Şimdi Ara

Ekran Kartı Güncellemesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Slim Driver adlı programı yükledim ve Scan ettiğimde; driverlarımın güncel olmadığını gördüm.Ama aygıt yöneticisinden güncellemelere baktığımda güncellemelerin olmadığıını ve full olduğunu gördüm.İlk ekran kartımı güncellemek istedim ve programdan yüklemeyi denedim ama yükleme tamamlandıktan sonra kurulum yapılırken ekranım kapanıyor ve hiç bir işlem yapamıyorm.Daha sonra ATI nin kendi sitesinden indirmeyi denedim ve alttaki resimlerde de görüldüğü gibi bir uyarı aldım.Yani güncelleyemedim.Yardımlarınızı bekliyorm.Şimdiden teşekkürler...

    Ekran kartım: ATI Mobility Radeon HD 5650 . ATI nin sitesinden uygun olanı bulup indirdim ama RESİM 2 'deki hatayı veriyor.

    Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/ekran-kartlari/405893-ekran-karti-guncellemesi.html#ixzz1pIh4sHEK

    resim 1
    http://g1203.hizliresim.com/v/j/3l3mr.png


    resim 2
    http://g1203.hizliresim.com/v/j/3l3nm.png








    • Kullandığınız 3. parti yazılımlar, Windows'a nazaran daha farklı bir tarama yaparlar. Windows kendi ürünlerinin güncellemelerini kontrol eder. Aygıt yöneticisi altında ise yine MS tarafından sunulanları görüntüler. Bu nedenle sürücüde sorun yoksa Windows güncelleme olmadığını söyleyecektir.
    • Dizüstü bilgisayarınızın üretici destek sitesine girin. Oradan ilgili sürücüyü indirip onu kurun. AMD sitesi üzerinden her Mobility sürücüsünü yükleyemeyebilirsiniz. Bazı üreticiler bu konuda kısıtlamaya gider. Bu nedenle en garanti çözüm, dizüstü bilgisayarınızın üreticisinin sitesinden indirin.
    • Ekran kartınızı sürekli güncelleme imkânına sahip olamayabilirsiniz. Üretici (AMD değil) güncelledikçe siz de güncelleyebileceksiniz.
    • Böyle bir kısıtlama yapılmasının esas nedeni; dizüstü bilgisayarınızın üreticisi mümkün olan en stabil sürücüyü hazırlar (istisnalar olabilir) ve bu sürücüyle ürünü piyasaya sunar. Bu sayede olası sorunları azaltmış olabilir.




  • yardımlarınız için teşekkür ederim.iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.