Şimdi Ara

Ekran kartımda sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta bahsettiğim gibi ekran kartım aşırı dolu gözüküyor ac origins , witcher 3 GOTY Edition , dying light , l4d2 , l4d , FC4 kalana kadar bilgisayarda ne bulduysam sildim film oyun vb birsürü oyunu kaldırdım steam ı dahi silecek dereceye geldim sinirden artık l4d2 , l4d , fc4 , ac origins yok diğer oyunlarla birlikte onlarıda sildim toplam kullanılabilir bellek 6229 ama hala dying light , witcher 3 adam akıllı yüksek ayarlarda oynayamıyorum witcher 3 en düşük ayarlarda çalışıyo ara sıra takılmalar falan oluyo ama dying light oyunu resmen ayakta dying... sürekli takılıyor donmalar oluyor falan yav buna bi çözüm falan yokmudur ? 12 gb ram i7-6500u CPU @ 2.50 GHz , 2.50 GHz falan bişeyler var çok sağlam değil biliyorum ama idare etmeside gerekmiyormu bunun yahu bu ne tıkanıklıktır böyle gta 5 gibi güzelim oyunları çıkarttım psikolojimi bozdu resmen. " Bu arada bişey daha sormak istiyorum şimdiki ekran kartımı çıkartmama gerek olmadan yanına 1 ekran kartı daha ekleyebilirmiyim ? laptop kullanıyorum yani 2 ekran kartı bi pcde falan olurmu ? "







  • Dosya temizlemekle yani harddiski boşaltmakla ekran kartının ne alakası var? Ekran kartımda sorun demişsin ekran kartı modelini yazmamışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Gb NVIDIA GEFORCE GT940 YAZIYOR LAPTOP STİCKERINDA " Küçücük bi umutla belki silersem ekran kartıda boşalır diye harakete geçip pişman olmuştum "
  • Şu an sadece 2 oyun var ve hala kasmalar yaşanıyor bunu düzeltmemin bi yolu yokmudur ya ? bu arada evet ekran kartım güncel değil ama şu an güncellemem imkansız ileride güncellemeyi düşünüyorum
  • Sen hic anlamiyon be mudur bilale anlatir gibi anlatmak gerekiyor bu isi sana buyuk ihtimal ya mining vurusu yemisindir yada harddiskin gidici olabilir ikiside degilse oyunlara nvdia ile degilde dahili grafik islemciyle giriyor olabilirsin :) taktik stratejik cozumlemeni sen yap artik :)

    Hic biri degilse o ekran karti oyunlarda tipaso yetmiyodur diyicemde yetmesi lazim witcher 3 zaten cok iyi ekran karti istiyo yetmiyor olabilir :)


    Bu arada ekran kartini bosaltmak diye bisey yok onu bi kafandan cikar :) yani oyun silmene gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 6 Mayıs 2018; 16:59:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum gt940m güçlü bi ekran kartı değil malesef yani söylediğin oyunlar da kasması gayet normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soporo

    Dostum gt940m güçlü bi ekran kartı değil malesef yani söylediğin oyunlar da kasması gayet normal.
    Farkındayım hocam peki 2 ekran kartı bi arada kullanmak gibi bişey mümkünmüdür ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs09gs09

    Sen hic anlamiyon be mudur bilale anlatir gibi anlatmak gerekiyor bu isi sana buyuk ihtimal ya mining vurusu yemisindir yada harddiskin gidici olabilir ikiside degilse oyunlara nvdia ile degilde dahili grafik islemciyle giriyor olabilirsin :) taktik stratejik cozumlemeni sen yap artik :)

    Hic biri degilse o ekran karti oyunlarda tipaso yetmiyodur diyicemde yetmesi lazim witcher 3 zaten cok iyi ekran karti istiyo yetmiyor olabilir :)


    Bu arada ekran kartini bosaltmak diye bisey yok onu bi kafandan cikar :) yani oyun silmene gerek yok
    Ekran kartı boşaltmak mümkün değilmi :/ şu an 2 gb'ın 1.500 kadarı dolu gözüküyor bunu düşürmek mümkün değilmidir ? bilgisayarı alalı 1 sene olmadı değiştirmekten başka çare yokmu yani
  • O ekran kartıyla o tarz oyunları oynamak çok zor. Ekran kartı boşaltma diye bir şey yok. Element uydurmayın :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Origins oynatmaz ancak witcher 3 dahil diğerlerini oynatır. i7 4500u 8gb ram 840m'li laptopumda witcher 3 rahatlıkla bitirmiştim. Oyunun o kadar güzel optimizasyonu var ki sen de gerekli ayarları yaparak rahatça oynarsın.

    Diğer yandan sorunun ve yaptıkların hakkında bir yorum yapmak istemiyorum
  • Jiruto J kullanıcısına yanıt
    Ekran karti bir harddisk gibi degildir misal 3 gb ramin var bunu pc ilk acildinda 100 mb civarini kullanir sana 2.9 gb ram kalir bunuda oyuna vs girdiginde kullanir gerektigi kadarini oyundan ciktiginda kendiliginden bosalir yani harddisk gibi uzerinde veri tutmaz senin ekstra bi bosalt vs yapmana gerek yok yani onu demek istiyorum

    Sildigin oyunlar ekran kartini degil harddiskini rahatlatir :) yani bosa silme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 15 Mayıs 2018; 21:27:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.