Şimdi Ara

Ekşi Sözlük neden kapatıldı, ne zaman açılacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Senin mantığına göre hiç medya kuruluşu kalmaması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt

    Aslında araştırılsa ip ler incelense bu tür başlıkları açanların büyük çoğunluğu senin zihniyetine yakın kişilerdir muhtemelen.. Twitterda bunların alası var.. Bu vatanını milletini seven (!) btk yetkilileri ve senin zihniyetin neden Twittera yasak getirmiyor.. Gücü kime yeterse olayı ama unutma bugun onlara yapılan yarın sana yapılacak.. bir bakmışsın kimse sana destek çıkmıyor daha fazla ezin diyor.. Umarım o gün geldiğinde ağlamazsın..

  • ekşi sözlüğü bende severim ve orada bir yazarım.(yeni oldum.) ekşi sözlüğün hatası her fikre açık olup iftiralara karşı duyarsız kalması.

  • Kapatma yasaklama her zaman için YANLIŞ.

    Varsa haklı bir gerekçe yönetimden hesap sahiplerinin ip lerin istersin gerekli yasal işlemi yaparsın. 2023 yılında bu zor iş değil.

    Kaldı ki, iktidar lehine karşı tarafta bir söylem olduğunda herkes mutlu, sıkıntı yok. Bu şekilde olmaz.

    Nasıl zamanında orduevlerine başörtü ile girilmesi sakal ile girilmesi yasaktı ve hataydı, aynı kafada iktidar ilerliyor şimdi yasaklara sığınıyor ve gücünü kullanıyor..

    Bu her zaman geri teper.

    Ekşi hatalıdır değildir mevzusu değil konu.. Mesele, sene olmuş 2023,bu tip KOMİK, BİLİM DIŞI, bir yasaklama ile ülke yönetimi sürdürülebilir değildir. Görüşleri de beni ilgilendirmiyor.. Yasakla bu iş olmaz..

    Bu hareketle
    Hayatının site rankini aldı eksi. En çok talebi şimdi görüyor..

    Er noldu? Daha çok reklam yaptınız adamların yerine ve bilmeyen varsa da öğrendi..

    Tamam seçimi kaybetme korkusu ile yapılıyor ama bu kafayla kazanma ihtimali varsa da gider zaten..

    Twitter i kapatinca tepki ne oldu görüldü.. Ve geri vites yapıldı. Sonuç? Platform olduğu gibi devam ediyor..

    Yasakla iş çözülmez..
    Kuzey kore değil burası karıştıran varsa diye paylaşmış olayım..

    Hakaret, halki kine nefrete sevk etme, vs bir durum varsa, bireysel olarak heaap sahibini bulur işlem yaparsın. Bu kadar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yimmasabi kullanıcısına yanıt

    Kafayı kuma gömme kısmı zaten teknolojiden dünyadan bihaber oy potansiyeli olan kısıma göre yapılan bir durum.. Yoksa zaten platforma giriş farklı yollardan mümkün.

    Yahu sosyal medya hesaplarında fuhus var, uyuşturucu madde satışı var, kaçak silah vs ne ararsan var. Bunları görmek bulmak tespit etmek hiç de zor değil..

    Demekki yasaklamak ile olmuyor..

    Marketten salatalık alır gibi uyuşturucu maddeye erişim aşıri kolay günümüzde. Neden acaba diye sorgulamak gerek?

    Şimdi bu adamın neresini yqsaklaraan yasakla bir yolunu buluyor zaten..


    Mevzu, gözünü dünyaya kapatıp bir kişinin dediği

    Ni sorgusuz doğru kabul eden grubun uyanmamasi..


    Bu arada bir kişuyi sevebilirsiniz, sizin için rol model de olabilir buna kimse karısamaz.ve lakin topluma faydalı, kendini geliştirmiş biri olmak istiyorsanız tek bir kişinin sözlüyle (kim olursa olsun) hayatınızı şekillendirmek büyük sıkıntı.. Boşa yaşıyorsunuz demektir.. Kişiler gider rahmetli olur siz de yıllar kaybetmiş olursunuz. Bu kadar..


    Her zaman sorgulamak, öğrenmek farklı görüşleri dinlemek değerlendirmek ve akıl süzgecinden geçirmek gerek. Ama süzgeç yoksa sıkıntı.. Süzgeç olması için de araştırmak öğrenmek kendini geliştirmek gerekir..


    Zaten toplum olarak bunu yapabilsek yıl olmuş 2023 bunları tartışarak dünyanın gerisinde kalmaya devam etmezdik..

    Üzücü..


    Neyseki gençlerden umudum var. Özellikle 2010 sonrası doğumlu çocuklar zehir gibi. Çok başka bakıyorlar olaylara. Çocuk deyip geçenler çok ama çok büyük gaflet uykusunda..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eksi sözlük gibi yerlere iyi bir denetim gerekiyor. çok terör destekçisi ve hiç bir değere saygı göstermeyen insanlar var. tamam okey böyle olabilirsin ama bunları elini kolunu sallayarak topluma yayamazsın. bunların yayılmacılığı elbette engellenmelidir. zaten göz yumdukça bu tipler kendilerini bişi sanıyor,dokunulmaz sanıyorlar :D

    ps. hiç bir siyasi oluşumla uzaktan yakından bağlantım yoktur. sade,sıradan , vatan sever Türk vatandaşıyım. yazdıklarım hoşuna gitmeyen varsa engelleyebilir. bence herşey fikir özgürlüğü kapsamında değildir,bunun da bir sınırı vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 25 Şubat 2023; 11:52:26 >
  • İnşallah bir daha açılmaz.

    Ama sahibine ve orada 7/24 değerlere, kişilere küfür yağdıranlara ve nefretle hayata tutunanlara da bedel ödetilmeden bir anlamı yok.

    İnsanların artı fikirlerini insan gibi ifade etmeyi öğrenmesi lazım.

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Ekşide ilgili başlıkları şuku moduna getirdiğinde, kapamanın iyi olduğu, dürümcünün şansını çok zorladığı, vitaminsiz goebbels ile yaptığı gizli anlaşmanın ters teptiği baya baya en yukarılarda. Kanzuk ve ssg, bu senin suçun diyenler %99.999999. Muhtemelen bu konuda bu mustafa kemal düşmanı avukat ve amerikalıya hak veren tek sensin.


    kimse kapama istemese de kanzukun yanlışını birileri yüzüne vurmalıydı. Ha? Kanzuku şukelaya al bak bakalım yazılanların hangilerinden ders almış?


    hükümet el değiştirdiğinde ekşi komple kapanmalıdır. Ülkenin kurucu atalarına , muhalefet liderlerine, belediye başkanlarına ve muhalefetin her bireyine dümdüz sövülmesine yer sağladığı için. Trollerin açtığı tam provokatif başlıklar günlerce orada durdu, tık kazandılar dürümler lvl atladı, ama işin sapına geldik, bakalım orada neler olacak?


    editleyeyim çünkü lüzum var! ; tüm bunlar yaşanırken muhalefetten tekil şahısları, sadece kendi fikirlerini söyleyen türk milliyetçilerini de toptan atmıştır sözlükten. Yerine hadep trollerini doldurmuştur. Düpedüz devlete hakaret eden hesaplar yıllardır açıktır ve zorla debeye sokulmaktadır. Akepeye sosyal medyayı manipüle ediyorlar dediğimiz ekşide, manipülasyonun kralı yıllarca yaşanmıştır.



    Ekşi Sözlük neden kapatıldı, ne zaman açılacak?antieksisozluk.blogspot.com
    Anti Ekşi Sözlük
    http://antieksisozluk.blogspot.com/2015


    Ekşi Sözlük neden kapatıldı, ne zaman açılacak?



    böyle tonla sıkıntı yaşandı ve bu yıllarca devam etti. Yani sözlük yönetimi her cenahı delirtti, devleti özellikle karalayanları baş tacı ilan etti ve siz ne yapıyorsunuz diyen herkesi dimdirekt salladı. Sözlük benim dilediğim gibi yaparım dersin, bu hakkı kendinde bulabilirsin ama bunu denetleyecek , hesqp soracak hükümet geldiğinde bakalım neler yaşanacak? Belki de sözlük yönetimi akepenin kalmasını bu yüzden istiyor ve bunun için çalışıyordur? Kimsenin aklına bu gelmiyor maşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylevi -- 25 Şubat 2023; 16:28:49 >




  • kapalı falan değil şu an, şu an anasayfada ilk sırada bu haber gözüküyor neden acaba :)

  • Başlığı düzeltsinler kapatılmadı erişime engellendi Türkiye üzerinden doğal yollarla.Malum serverları ABD'de olan bir siteyi kapatman imkansız sadece ABD üzerinden kapatılır.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Ahaber’in şimdiye kadar 1.000 kere kapanması gerekirdi, bununla ilgili de yazarsan seninle hem fikirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    tsk personeli yemek çalmış mı gerçekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome tuuuuu Kuzey koreee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt

    Modemi çöpe at. Sizlere İnternet çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp nin yaptığı en iyi iş olabilir. Açılmaz bir daha umarım

  • İyi ama özgürlük adına Türk askerine iftira atılmasına göz mü yumacağız arkadaş, daha önce defalarca bunu yaşadı bu site demekki amacı kendini kapattırmak 👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala papağan gibi millete aktrol yazan tipler var. O zaman sen de cehape trolü oluyorsun. Senin karşıt görüşünü savundu diye hemen yafalıyorsun. Kafanız hiç çalışmıyor sizin. Siz ifade özgürlüğünü haketmiyorsunuz. Karşınızda olanın üstüne size öğretilen 3-5 kelime ile saldırıp linç ediyorsunuz.


    Hala anlayamamışsınız millet işte tam da bu yüzden ekşinin kapanmış olmasına seviniyor. Çünkü orada karşıt görüşe cevap hakkı bile tanımıyorsunuz. Birçok yazarın yazdıkları sansürlendi orada ve birçok yazar uçuruldu. Çünkü orası faşist bir ortam. Burada da aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz ama cevaplar yüzünüze tokat gibi çarpıyor daha da kuduruyorsunuz. Kudurun kudurun daha çok kuduracaksınız.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.