağır geldi bana ve arkadaki tekerleklerin küçük olması kullanma açısından dez avantaj gibi.Halıda gitmesi zor olur özellikle shaggy halılarda.Samsung ve LG yi gayet güzel kullanışlıydı.Ama gel görki bu hepa filtre değiştirme olayı benim de canımı sıktı.
    Parasından ziyade uğraşmak istemiyorum,sonuçta uzun süre kullanacaksınız ve bununla uğraşmak can sıkıcı.
    En sonunda Dysona yöneldim.Baya bir okudum araştıraım yarın kısmetse mağazada bakıp sonra nette spariş verecem.
    DC 32 modellerinden birini alacam,evde hayvan beslemiyoruz ve bizim halılar tüylü shaggy olduğu için turbo başlık zarar verir gibime geliyor.
    Exclusive veya Allergy alırım kısmetse.
    İnşallah pişman olmayız.


    Al hocam Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.şu sitede tek çekim veya havale ye 1.006 TL gayet güzel fiyat bence..http://www.teknosepet.com.tr/pinfo.asp?pid=292912
    Benim evde de hayvan yok ama bu halıya bayan saçı vs.gibi ince uzun materyaller yapışıyor bazen ve bunu çekmeyebilir endişesiyle 120 TL fazla veririm Animal Pro alırım dedim..Dyson'unda Silindirik grupta en pahalı ürünü Animal Pro olanıdır zaten halihazırda..yukarıdada yazdığım gibi İngiltere satış fiyatı 945 TL,sterlin malum bizde 2.95TL e birde kargo koyunca üzerine 1.000 TL yi falan görünce,ki gümrüğede kesin takılır bu ürün,astarı yüzünden pahalıya gelir diyerek,bizim burdada 1.120 TL ye bulunca 100-120 TL için hiç tereddüt dahi etmedim açıkcası Animal Pro aldım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 25 Ağustos 2011; 4:05:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^Teacher^

    Arkadaşlar ben de uzun süredir süpürge arayışındayım.Philips,Samsung ve LG nin torbasız en iyi modeline mağazalarda baktım.
    Philips güzel fakat çok ağır geldi bana ve arkadaki tekerleklerin küçük olması kullanma açısından dez avantaj gibi.Halıda gitmesi zor olur özellikle shaggy halılarda.Samsung ve LG yi gayet güzel kullanışlıydı.Ama gel görki bu hepa filtre değiştirme olayı benim de canımı sıktı.
    Parasından ziyade uğraşmak istemiyorum,sonuçta uzun süre kullanacaksınız ve bununla uğraşmak can sıkıcı.
    En sonunda Dysona yöneldim.Baya bir okudum araştıraım yarın kısmetse mağazada bakıp sonra nette spariş verecem.
    DC 32 modellerinden birini alacam,evde hayvan beslemiyoruz ve bizim halılar tüylü shaggy olduğu için turbo başlık zarar verir gibime geliyor.
    Exclusive veya Allergy alırım kısmetse.
    İnşallah pişman olmayız.


    Euro yükseldikçe fiyatlar artabilir.Ayrıca avrupa ülkelerinde kriz uzun süreli olursa ilerki yıllarda dyson gibi iyi malzeme malların kalitesi ileriki yıllarda düşebilir.Dünyada iyi kalite üreten çok firma 2000 li yıllarda krizde kaliteyi düşürdü.

    Yalnız sizlere tavsiyem,yüksek ücretlerle yani diğer markalara göre daha fazla para vererek aldığınız ürünlerin hakkını isteyin,beklediğiniz performansı sorgulayın ve analiz edin.Verdiğiniz paraya değmeli.Beklediğiniz gibi çıkmazsa gidin yapın eleştirinizi mağazaya.Pazarlama stratejilerinde çok kurnazlıklar döner.Yıllarca iyi olan bir marka bir anda çaktırmadan kötü üretimlerle aynı yüksek fiyatla tüketiciye sunulur.Nasıl olsa müşteri pahalı olan iyidir diye düşünür,ayrıca markaya da güvenir alır diye müşteri psikolojisi kötü amaçla kullanılabilir.Bunun örnekleri çok yaşandı dünyada.Kalitesini düşüren ama fiyat düşürmeyen çok firma geldi geçti piyasadan.




  • @Kmlsny ; hayırlı olsun dostum güle güle kullan. ürün eline ulastıgında bilgi verirsen sevinirim. urunun rengi alısveris yaptıgın sitenin profesyonelligi hakkında. memnun kalırsan bende dusunuyorum aynı urunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratozcirpici

    @Kmlsny ; hayırlı olsun dostum güle güle kullan. ürün eline ulastıgında bilgi verirsen sevinirim. urunun rengi alısveris yaptıgın sitenin profesyonelligi hakkında. memnun kalırsan bende dusunuyorum aynı urunu.




    Teşekkür ederim darısı size,ürünle ilgili bilgileri paylaşıcam..Sefasepeti.com'un Sitenin yaklaşımını falanda yazarım.Yalnız süpürge bugün Havalede +kargoda 1.150 TL olmuş sitede..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 25 Ağustos 2011; 14:53:53 >
  • KMLSNY Sizinki de hayırlı olsun.Bugün mağazaya gittik Dyson'ı bire bir test ettik.Eşime artık diğer süpürgeleri beğendiremedim :)
    Ben DC32 Exclusive modelini aldım.1.250Tl verdim,yarın sabah eve teslim edecekler Allergy modelinden farkı 3 tane aparatının fazla olmasıdır.
    Animal modelinin de diğerlerin farkı başlığıdır.Hayvan tüyü için tasarlanmış.Hayvan besleyenler için ideal.
    Daha önce de belirttiğim yünlü ve kalın shaggylerimiz olduğumuz için uygun olmazdı,o yüzden bu tip halılar için bu başlık uygun olmaz,
    Çünkü söker o tüyleri :)
    Ama düz halılar için sorun olmaz.Gelelim makineye;
    Allah var makina gerçekten güzel,parası tabiki fazla ama uzun vadede bir kaç yönden kara geçiyorsun.
    Az elektrik tüketimi,hepa filtre,kolay temizlenebilir olması.
    Çok da sağlam,tanıtan eleman gözümüzün önünde makinenin üstünde 5-6 kere zıplayıp durdu.Ağırlığı 80 Kg den aşağı değildi.
    Bu çok şaşırttı beni,dışardan bu kadar sağlam olacağını tahmin etmiyordum.
    Fiyatına gelince tabiki bütçe meselesi,benim de bütçemi fazlasıyla zorlasaydı gidip almazdım,şu da var sağlımızla alakalı en önemli eşyadır evde.
    Ben de biraz da alerji durumları olduğu için tercih ettim.
    Peki Dyson olmasaydı ne olurdu derseniz,Black & Decker(kendim gördüm çok harika,başlığı da animal proyla benziyor,onun fiyatları yükseksayılır.)
    LGnin 600-700 civarında 1-2 modeli ve Samsung'un 9580 modeli gerçekten güzel makinlar.

    NetAnket.Net sizin dediklerinize katılıyorum,tüketiciyi kandıran bir çok firma olmuştur gerçekten.
    Ama şimdi internetin çok büyük yararı var,birçok kullanan kişini yorumuna ulaşabiliyorsun,eskiden böyle bir şey olmadığı için iş daha da riskliydi.
    Bu bence çok büyük bir caydırıcı.Biz de sonuçta bu kadar verdiysek tabiki beklentilerimizi karşılaması lazım.
    Ters bir tarafını gördüysem binlerce insnaın görmesi için buraya ve başka yere yazmaktan tabiki çekinmeyecem.
    Bilinçli tüketici olmak gerçekten güzel ama bunun için de emek vermeniz lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratozcirpici

    @Kmlsny ; hayırlı olsun dostum güle güle kullan. ürün eline ulastıgında bilgi verirsen sevinirim. urunun rengi alısveris yaptıgın sitenin profesyonelligi hakkında. memnun kalırsan bende dusunuyorum aynı urunu.




    Dün sipariş verdim Dyson DC 32 Animalpro'yu bugün öğleden sonra UPS ile kargoya vermişler.İstanbul Mahmutbeyden çıkmış yola,ben Artvindeyim:-)) Mail'inize UPS den gelen bir E-mail ile nerde olduğunu takip edebiliyorsunuz,güzel bir hizmet..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 25 Ağustos 2011; 23:45:09 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.