Şimdi Ara

Ekran Kartı 'Servis Yolunda'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    07.01.2017 tarihinde Ekran Kartımı Vatan Bilgisayar Bostancı Mağazası'nın teknik servisine bıraktım. 2 Haftadır ürün servis yolunda görünüyor. Ben şimdi Servis Formum ile Vatan Bilgisayara gitsem bana ekran kartımın yenisini vermeleri gerekiyor mu? Yoksa ayın 28'ine kadar bekleyip tam 21 günün tamamlayıp mı gideyim? Ürünümün garantisi 09.01.2017 tarihinde bitiyordu. Garanti süresi bitmiş diyip ücret talep ederlerse itiraz etme şansım var mı? Şimdiden teşekkürler



  • Vatan gibi yerlere teslim edilen ürünlerin tamir süresi siz teslim edince başlamaz. Burda Vatanın görevi teknik servis değil kargoculuk yapmak oluyo

    Vatan sizin adınıza servise teslim edicek. Süre o zaman başlar.

    Hiç vatana götürmeyip direk servise götürülseydi dediğin gibi olurdu. Vatanı ara taciz et kartım ne oldu de yoksa malesef çok beklersin.

    Bu arada kartı servise göndermiş ama sistemde güncellememiş te olabilirler.

    Edit
    Garantiden 2 gün evel bozulması da şans mış gerçektan. İnşallah sıkıntı çıkarmazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erreguay -- 25 Ocak 2017; 15:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erreguay kullanıcısına yanıt
    Ben Sapphire türkiye servisini aradım ve bana dedikleri."Ürünü aldığınız aracı firma ile ürünü bize göndermeniz gerekiyor" dendi bende vatan'a götürmek zorunda kaldım. 28'inde tam 21 gün olacak direk belgemle gidip yeni ürün veya geçici ürün temin edemez miyim? Çünkü ürün Sapphire teknik servisinde değil hala lojistik aşamada olduğundan vatan bilgisayar sorumlu. Satış Sonrası Hizmet Sözleşmesinin 2.Maddesindede aynı şekilde lojistik aşamadan sorumluyuz sadece deniyor. Eğer yeni ürün veya geçici ürün vermezlerse Tüketi Hakları Mahkemesine başvurmak hakkım gibi görünüyor.
  • KroniqHesap K kullanıcısına yanıt
    Mahkemeye versen bile şu aşama için bi işe yarayacağını sanmıyorum. Çünki hala işlemler sürüyo.



    Vatanı ara neden hala göndermediniz diye sor. Bakalım ne dicekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupalılar Amerikalılar çok yapıyor bu israfı. 4 tane sipariş ediyor, kıl tüy yün diye sonra iade ediyor. Tüketim çılgınlığı, siz bakmayın yine Vatan temiz bir şirket. En fazla çalışanların birkaç meraklı sorusuna maruz kalırsınız kart iade gelince onda da nezaketi elden bakmazlar diye çok aklınıza takılmaz.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hocam şiir gibi yazmışsınız da ben pek anlayamadım. Şimdi vatana gidip yeni ürün mü isteyeyim
  • KroniqHesap K kullanıcısına yanıt
    Bak sana ne diyeceğim: benim kartın fanı bozuldu. Aliexpress'ten istedim(10 numara bir perakendeciden). Gümrükte kaldı! Sordum, satıcı yine gönderdi 1 ay sonra... ses seda hiç yok! 2 ay sonunda ancak ulaştı.
    Sana diyeceğim biraz kafandan sil, yoksa keskin sirke küpüne zarar: adam gayet de gönderdi, paket de ulaştı. Ne var ki, paketten ümidi kesmeseydim 2 aya çoktan çıldırmıştım.
    Sen de biraz rahata al kafanı. Vatan sana kolaylık ediyor. Şimdi gitsen kel kafalı heriflerin iğneli sözlerini dinleyecektin belki de, o yüzden her işte araya girme. Doğu stili bir yavaşlıkla yaşamaya alış.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hocam okuduğum bölüm Grafik tasarım. İşlemci FX-8320 bilgisayar ekran kartı olmadan çalışmıyor. Geçici ürün temin etseler umrumda değil. Ama cidden mağdur durumdayım. Ben 28'inde bir şansımı deniycem. Gelişmelerden haberdar ederim...
  • Headless çalıştırmayı deneyebilirsiniz ama sunucu sistem gibi açılışta tıkır tıkır Splashtop nevalesinin açılması gerekiyor. Bir de görüntüyü oluşturacak taşınabilir bilgisayara ihtiyacınız var.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Laptopum var şuan kullandığım ama ekran kartı bayağı kötü. Bu ekran laptopla o dediğiniz şeyi yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim kaynak felan var mı?
  • KroniqHesap K kullanıcısına yanıt
    Sabit sürücüye kurucaksın, otomatik açılış listesine ekleyeceksin sonra "kendiliğinden" bağlatacaksın... en başta sürücüsünü görüntüsü olan bir bilgisayara bağlaman gerekli. Sen en iyisi dizüstünden devam et bir ay.
  • 28 ini de beklesen serviste 21 iş günü geçirmesini beklemek zorundasın yani 9 ock ilk iş günü teslim aldıklarını varsaysak 7 şubatta 21 iş günü doluyor . Aynı durumda sapphire ekran kartını garantiye verdim 2 gün kala vatana sorun yaşamadım iade çıktı sadece bekle olmadı yarın müşteri himetlerini ara belki farklı bir bilgi verirler
  • merdas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yarın bir daha arıycam umarım değişen bir şey olur.
  • Konuma bakabilirsin.

    Servis surecini ile bilgi mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende vatan bilgisayarda çalışıyorum.İşleyişi kısaca özetleyebilirim .

    Müşterilerden alınan ürünler ertesi gün merkeze gönderilir.
    Çoğu mağaza bu şekilde merkeze gönderince merkez ürünlerin kabulünü aksatabiliyor.
    Ürünler kabul edilince toplu halde servislere yönlendiriliyor.
    servise ulaştıktan sonra 20 iş günü serviste kalır
    Servisten çıkış yapılınca en fazla 1 haftada verdiğiniz şubeye ulaşır.
  • Oldu ki ürün serviste 20 iş gününü geçirdiyse şubeye git. benim ürününm 20 iş günü oldu serviste dersen onlar yazışarak iadesini isteyebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 74serkan78

    Oldu ki ürün serviste 20 iş gününü geçirdiyse şubeye git. benim ürününm 20 iş günü oldu serviste dersen onlar yazışarak iadesini isteyebilir.


    Peki Vatan'da ürün durumum hala servis yolunda görünüyor. 21 iş günü bu şekilde geçerse Vatan'dan ürün iadesi isteme şansım var mı?
  • KroniqHesap K kullanıcısına yanıt
    Vatandan isteyemezsin. Vatan satıcı konumunda kaldığından dolayı işlem yapmaz. Ama sen vatana gidip kardeşim benim 20 iş günüm geçmiş dersen onlar firmayla iletişime geçip sonlandırmaya çalışır. Dilersen özel mesaj at bana servis numaranı bakalım nedir ne değildir. yada ben hızlandırma talebi yapmaya çalışayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.