Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerme(Yeni sistem ekledim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    Ben bi sistem oturttum kafama göre birazdan konuyu güncelliycem
  • Acaba bu yeni parçalar işimi görür mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhornek -- 17 Şubat 2017; 23:29:44 >
  • Bi yardımcı olabilirmisiniz ?
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    anakart belki destek sunmuyordur o ram belleğe ona da dikkat et ram çalışmazsa değiştirme imkanın olan bir yerden al derim veya iade edilebilen o ekran kartıyla o işlemci ayarları yükseğe açarsan işlemci yüzde yüz olacaktır ekran kartı kendini frenliyecek böyle oluyor genelde o da ani fps düşüşü yapıyor low medium arası 1280*720 cs go götürür işlemci acelesi yok bence GA-F2A55M-DS2 supporttan hangi ramleri destekliyor bakın derim aklınızdaki sistem yeterli ilerde fm2+ işlemci alırsınız olur biter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Kaktüs -- 17 Şubat 2017; 23:52:42 >
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    Şimdi darboğaz olayını deneyimli bildiğim bi arkadaşa sorucam ona göre monıtoru işlemciyle değiştiricem bakalım o ne dicek o duruma 4+4 gb ramide kaldıracağını düşünüyorum.
  • cs go da darboğaz mantığı diğer oyunlara göre farklı işliyor. Bunu bu aralar her konuda söylemek zorunda kalmaktan biraz bunaldım ama... Cs go da ekran kartı çok az yük aldığı için aldığınız fps i limitleyen genelde işlemci oluyor. Genelde diyorum çünkü işlemcisine göre oldukça dandik ekran kartlı dengesiz sistemler de var etrafta. Konunun ilk mesajında istediğiniz fps değerlerine çıkmanız için en az güncel bir i5 işlemci lazım. Ben 4.6 ghz a overclocklanmış güncel i5 ile bile 300 ü low ayarlarda çok yaklaşabilsem de göremiyorum öyle söyleyeyim. Low high falan işlemcide çok fark ettirmiyor zaten de... Yine 290 ı 260 a çekiyor high. Ekran kartımın gtx 1070 olması burada hiçbirşey ifade etmiyor. Zaten kartımın %40 ı kullanılıyor maksimum oyun esnasında. Ha ama bir mesajda sis atınca fps çok düşüyor demiştiniz. O ekran kartının dayanamamasından kaynaklanıyor. Ben de denedim oyunda siz deyince.. %40 ı geçmeyen ekran kartı kullanımı %60 ı geçti sis içine girince. Siste gereksiz bir yük biniyor ekran kartına anlaşılan cs go da. 200-300 fps aralığında kalmaksa amacınız şuan iyi para dökülürsünüz onu unutun bence. İşlemci almayın bile. Hiç değilse işlemciniz sizi 60 fps üzerinde tutabiliyordur muhtemelen. İkinci el bir gtx 750ti alın. Zaten o ekran kartı bile sizin işlemciye fazla gelecektir. Ama almışken düzgün birşey alın. İşlemciyi de değiştireceğim diyorsanız bence komple ana kart işlemci ekran kartı ram değişin yani sıfırdan sistem dizin daha iyi. g4560 ve gtx 1050 li mesela.




  • Konuyu bi guncelledim yeni alacağım sisteme bi bakabilirmisin oraya 1050ti 4 gb 4 gb ram 600w psu ve 1 ms monitor ekledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everest kasaları kimse önermiyor. Benim bir deneyimim yok ama kötü bir ünü var. Kalitesiz muhtemelen. Vatan pahalı olur genelde oradan almasanız daha iyi. Rami yükseltiyorsanız mümkünse eski raminizin aynısı, öyle değilse de özellikleri en azından aynı ramleri seçseniz iyi olur. Problem çıkabiliyor sonra. CL değerleri aynı mı mesela es geçmiş olabilirsiniz. 1050ti rx 470 varken anlamsız bir ekran kartı. Rx 470 çok daha güçlü çünkü aralarındaki fiyat farkı çok olmamasına rağmen. Ama rx 470 alınca da en az i5 işlemci lazım oluyor. O yüzden 1050ti alacağınıza 1050 veya rx 460 2gb alın. Onları da msi ın tek fanlı ucuz modelinden alın. Seçtiğiniz monitör amd ekran kartlarıyla uyumlu freesync özelliği destekliyor. Freesync li bir monitör alacaksanız önerim 4 ms 72 hz almaktansa 1 ms 75 hz lik viewsonic vx2457 yi almanız. Zaten curved oyuncu monitörü mü olurmuş. Garip... 27 inçligini arkadaşa aldırdım gayet memnun. Ayrıca freesync özelliğinden yararlanmak için rx 460 almanız lazım. İlerde sistemi değişince güç kaynağını da kullanırım diyorsanız bu arada bilgisayarın yanında geleni değil de kendiniz ayrı düzgün bir güç kaynağı alın. Corsair vs550 veya vs650 öneririm. Kasa olarak da Dark Hexagon ucuz yollu hoş bir kasadır. Dark N10 da ekstra özellikleriyle fiyatına değiyor da isterseniz alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Şubat 2017; 11:10:4 >




  • 1050 ti yi sevmemin sebebi daha cok fps vermesi everest kasa dandik degil kendim vatan bilgisayarda calisiyorum ve malin arkasinda durdugunu bildigim.icin aliyorum yaklasik 2.5 bin parayla giricem islemcimi alsam monitormu alsam.bilemedim intel yerine amd taraftariyim suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve 470 pahali bence o curved monitoru degistim 1 ms samsunf 730 liraya monitor koydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Sen o arkadaşı çok dinleme. Monitörün daha önemli. Arada film izlersen Samsung F390 almanı öneririm. Va panel çok işine yarar. 48-72Hz freesync destekli ayrıca.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Mete sen hep bu kafadaydıysan nasıl 11 bin mesajda hala banlanmadın merak ediyorum. Her konuda peşimde beni trollemeye geliyorsun. Hani bana koyan birşey yok. 11 bin mesajlık emeğin çöpe gidecek diye diyorum.
  • Senin gibi troller banlanıyor arkadaşım. Ben efendiliği elden bırakmıyorum. Dikkat et, çok başkalarının etkisinde kalma. Herkesin çizgisi farklı.
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Rx 470 bazi sitelerde 800 900 lira civarina bulunabiliyor. Vatana gore kiyaslamayin derim. Arada 200 lira falan fark var ama 1050ti in neredeyse yarisi kadar daha guclu rx 470. Saçma bence bu şartlarda 1050ti almak ama siz bilirsiniz. Monitör olarak input lagi incelemere göre duşük 1ms en az 60 hz dvi veya display portu olan panel kalitesi yine incelemelere gore fena olmayan bir monitör alin. Freesync monitörler genelde 75 hz olmasi avantajli oluyor. Fiyati da cok yuksek olmadiklari için. %25 daha akici yani oyunlarda ekran karti yetiyorsa. Cs go da cok isinize yarayacaktir. Ben olsam freesync kullanmasam da vx2457 alirdim. Aldirdigim arkadastada nvidia kart var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben bir efendiliğini göremedim de... Neyse... Takil kafana göre. Senin gibi yapan herkesle uğraşsaydım 15 bin mesajim olmuştu zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Şubat 2017; 11:37:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi soyle yapsam dahami iyi benbi monitor var zaten philips vga cikisli ekran kartini rx460 ile degisip senn dedigin monitor cazip geldi 2 ekranmi kullansam oyle kullanabilirmiyim acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla senin gibi işlemcisi olan adamın işine burnumu sokup, "i5 al iyi gelir" demiyorum. Sonuçta yönlendirmenin de dozu var, sistemi çalışıyor işte. Züğürtlüğün de sınırı var, başkasına aldırdığınız donanımlarla övünmeyin bâri. Çok sırıtıyor.
  • Bide su var benim anakart 128 bit kaldiriyor 256 bit alsam.bile zaten kaldirmicam onuda goz onunde bulundurmak.lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kavga etmek yerine bilginizi konuşturun lutfen kavgayla kimse sonuca varamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz bellek modülü desteği, ekran kartı apayrı bir düzlem. İkisini birbirine karıştırmayın. Tekrar söylüyorum o arkadaş sizi yanlış yönlendirir. i5 diye gözünüzü korkuttu, aklınızı çeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.