Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
3
Favori
48.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skyrim i türkçe yapacaklar ? Hemde forumdan toplanıp mail atanlara bakarak ?

    Bu oyundaki yazılı metin ansiklopedi kıvamındadır. Herhangi bir RPG yi kolay kolay türkçe göremezsin. FPS, yarış oyunu kolay işler ama RPG de olmaz
    Mecbur ingilizce ögreneceksiniz
  • Maille falan olabileceğini pek sanmam ama çeviri ekibi teklif verirse ve dağıtıcı firma baskı yaparsa olabilir. Dublaj zaten pek olası değil ama alt yazı neden olmasın. Sonuçta oblivion da binlerce sayfalık metinler tamamen gönüllü bir ekibin çabalarıyla çevrilmişti. Hem de edebi bir anlatımla. Bence LA Noire gibi piyasa çıkmış oyunlar için boşa kürek çekmektense böyle bir oyun için çaba gösterilmesi daha yerinde olur. Olmazsa da yine deliler gibi akacağız zaten oyuna ama olursa rüya gibi birşey olur.
  • Bethesda'nın bu sene çıkartacağı en çok merak edilen oyunu Skyrim hakkında yönetmen Todd Howard tarafından açıklama geldi ve eğer ejderha kesmeyi seven birisiyseniz bu haber çok hoşunuza gidecek.Howard, yeni oyunda limitsiz sayıda ejderha olacağını açıkladı."Oyunda ejderha sayısında bir sınır olmayacak. Tasarımcılarımızdan bir tanesi beni karşılaştığım bir rastgele bir olayın içine soktu ve bir anda kendimi üç tane ejderhadan kaçarken buldum. Sonra kendime "Bunu kim yaptı ya?? sordum. Bir an için Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'deki Frodo gibi hissetmiştim. Gerçekten korkutucuydu. Bu yüzden ondan bu özelliği kaldırmasını istedim fakat olmadı, çünkü ejderhalar otomatik olarak üretiliyor (ek olarak birkaç tane de hikayeye dayalı karşılaşmalar bulunuyor tabi ki)





  • beklemeye devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THE_MAD_TURK_ -- 18 Mayıs 2011; 13:51:07 >
  • mana potion - büyülü losyon
  • Sınırsızca ejderha kesebilmek güzel olur. Bambaşka bir büyüsü var o yaratıkların. Ama böyle bol olunca kolay kesilir yapmazlar umarım.
  • 7 Haziran'da başlayacak olan E3 fuarındaThe Elder Scrolls: Skyrim'in yepyeni videolarını göreceğimize eminim. Oynanış videoları sayesinde bu dev oyunun dünyasını daha yakından tanıyacağız. Şimdilik ise bazı ekran görüntüleri ve dergi taramaları ile idare etmek zorundayız.      Aşağıda oyunun yeni dergi taramalarını bulabilirsiniz.Bu dergi taramalarındaki bazı notlar dikkat çekici. Mesela "ev satın alma" sisteminin geri dönecek olması gibi.Bu bizi oyunun dünyasına daha da bağlayacaktır.       Dergide yer alan bir diğer not ise NPC'lerle karşılaştığımızda onları sadece uyurken veya gevezelik ederken görmeyeceğiz. Hepsi ayrı ayrı işlerle meşgul olacaklarmış.Bu gerçekçiliği arttıran bir etmen olacaktır.





  • BF3 ile beraber The Elder Scrolls: Skyrim bu iki oyun bu nesilin cok otesinde, bir sonraki nesili temsil ediyorlar olagan ustu.

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Sınırsızca ejderha kesebilmek güzel olur. Bambaşka bir büyüsü var o yaratıkların. Ama böyle bol olunca kolay kesilir yapmazlar umarım.



    Bence iyi olmamış. Ejderhaların anlamı kalmamış. Oysa belli başlı bir kaç tane olacaktı ve onlara ulaşmak için kasacaktık. Tabii çokta güçlenmemiz gerekecekti
    Böyle zırt pırt ejderha ile kapışılacaksa olayın gizemli bir yanı kalmamış oluyor
    Fable 1 de hatırlarım, internette millet araştırmaya girmişti, Fable da ejderha varmış, bulan varmı nerede diye..

    Demek Skyrim de ejderha dedigimiz, orc, troll gibi devamlı karşılaşılan tipte bir düşman olacak
  •  ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)




  • E3 fuarı bugün başlıyor ve büyük firmalar çeşitli sunumlar yaparak harika oyunlarını tanıtacaklar. Ayrıntılı tanıtımını en çok beklediğimiz oyunlardan birisi ise hiç kuşkusuz The Elder Scrolls V: Skyrim.      Bethesda'nın sunumu öncesinde Official Playstation Magazine'de oyunun yeni dergi taramaları ortaya çıktı. Bu taramalarda bazı yeni görüntülere de rastlıyoruz.  Oyundaki herşeyi görmek için 300 saatimiz vermemiz gerektiğini söyleyen geliştirici firma bize çok büyük boyutlu bir oyun sunma amacında görülüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-TES_Skyrimden_Yeni_Dergi_Taramalari-16257.htm




  • E3 2011 gameplay vidyosu geldi muthis. Bu oyun ilgiyi hakkediyor hadi beyler.
    .

    Elder Scrolls V: Skyrim E3 2011: Gameplay Walkthrough (Stream)

  • hadi derken? kalkıp gidiyoz mu elimize baltaları alıp ormana?
  • yanlız yeni videoyu izledim gerçekten dehşet gözüküyor. Az oyun oynarım ve beklediğim nadir oyunlardan biri rage, diğeri de skyrim. Beklentileri boşa çıkarmayacak yapım her ikisi de.
  • İzlediklerim beni tatmin etti.
    Videodaki eleman zaten yüksek level(34) dragonları ve diğerlerini ondan rahatça kesiyor.
    İki elde silah,büyü ve asa kullanımları hoş duruyor.
    Ama bize asıl lazım olan içerik. Oblivion içerik olarak Morrowindden sonra çocuk oyunu gibiydi.
    Umarım Obsidianın New vegasta yaptığı gibi dolu bir dünya verirler bize. Koca çayırlarda mahmut kesmek biraz sıkar adamı :)
  • @ SwordBreaker aynen kardes hatta ormanda yururke onumuzu haydutlar kesip harac istiyorlar deli kadirde dagilin ulenn :)

  • gümbür gümbür geliyor.
  • Video Ön inceleme BSC de İzlemek için yazıya tıklayın.

    SKYRİM BSC VİDEO ÖN İNCELEME
  • Skyrim'de artık demirciye ihtiyaç yok .
    .

    Her gün bir Skyrim haberi yapmak şart oldu ve işte bugünün haberi. Bu iyi mi, kötü mü tam olarak bilemedik ancak son bilgilere göre Skyrim'de zırhlar veya silahlar artık hasar almyacak. Bu da paranızın çoğunu tamire harcamak yerine kendinize saklayacaksınız demek.
    Peter Hines'ın Twitter'daki mesajına göre yeni oyunda bu seçeneği silah oluşturma ve geliştirme yetenekleri ile değiştirimişler. Bu şekilde oyuncular silah ve zırh yapabilecek ve onları geliştirebilecekler, bu da artık tamir etme ihtiyacını ortadan kaldırmış olacak.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Skyrimde_artik_demirciye_ihtiyac_yok-haber-44365p1.html




  • türkiyeden ön sipariş nerelerden veriliyor acaba dnr vb yerlerde var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.