Şimdi Ara

Ekran Kartı mı Anakart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    4-5 senedir sorunsuz kullandığım sistemim dün bir arıza verdi.

    Bilgisayar gerim gerim gerilmeye başladı nette gezemez hale geldim, görev yöneticisini kontrol ettiğimde sistem kesintileri adlı bir şeyin %35-40 işlemci kullandığını fark ettim virüs yedim düşüncesi ile format attım temiz bir Win 10X64 kurdum. OC ayarlarımı defaulta çektim. Yeni sistem açıldığında bir sorun yok gibiydi. 3-4 saat kullanımdan sonra küt diye ekran kararması 5-6sn sonra geri gelmesi gibi problemler yaşadım, akabinde tekrar sistem kesintileri işlemci kullanmaya başladı ve tekrar kasmalar baş gösterdi. Ekran karardı ya ben de ekran kartını söküp dahili GPU ile deneme yapayım dedim ekran kartını söktüm 2-3 saattir dahili GPU ile kullanıyorum bir sorun yok gibi.

    Sizce sorun nerede arkadaşlar ekran kartını deneyeceğim başka sistem yok. Driverlerin hepsi güncel formattan sonra hepsini sitelerinden son sürümlerini indirdim. Sistemim imzamdaki gibi.







  • Aslında sorunu bulmuşsun. :)
    Kendi ekran kartını başka bir bilgisayarda ve kendi bilgisayarında başka bir ekran kartı denemen sorunun için nokta atışı çözüm olacaktır.
    Evet biliyorum (ekran kartını deneyeceğim başka sistem yok) yazmışsın ama kesin sonuç bunu denemen olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.