Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: 'Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu iki herif dh'nin adamı. Forum canlı kalsın cevap verilsin konular üste çıksın diye bilinçli tutulmuş. Boşuna kasmayın.

  • Doğru demiş, hamas terör örgütüdür

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu israil denen rezil katil devlet olunca, yine malum tipler aynı şekilde göstermişler kendilerini! Yok reis miş yok kürecikmiş yok hamas terör örgütü! Yukarda bir arkadaşın dediği gibi, fosfor kullanan terör devletine karşı "hamas terör örgütü" söyleminden başka neyiniz var? Neyiniz var olm? Nerdeyse 40000 kişi katletti bu devlet!!!! KIRKBİN!!!
    Alın olm Ekrem'inizi gidin başka yerde oynayın!

    Boşuna millete akpli makepeli diye ayar vermeye kalkmayın, onlardan farkınız yok, belki daha da beterisiniz!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 28 Nisan 2024; 23:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    E farkı yok ki Periah, birileri de israili yağlıyor! Hiçbir devlet bu şekilde davranamaz! israil devlet falan değildir!

    Hamastan falan bi farkı yoktur!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Daha önce hiç 2.lig şampiyonu kutlamamış adam konu Amedspor olunca kutlamalara girişiyor. Konun sportif başarı kutlaması olmadığını en aptal adamda görüyor.


    İmamoğlu çok çabuk eksen değiştirdi, gerçek bu. Gazze bölgesi Hamas'ın elinde ama sen İBB üstünden yardım yapıyorsun, yardımlarıda Hamas'ın adamları alıyor zaten. Madem Hamas terör örgütü, sen oraya yardım niye yolluyorsun? Bunu soran edende yok.


    Sen İBB başkanısın, belediyenin açmış olduğu çukura düşen ve vefat eden 5 yaşındaki çocukla bu kadar ilgilenmedin. Metrolarda yaşanan kazalardan ötürü rezillik çeken vatandaşa "metrolar birbirine temas etti" diyerek 3 gün çalışmayan metroların bahanesini milletin aklıyla dalga geçecek şekilde açıklamada bulundun. Önce işini yapmalı İmamoğlu..


    Ayrıca kendi partisinin genel başkanı Hamas için terör örgütü değil demişti..şimdi partisi içinde başkanıyla Hamas yüzünden kavgayamı girişti?


    İmamoğlu "Hamas terör eylemi gerçekleştirdi, İsrail'de karşılık olarak fosfor bombalarıyla 40 bin filistinliye soykırım yaptı" dese kendisine oy veren muhafazakar-milliyetçi kesimide küstürmezdi. şuan İmamoğlu'na oy atan küskün muhafazakar-milliyetçi kesimide katbetti kendisi. İmamoğlu'nun geninde çok çabuk güç zehirlenmesine girecek meyil var. şuan bile bir belediye başkanı gibi değilde parti genel başkanı gibi hareket ediyor. Bu etik açıdanda doğru bir yaklaşım değil. Özgür Özel'in son dönemdeki liderlik çıkışları ve Erdoğan ile görüşecek olması İmamoğlu'nun ön plana çıkma hevesini kabarttığı çok açık ortada. Hangi konumda görev yaptığınıda kabullenmek istemiyor bu yüzden ve Özel'in de önünde yer almak istiyor. Bütün bu saçma sapan beyanlar ve paylaşımlarının sebebi bu zaten.


    Ben İmamoğlu'na son hakkımı TSK'nın yapacağı harekatlarda vereceği tepkiyle ölçeceğim..Bakalım o gün geldiğinde kendisi destekmi verecek yoksa köstekmi olacak..



    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"

    https://store.donanimhaber.com/35/da/7b/35da7bb8b4dc9ba4e09e57ac4c5ca687.jpg




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 29 Nisan 2024; 0:22:7 >




  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Ben fırsat penceresi diye bir kavramın varlığına inanırım. Birşey sadece çaba veya sadece inançla basarılamaz aynı zamanda doğru anda doğru şeyi yapmak gerekir. Doğru anı kaçırırsanız ne yaptığınızın çok bir önemi kalmaz.


    Zamanında Clinton döneminde Oslo görüşmeleri yapılmıştı. Filistin sorununun barışçıl yollarla çözülmesi için bir umuttu. Yaser Arafat ve İsrail başbakanı törenle imza falan atmışlardı.


    Bu görüşmeler gereği İsrail Gazze'deki işgali durdurmuş ve Yahudi yerleşimciler bölgeden çekmişti. İki devletli çözüm için bir fırsat penceresiydi.


    Daha sonra Oslo'yu savunan İsrail basbakan yahudi köktenciler tarafından öldürüldü. Öldürenler şu an İsrail'de İçişleri bakanlığı ve maliye bak anlığını işgal eden kökten i yahudiler ve Netanyahu zihniyetiydi. Bunlar barış karsıtıydı ve bu sürecin çökmesinin istiyorlardı.


    Netanyahu perde arkasından Hamas'ı destekledi, Hamas'a dış finansman buldu, Hamas'ın büyümesi için herseyi yaptı hatta Türkiye'den bile Hamas'a para istedi. Hamas'da bu iyiliğin karsılığı İsrail'de barış görüşmeleri - süreci devam ederken arka arkaya intihar bombaları patlattı ortalığı kana bulandı ve sivilleri hedef aldı. Sonunda bu eylemler sayesinde Netanyahu seçimleri kazanıp iktidara geldi ve vadettiği gibi barış sürecini sonlandırdı.


    Gazze' yi kuşatıp hapsetti ve tüm dünyaya Hamas'ın kanlı eylemlerini ve müzakereye yanaşmayan İsrail'i tamamen yoketmek isteyen tutumunu gösterip bunlarla barış zaten mumkun değil dedi. Batı Şeria'da durdurulmuş yerlrşimleri tekrar hızlandırdı. Ülkesinde kökten i yahudiler in güçlenmesine, hukukun gerilemesine ve İsrail'de gitgide barıştan uzsklsşan, bencil ve Savas cıgırtkanı bir atmosfer oluşmasına yol açtı.


    Ne yazık ki günümüzde dünyada değişti. Artık aşırı sağın yükseldiği ve tüm dünyada Savas tamtamlarının caldıgı herkesin fanatikleştiği bir devirde tekrar Oslo' yu geri getirmek mümkün değil.


    Hamas ve Netanyahu el ele vererek barışı yokettiler ve bugün iki ülkenin halkı da bu kanlı komplocuların kampında birbirlerini katlediyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Nisan 2024; 0:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Neyse bu son mesajım olsun. Reddedildi dediğin Irak tezkeresi hakkında.



    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"tr.wikipedia.org
    1 Mart tezkeresi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/1_Mart_tezkeresi

    Alıntı

    metni:
    "Özellikle, Beşir AtalayMehmet AydınErtuğrul YalçınbayırBülent ArınçZeki ErgezenAzmi Ateş ve Kemalettin Göktaş gibi önemli isimler tezkereye karşıydı ve parti içinde açıkça bunun kulisini yapıyordu. Recep Tayyip Erdoğan ise, tezkerenin mutlaka meclisten geçmesi gerektiğini vurguluyordu.", "Cüneyt ZapsuÖmer Çelik ve Egemen Bağış tezkerenin kabulü için çırpınıyorlardı. Özellikle Zapsu ABD Savunma Bakan Yardımcısı Paul Wolfowitz ile telefonda sürekli temas halindeydi."[
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili 2016 yılında yaptığı bir açıklamada "Irak’ta düşülen hataya Suriye’de düşmek istemiyoruz. Ben 1 Mart tezkeresinin yanındaydım, karşı olanlar bunu açıkça söylemediler. Birileri de gizli kulisler attılar. O insanların kimler olduğunu araştırır bulursunuz. 1 Mart tezkeresi ilk anda kabul edilip Türkiye, Irak’ta olsaydı, Irak’ın durum böyle olmazdı. 1 Mart tezkeresi ilk anda geçseydi, Türkiye masada olacaktı" değerlendirmesinde bulundu.


    Aynı hataya düşmek istemiyoruz dediği Suriye için de Amerikaya destek verdi, sonucunda Suriye paramparça oldu. Milyonlarca sığınmacı Türkiyeye kitlendi. Allah yerine koyduğunuz adamın 1 tane doğru işi yok. Ne eğitimi var, ne bilgisi var, ne yeteneği var. Aldığı bütün kararlar Türkiyeye zarar verdi.





  • 0zkanK. forumun yöneticileri kıyak geçmiş galiba adamın mesajlarını görüyorum ama cevap yazamıyorum

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Karşı taraf terör örgütü olunca 1/50 gibi bir oran belirlersin olay bu.


    Hamasın İsrail topraklarına yaptığı operasyon insanlık dışıdır. İsrail'in verdiği cevapta ölen siviller (kadın çocuk da dahil buna) tali hasardır.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Terörist cenazesine giden AKP'li vekilin paylaşımı


    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"
    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"Galip Ensarioğlu (@GalipEnsarioglu) on Xtwitter
    Sevgili hemşehrilerim ve ülkemizin kıymetli futbolseverleri, Amedspor’umuzun TFF 1. Lig’e şampiyon olarak yükselmesiyle, büyük bir sevinç ve gurur yaşıyoruz. Bu başarı, takımımızın sahada sergilediği olağanüstü mücadele kadar, şehrimiz ve bu ülkedeki birlik ve beraberlik içinde…
    https://twitter.com/GalipEnsarioglu/status/1784585398263427232
  • RTE ile İMAMOĞLU aynı yol haritası ile siyasete eklemlindiriliyor gibi konuşmuşsunuz yahu ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt

    AKP sağ bir partidir ve Lider partisidir. Orada Erdoğan gurubu serbest bırakmasa emin ol evet veriyoruz dese herkes evet verirdi.


    Gurubunu serbest bırakması zaten hayır çıkartmak için yapılıyor.


    Siyaset rakiplerinede bak ben evet dedim ama meclisten çıkmadı ne yapalım deniyor. Aynı Biden'ın ben F16 ları verecem ama meclis çeviriyor demesi gibi. Ama İsveç NATO'ya girince birden meclis faslasıyla F16 vermeyi onaylıyor...


    Not: Suriye konusundada sürecü yanlış okuyorsun. 1 gün değil ki Suriyede ki süreç ve oradaki dengeler değişmeler dönmeler neler neler oldu. Başta herkes Esad devrilsin derken birden herkes Esad sevdalısı oldu. Başta herkes Özgür Suriye Ordusunu desteklerken birden İŞİD çıkardılar sonra İŞİD i vurmak için YPG kurdular birden PYD sadece Türkiye'ye saldırmaya başladı flan. Daha sonra Tüm Avrupa dahil orada insanı kolidor olsun hava sahasını kapatalım güvenli bölge olsun derken yapılmadı ve Esad Halkı bombalamaya başladı ve insanlar çoluk çocuk Kapılara dayandırıldı. O zaman başbakan olan Ahmed Davutoğlunun tutumu siyaseti ve açık kapı politikası demesi bitirdi bizi bence. Orada ne yapıp edip Direnip İnsanları Suriye toprakları içinde güvenli bölge oluşturup orada bakılmalıydı.



    Not2: Ayrıca kararlara o günün şartlarına göre bakacan günümüze göre ortaya çıkan sonuca göre değerlendirmek en kolayı. O dönemde alternatifi neydi ne yapılabilirdi. Orada palazlandırılan PYD'yi YPG'yi vurmasak şimdi ne haldeydik o bölgede bağımsız bizden toprak isteyen bir Kürdistan kurulmuş olurdu heralde.





  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Aradığım yorum bu. Saf millet, Hamas tartışıyor burada... Satır arasını görebilen çok az...

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Erbakan döneminde Müslüman karidesler ( ihvan) Erbakan'a gelip biz burada iç Savas çıkartacağız bize destek olur musunuz diyorlar.


    Erbakan'a asla böyle birşey yapmayın. Suriye bölgede İsrail'i in düşmanı bu yaptığınız ABD ve İsrail'e fayda sağlar. Birbirinizi kırmayın, ben bunu desteklemem diyor.


    Daha sonra Erbakan ekarte oluyor batının güçlü desteği ile Erdoğan iktidara geliyor. Ardından ABD zaten uzun süredir Esad'ı devrilmesi i istiyordu fakat Türkiye böyle bir işe girişmekte ayak firetiyordu. Nitekim Türkiye'nin ulusal politikası komşu ulkelerin toprak bütünlüğüne saygı duymak ve bu sayede terör örgütleri veya uluslarası güçlerin buralarda köprü bası elde etmesini vb engellemek. Kısacası istikrarsızlık istemiyor Türkiye.


    Ancak Erdoğan gelince ABD'den bir ekip geliyor. Ve Erdoğan'ı Suriye'ye karıştırma planına dahil ediyorlar. Körfez ülkeleri - Türkiye ABD önderliğinde bölgeyi karıştırıyor, iç Savası harcıyorlar maşa ise ihvan ve ortalık kan gölüne dönüyor. Milyonlarca Arap Helot yani vatansız hale geliyor hepsi Türkiyenin basına kalıyor. Daha sonra Avrupa Erdoğan'a mülteci geri kabul anlaşmasını imzslattırup butun mülteciyi bize kitliyor. Pkk ise hayatında görmediği fırsatlar yakalıyor Esad bölgede kalıyor İsrail ise bir düşmanını daha yoketmiş oluyor.


    Erdoğan ve yanındakilerin mezhepçi hayalleri dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmamıza yol açıyor. Türkiye Abd'nin direktifi ile Ortadoğu bataklığına gırtlağına kadar batıyor. ABD bizi satıyor ve Ypg ile ittifak kuruyor. Fakat zaten bölgedeki muhaliflerin çoğu köktenci fanatikler dolayısıyla aslında Abd'de işi eline yüzüne bılaştırıyor fakat Türkiye'de devlet aklı ve yetişmiş eleman kalmadığı için bütn bunlar artık görülemiyor.


    Türkiyenin milli serveti yokoluypt, demografik yapısı bozuluyor, Pkk için Suriye'nin kuzeyinde Araplara etnik temizlik yapılıyor. Bütn bunların nedeni ise Türkiyenin milli dış politikayı terkedip mezhepçi - ümmetçi dış politika geregi dinci Arapları ülkenin çıkarlarının önüne koyması ve baska ülkelerin iç işlerine karışması neden okuyor.


    Günümüzde bu Ortadoğu bataklığı kanımızı emiyor. Paramızı emiyor, herseyimizi emip kurutuyor. Bu bataklık 100 yıl öncede böyleydi, 50 yıl öncede böyleydi Bugunde böyle. Anadolu insanının varlıkları bşr hiç için yokoldu gitti.. Ülke ekonomik olarak çöktü ve batıya muhtaç hale geldi. Mülteci Geri kabul gibi kapitülasyondur verildi. Hepsi ümmetçilik denen kökü dışarıda ideoloji yüzünden oldu.


    Herseyimizi dinci Araplar için feda ettik... Ülkeye gelecekteki etnik karışıklıklar tohumlarını ektik, torunlarımız bize hergün lanet okuyacak bunun için.


    https://forum.donanimhaber.com/prof-dr-nuray-mert-turkiye-nin-multeci-politikasi-milli-degil-dikte-edilmis-bir-politikaya-benziyor--158238953




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Nisan 2024; 11:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Suriye iç savaşa sürüklenmeseydi muhtemelen bugün Gazze'de yaşanılan soykırım yaşanmayacak ve İsrail bu kadar rahat hareket edemeyecekti.Suriye'nin iç savaşla devreden çıkartılması bugün İsrail'in bölgede at koşturmasını sağladı.Bununda mimarları belli...ABD ipiyle Suriye'ye demokrasi getirme hayaline kapılan ama hayalleri hem Suriye hem de kendi ülkesi için kabusa dönen 'malumlar' dır.Suriye iç savaşının tek kazananı ABD ancak kaybedenleri sadece Suriye değil,Suriye ile beraber Türkiye'dir ve Türkiye kendisini yönetenler yüzünden bu kaybeden tarafta yer almaya mahkum olmuştur.Hala daha ABD ipine sarılı kaldıkları içinde Türkiye Suriye bataklığından çıkamamaktadır zira ABD ne Türkiye'nin Suriye'den çıkmasını istemektedir ne de Suriye'de Esad rejiminin devrilmesini sağlayacak adımlar atmaktadır..Suriye'nin bu istikrarsız ve kaos ortamı devam ettiği sürece ne Türkiye ne de Suriye başlarını kaldıramayacak ve enerjilerini iç meselelerine harcayarak tüketeceklerdir..Türkiye'de bunu yaşamıştır ve yaşamaya devam etmektedir.


    Kısacası yazdıklarınıza katılıyorum ama malumların zihniyeti ülkeyi yönetmeye devam ettikçe bu döngüden çıkış mümkün değil...Zira bu zihniyet Türkiye'yi ABD'nin eline teslim etmiştir.ABD ne isterse onu yapmakla görevlidirler...Her ne kadar aksini iddia etselerde 20 yılda hem ülkemizde hem de ülkemizi alet ettikleri ortadoğu coğrafyasında yaşanılanlar bunu gösteriyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Nisan 2024; 12:15:26 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İşine gelen kısmı almışsın yine Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı" 



    Alıntı

    metni:
    İmamoğlu, İsrail'deki son olayları değerlendirirken, "Hamas’ın 7 Ekim’deki saldırısını kötü bir saldırı ve çok kötü bir durum ve terör saldırısı olarak yorumluyoruz. Maalesef aynı şeyi İsrail de masum Filistinlilere uyguluyor. Yaşananların bu çerçevede değerlendirilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
    'Filistinlilerin vahşice baskı altında tutulmasına son verilmeli'
    İmamoğlu, Batı'nın Ortadoğu politikasını eleştirirken, "Filistinlilerin vahşice baskı altında tutulmasına derhal son verilmeli. Genel anlamda Batı bu konuda büyük resmi görmüyor, bu konuya sadece ya bir tarafın veya diğer tarafın gözünden bakıyor," dedi ve ekledi: "Bence biz daha gerçekçi bakıyoruz. Ama bugün orada öldürülen Filistinli kadınların ve çocukların maruz kaldığı zulme de karşı duran bir anlayışı temsil ediyoruz.




  • BJK kullanıcısına yanıt

    İşine gelenlik bir şey yok. Burada seçimden önce başka seçildikten sonra başka konuşuluyor görmüyor musun !


    Hamas 'a açıkça terorist denilebilirken İsrail'e kem küm laf çevirme ve geçiştirme var sadece. 35 bini geçmiş ölen sayısı çoğuda çoluk çocuk aynı açıklıkla İsrail'de katil bir devlettir yaptığı yanlıştırı yüksek sesle söylese ya ! Ama Erdoğan'ın tam zıttı bir açıklama yapıp ne mesajlar verilmeye çalışılıyor herkes farkında.



    Bu konu ile ilgili Murat Kurum'da mesaj atmış.


    Ekrem İmamoğlu: "Hamas İsrail'de bizi çok üzen saldırıya imza attı"




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Geçiştirme falan yok, yazılanı ya görmüyorsun ya da görmek istemiyorsun. " İsrail, masum Filistinlilere terör uyguluyor, Filistinlilerin vahşice baskı altında tutulmasına derhal son verilmeli " demiş, daha ne desin?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.