Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
21
Favori
15.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cem650 kullanıcısına yanıt

    malesef hocam,bende öyle diyip total clean aldım ama şu video izleyince hayallerim suya düştü..


    https://www.instagram.com/p/C350-nNN-Y2/

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Sırf bu sebeple submarine aldım. Total clean uçları dışarıdan sonradan temin edilir ama submarine özelliği sonradan getirilemez diye düşündüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muscako M kullanıcısına yanıt

    ya yazılımlık bir olay aslında,yoksa yine çalıştırması lazım çünkü takılan sulu aparatın ağzı kapalı yukarı suyu iletmiyor hepsi aşağada dönüyor mevzunun, dyson satabilmek için yazılımla öyle yapmış.



    birde hocam ben Black+Decker BHSM1615DSM bu üründen almayı düşündüğüm için paspas işine girişmedim black deckeri alanlar baya baya övüyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 11 Mart 2024; 21:47:47 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    hayaller suya düştü desenize tüh.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bence de yazılımsal. Hani bizim sonradan bi şekilde çözebileceğimiz bişi olsa yine Total clean alırdım aslında. Gen5 ağırlık sebebiyle elemiştim. Almışken ekstra özellikli yeni model olsun diye submarine aldım. Fena değil submarine özelliği de. Bakalım uzun vadede ne olur göreceğiz. Farklı cihaz yerine tek cihazda olursa ne ala kafaaındaydım. Robot süpürge de var evde. Başka makine de alırsam ev süpürgeden geçilmeyecekti :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muscako M kullanıcısına yanıt

    Hocam memnun musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    Hocam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Uzun süreli bi tecrübe yok. Ama şöyle açıklayım.

    Evde tcl robot süpürgem var ve her gün süpürtürdüm. Hani halı falan da temiz olurdu. Gelince Dyson ı çalıştırıp oturma odasını bi süpürdük ve neredeyse haznesi çeyrek doldu. Diğer odalarda da benzer şeyi gözlemledik. Gerçekten bambaşka noktada süpürüyor. Ek olarak arabada da kullandım ve çok iyi temizledi özellikle şu koltuk ucuyla süpürünce.


    Sulu uç için de Vileda yaparkenki gibi olabilecek pislikleri sağa sola atmak yerine içine attığı için gerçekten iyi temizledi. Bariz bi ıslaklık bırakmadı yerde. Tabi Vileda gibi hızlıca yaptı gitti olayı olmuyor, biraz daha detaylı temizlik yaptırmaya zorluyor.


    Ekstra güçlü emiş olmasına ihtiyacım olmadığı için gen5 yerine submarine aldım. Total cleandaki çeşit çeşit uçları da dışarıdan ihtiyacım olunca temin edebilirim diye eledim. Ama sulu ucu denemek gereksiz derseniz direk totalclean alın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muscako M kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet edip detaylı yazmışsınız almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur belki bende sizinle aynı vakitte aldım bahsettiğiniz aparattan memnun musunuz diye sormuştun yanlış anlaşıldım sanırım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    Hı hocam ben atlamışım orayı sanırım, genel yazdım direkt.


    Süpürgeyi şarja taktığımız aparatı diyorsunuz sanırım. Ondan pek memnun kalmadım ya. Öne eğiliyor benimki. Dik yer epey sallanıyor falan. İade ile de uğraşmak istemedim öyle duruyor şu an. Montajı yanlış mı acaba dedim de 2 vida var başka bişi yok montajında. 380 TL olandan aldım ben trendyolda ama daha pahalıları belki daha sağlamdır.


    Bu arada yazmışken ekleyeyim,


    Hortum şeklinde olan uçtan da aldım Hepsiburadadan. Yurtdışından geldi ve epey iyi duruyor. Çektirince uzuyor, bırakınca kendiliğinden toplanıp kısalıyor. Araç temizliği için falan iyi olur.


    Bir de ucu çok yumuşak diye geçen uçtan aldım. Ama onun ucundaki fırçalar ekstra yumuşak gelmedi. Piano black yerlerde falan çizik oluşturacaktır. O çok çok yumuşak olarak görünen ucu tavsiye etmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese. Şuan en alınası dyson modeli nedir? V12, v15s total clean, v15 submarine, gen5 detect. Farkları nedir? Detaylı bir şekilde bilgi verecek arkadaş var mı acaba? F/P olarak hangisi alınmalı vs. Dyson sitesinde stoğa girince mi almalıyız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Radwaft R kullanıcısına yanıt

    v12 hafif olmasını istiyorsanız tek seçim (2.4 kg). 0.3 mikron hepa filtreli. Dezavantajı çekim gücü 150 airwatt ve toz haznesi v15 yarısı kadar.


    v15 total clean düz v15 absolute modeline kıyasla zengin kutu içeriği (bol başlıklı) ve gen5 gibi 0.1 mikron hepa filtre ile gelir. Çekiş gücü 230 airwatt. Ağırlık 3.1 kg


    gen5 ise 0.1 mikron hepa filtreli, çekim gücü 280 airwatt, ağırlık 3.5 kg, boru içerisinde saklı el süpürgesi borulu ve sert zemin aparatında bulunan lazer diğer modellere göre iki kat daha aydınlık.



    Fiyat performans olarak v15 total clean önde. Son teknoloji ve daha güçlü süpürge arıyorsanız gen5 tercih edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 15 Mart 2024; 1:2:42 >
  • v15 total clean tekrardan satışlara gelir mi yoksa başka paketli olanlar mı sadece satılacak?

  • muscako M kullanıcısına yanıt

    hortum dediğiniz hangiis hocam ? yumuşak uç dediğiniz benim paylaştığım mı ?


    bu üründe dün teslim edildi buradada paylaşmıştım,alınabilir iş görüyor ne sert nede çok yumuşak.


    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Hocam yumuşak uç dediğim tam da bu attığınız morlu siyahlı fırça ucu. Arabada kullandığım ekstra yumuşak fırçalar var, onlar gibi yumuşaklık bekliyordum ama bi tık sert geldi. Arabada piano black yerlerde falan ufak ufak çizikler yapmaya başlatacaktır.


    Hortum uç dediğim de şu körüklü olan bildiğimiz süpürge hortumu şeklinde olan uçtan. Benim hoşuma gitti. Çektirince epey uzuyor, 1.5 metre oluyor. Bırakınca da kendiliğinden 50 cm ye kısalıyor, dağınık durmuyor. Evde koltuk falan süpürürken makineyi kenara koyup hortumu ileri geri iterek daha rahat süpürme şansı oluyor, ağırlığı elde taşımaya gerek kalmıyor.


    https://www.hepsiburada.com/gorgeous-dyson-v8-v10-v11-elektrikli-sprge-aksesuarlari-iin-uygun-elektrikli-sprge-tp-teleskopik-uzatma-hortumu-tp-yurt-diindan-p-HBCV00002XRMSX?magaza=Gorgeous&url_src=and-product-detail


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muscako M kullanıcısına yanıt
    Hocam emitasyon olmasın. Dün mediamarktta aldim hayvan birde detaylı temizlik setini. Ürünün kılları ipek gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 15 Mart 2024; 18:54:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendorf kullanıcısına yanıt

    Hocam benimki yan sanayidir zaten. N11 den aldım yurtdışından gelme ürün. Fırsatım olursa bi de mağazada bakmak istiyorum bu yumuşak fırçaya. Yani normal fırça gibi sert değil ama arabalarda kullanılan ekstra yumuşak fırçalar veya makyaj fırçaları kadar yumuşak değil, bi tık sert geldi onlardan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Ben de aldim bundan TR ye geldi bu hafta dağıtıma cikar heralde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt

    benimki perşembe günü gümrüğe girmişti mngye verilmiş cuma günü yarın teslim ederler fotoğraf atarım hocam elime ulaştığında.

  • kendorf kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. V15 Total Clean sahibi olarak (Çeyizime aldım), Bu bilgiler ışığında Gen5 aradaki fiyat farkına değer gibi geldi bana. Gen5 29 bin lira, V15'i 24 bine aldık.


    Submarine'de de aklım kalmıştı gerçi benim. Piyasada dik duruşumla bilinirim.

  • Merhaba dostlar, v15 total clean için bekliyorduk ama artık gelmeyecek tarzı şeyler konuşulmuş. O yoksa bu arkadaş iş yapar mı?

    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TLwww.dyson.com.tr
    Dyson V15 Detect™ HEPA
    https://www.dyson.com.tr/dyson-v15-detect-hepa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.