Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: 'Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kürecik Radar Üssü'nü yazınca forum adminleri silmiş yine. Kimden mamalandıkları belli oluyor :)


    Kürecik Radar Üssü'nü kapatamayanlar İSRAİL e hizmet etmektedirler.


    Sıkıyorsa silin reziller :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 28 Nisan 2024; 16:21:5 >
  • İlk defa doğru birşey söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ne yazik ki ayni sey (teror), masum Filistinlilere de yasatiliyor.

    Her 2 mevzuya da bu acidan bakilmasini ve Filistinlilere uygulanan acimasiz baskinin sona ermesini istiyorum."

    Cnn'in haberinin tamami asagidaki linkte. 4:45'ten itibaren dinlerseniz, yukaridaki ifadeleri de kullanmis

    Ak troller mal bulmus magribi gibi saldirmislar, cesitli sosyal platformlarda, ote yandan Imamoglu'nu savunan kimsenin aciklamanin tamamini arastirmaya zahmet ettigini goremedim.

    4-4'luk aciklama yapmis Ekrem baskanim. 22 yildir ic siyaset icin, milletin dini/milli duygularini hamasete alet edenlerden, ulkenin dis prestijini 2 paralik edenlerden sonra ilac gibi geldi.

    https://twitter.com/CNNConnect/status/1783875283449168078?s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 28 Nisan 2024; 16:35:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birileri nasıl delirmiş gibi saldırıyor :D 1 mesaj yetiyor CEVAP VEREMYİNCE saldır babam saldır. Köpükler çıkacak ağızlarından neredeyse bu ne acizlik böyle. İnsanlıktan çıkıyorlar saldırırken.


    İmamoğlu belediye başkanı ve daha seçileli 28 gün oldu ve 3. demecini veriyor yabancı basına. Bu ne mesaj verme aman beni Cumhurbaşkanı seçtirin destekleyin diye şirin göstermeye çalışma çabasıdır GERÇEKTEK YAZIK...


    Hobi olarak Filistini gene eleştir gene Hamas'a terorist dee ama hiç yoktan İsrail'e de tek kelime et dimi ! 35 bini geçti ölü sayısı.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asın Bayrakları İmamoığlunun açıklaması İsrail'de geniş yer bulmuş sevinçle karşılanmış... Bir aferin alırsınız artık İsrail'den !!!




    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"
  • Hamas terör örgütüdür. İsrailde katil bir devlettir.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Konudaki malum kişiler bunu diyemiyor işte. Ölen masum çocuklar arasında senin-benim ayrımı yapıp buna göre hamas terör örgütü değil diyorlar. İşin komiği yukarıda görüldüğü gibi böyle ayrım yapmayana laf ediyorlar, insanlıktan çıkıyorlar falan diyorlar. Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı" 

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    önemsiz arap ülkelerinden almaktan iyidir. gece rüyasında kadın kafası kesme hayalleri gören teröristlerle yürümekten, kanka olmaktan iyidir :D

    özkan'ın gurur duyduğu tablo, siz bunlardan aferin alırsınız anca.

    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"


    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"




  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Tarih boyunca Türkler haklının ve mazlumun yanında olmuştur. Gerçekten şu mesajları nasıl yazabiliyorsunuz şaşıyorum...


    Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyim gibi çok güzel söz vardır. Siz aynen İsrail ile DEM ile böyle böyle iktidar olursunuz efsane kafa böyle devam. İsrail'den bir aferin alacaksınız diye atmayacağınız takla demeyeceğiniz söz yok gerçekten yazık günah ne oldu bu eski Filistin davasına sahip çıkan solculara off off.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    sol mu? solun tam tersindeyim, dem mi? demi yedim özkan artık kapat şu konuyu. reis, furkan bölükbaşı'nın falan da fişini çekti bu arada haberin var mı? bunlar satmıyor artık. bu söylemlere hala daha devam edip partinize ve reisinize zarar veriyorsunuz.


    takla atmaktan bahsediyorsun sizin reis şuan niye takla atıyor? hamas ile niye daha da kanki oldu, seçimden önce neredeydi? ki boşuna takla atıyor ha seçim falan yok artık. israil ile en sağlam ticareti yapmışsınız kendiniz de itiraf ettiniz :D

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Konudaki malumlar konuyu çarptırıp, iki tarafı da sevmeyenleri direkt israil yanlısı ilan ediyorlar. İki tarafıda lanetlesen, seni israil destekçisi görüyorlar. İşte bu kadar da namussuz bunlar.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    ben dediğine katılmıyorum. eleştirmeyeceksin, eleştirince de sana karşı saf tutuyorsun denecek. zaten gücü elinde tutan da misal senin gibi düşünerek, farklı düşünene zulm edebiliyor. dikkatini çekerim zulm ettin veya ediyorsun demiyorum. ama bunu yapan oluyor. nasıl oluyor mesela? örneğin birisine dinimize zarar veriyor diyor. halbuki o da Allah diyor, Peygamber diyor ama ecnebiden görmediği zulmü, kendi safındaki olandan görüyor. bunlar maalesef hem içeride hem de dışarıda oluyor ve zaten islam aleminin başındaki en büyük bela bu. bir olamamak. hep birileri haklı, birileri de haksız. sen yanlışsın ben doğruyum vb.. forumda da konusu açıldı yakın zamanda. sen kuvayi milliye dedin ben de tek vücut değil dedim. kuvayi milliye diyen dediğinde inat, demeyeni de dediğine kendince pişman ettirecek cümleler kurmalar, dışlamalar artık ne dersen. çöp çamur çukur de çay daveti ver. saf tutman gerekene de.. biz haklıyız, sen haksızsın, biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz. bunu diyen filistin davasına sahip çıkıyor, demeyene de off off çekeceksin..





  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Seçimden önce filistin kardeşimiz yok filistinli öğrencilere burs veriyorum yok filistine şunu gönderdim yardım ediyorum seçim bittiği gibi Yabancı basına Hamas Terör örgütüdür bu mu şimdi mantık !


    Keşke seçimden önce bu açıklamayı yapabilseydi madem bu kadar kendinden emin İmamoğlu.


    Ekim 2023'ten beri İsrail Filistini vuruyor. Ölü sayısı 35 binlere geldi heralde ! Ve birden durup dururken neden CNN'e böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydu İmamoğlu sizce kime mesaj vermeye çalışıyor.



    Kimse saf veya cahil değil. 1 hafta önce Hamas bizim için Kuva-i Milliye neyse o diyor Erdoğan. Hemen ön almak birilerine selam çakmak bakın ben sizin ayarınızdayım demek için bu açıklamalar ve bence HİÇ HOŞ HAREKETLER DEĞİL. İmamoğlunun koltuk için sürekli bu yollara baş vurmasını siz destekliyor musunuz harbi harbi.

  • Filistinli öğrencilere burs vermiş, hamas teröristlerine mi? yahu algı yapacağın şeyi önce kafanda oturt sonra yaparsın. Sizin gibiler sayesinde girebildiler zaten oraya :D

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    yalnızsın arkadaşın yok paranda yok sabahtan akşama kadar pc başında oturup burda yazı yazıyorsun yalnız öleceksin belki engellisin üzülüyorum sana

  • Söylemesine gerek yoktu, biz zaten öyle söyleyeceğini biliyoruz. Bunun haber değeri olabilmesi için farklı bir şey söylemesi gerekirdi. Herkesin aynı şeyi söylediği bir zamanda sen farklı bir şeyi söylüyorsa bu bir anlam ifade eder. Örneğin RTE herkesin aksine farklı şeyler söylediği için bir anlam ifade ediyor. Herkesin koro haline söylediği şeyi tekrarlamak bir şey söylemek değildir.
    Ekrem bir robot gibidir. Hangi konuda nasıl davranacağını zaten biliyoruz. Ekrem sizi hiç bir zaman şaşırtmaz. O gün ne söylenmesi gerekiyorsa onu söyler. Yani Ekrem'in söylemlerinin bir önemi yok. Zaten o gün geçerli olan konjoktürel olarak egemen bir anlayışı dillendiriyor. O yüzden Ekrem'e kızmanın veya onu savunmanın bir anlamı yok. Biz bu dünyada egemen olan mevcut konjoktürel durumu değiştirmek için çabalamalıyız. Yarın durum değişir, bugün söylenenin tersi söylenir.

    Hamas'ı niye "terör örgütüdür, değildir" üzerinden tartışıyoruz. İşgalci İsrail'e karşı direnme gücü olan tek bir örgütü terörizm üzerinden tartışmak kadar saçma sapan şey olamaz.
    İsrail'in 70 yıldır süren katliamlarına karşı orada burada ağlayıp duranlar ya da İsrail'i de savunmayız diyenler neyi savunuyor. Savunabildikleri tek şey "Hamas terör örgütüdür" iddilarıdır. Eee, sonrası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 28 Nisan 2024; 19:5:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendi hayatını neden anlatıyorsun burada soran oldu mu ? KONU HAKKINDA YAZAMAYINCA saçmalama moduna devam mı ? Çoluk çocuksun belli az büyüyün artık.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Doğu Türkistan'daki zulümler için neden seslerini çıkarmadıklarını sordun mu?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.